Binnaz Abla

Dün Pera mavi yı burda okuyup fal baktırdım. Wuuuuuu çok az bilgi verdim çok iyi baktı. begendim.ayrıntı verdi ara ara hoşuma gitti. Geleceğe bakıcaz artık.

Ben Eylül de buraya yazcam kimin falı tuttu göreceğiz kızlar.beni bekleyin

Bu arada binnazdayine Selma aydın çok iyi bakıyor ama dediği olmadı .kendisine de dedim kıvırdı biraz olacak deyip duranlardan o da.
Bakın buraya yazıyorum bunların dedikleri Eylül e kadar belli olur. Çıkmazsa her yerde çıkmadıgını yazcam . insanlar boşuna kapılmasın

İstanbul da Anadolu yakasında olan varsa onlara canlı bir isim veririm. Perfectooo.
Artık Avrupa yakasındayım buralarda tavsiye eden varsa bana yazsın bilmiyorum yüzyüze gerek

Aynen ilk basta Olumsuz konussunlar bence Ama ümit verip sonra enerji degisti bilmem ney … dalga geciyorlar resmen, Ben geçen yaz aylarinda birine baktirmistim bana nekadar olumlu yorum yapti bir bilsen yok aranizdaki enerji cok uyumlu cok güzel seyler baslicak bir olumlu olumlu anlatmam sonra yilbasina dogru yine baktirdim bana ayni kisi zehir zemberek Fal yolladi , bu sefer de bu kisi sizi mutlu edemez sizi umursamiyor onunla ümitlerinizi bitirin sevilgisi var hic teredüttünüz olmasin yazdi , Ondan sonra tövbe ettim , sonucta Bende para veriyorum onlara bunlari bana ilk basta söyleseydi adama rezil olmazdim, Bende artik hersey olacagina varicagini düsünüyorum, kaderde varsa hersey olur , bu dolandircilara para kaptirmayalim birdaha

Kesinlikle haklisin Ama du online falcilar anlik durumu bile bilemiyorlar ordada diyorlar mesella genel Fal yollamayin diye , yane zaten biz durumu söylemis oluyoruz onlara, nekadar param Gitti bir bilsen hic biri mi cikmaz , Ben onlara kaç defa söyledim bakin bana dogrulari söyleyin adamin sevgilsi var mi diye , size istediginiz puani veririm, onu rahatsiz etmek istemiyorum diye, ilk basta bu Adamla enerjiniz uyusuyor sizi cok sevicek dedi sonra ayni kisi bana sizi mutlu edemez ümidinizi bitirin dedi , böyle seylere sinir oluyorum mesella , resmen dalga geciyorlar , atiyorlar resmen , Ben 6 Aydir baktirmiyorum , baktirmicam da Artik , ask konusunu kapattim , uyku mediatsyonu yapmaya calisicam mesella bilincalti temizleme veya para meditasyonu , sonra aura dengeleme , zaten bunlari yapsak su dolandiricilara para kaptirmaya gerek kalmayiz

Ama söyle birsey de var Ben Karar degisikligine de inanmiyorum bana 6 ay önce bu Adam seni aramicak dediler su Ana kadar da aramadi yane , Kader de olmicak mis

Aynen tatlım.
Olay sıcak olunca olumlu yorum yapıyorlar bence uzun zaman geçip bir gelişme olmazsa olumsuz bunu bilmek için falcı olmak zorunda değil .
Boş yere umut dağıtıp sonra ağız değiştiriyorlar.
Bare yanıldım de ya insansun sonuçta.
Yanıladabilirsin.
Enerji değişti ne .
Adamın karekteri mi değişti iki günde.
İlk falda kalbi güzel iyi biriydi ikinci falda dürüst değil sen bu adamı tanımıyorsun senin enerjin bu adamı itmiş oldu .
Aslında ben içten içe istemiyormuşum yahu istemesem bu kadar parayı niye dökeyim .
Akıl var mantık var.
Saçmalıyorlar bilinçaltı üstü vs.
Herkes bans sanki Freud piskaniliz yapıyor
Adamın bilinçaltına giriyorlar falan
Hepsi yalan dolan hepsi sallamasyon.
Hisleri iyi olan var tabi yok değil ams onlarda uzun vadeli gelecek göremiyor.
Kısa vadeli gelecek gören tek kişi benim için Nesibe dir .
Sadece anın enerjisini görüp tahmin ediyor sadece olacakları bu kadın.
O bile der herseyin doğrusunu Rabbim görüyor bir tek diye belirtir.
Çok pahalı çok az şey söylüyor laf salatası yapmıyor.
Forumda Zeynep diye birinin teli geziniyor herkes efsans dedi baktırdım tek bir şey yok bildiği anda bile.
Duygu Deniz biraz bildi anda olanları pek bir şey anlatmadan .
Onun dışında tırı vırı yani hepsi boş hepsi yalan

Vallah Ne desen haklisin … benim ki de ilk önce göya büyük ask ti sonra benim sucum oldu ^^ cok beklemisim bilmem ney , birine cok asik olmus , beni gercekten isteseydi gelir di yane .. demekki kaderimde yok mus bu cocuk,evde oturup Fal bakiyorlar televizion dizi seyredip ve bol bol para kazaniyorlar , bir tanesi bulasik yikiyordu geçen sene baktirmistim , düsünebiliyormusun! Zaten türkiyenin durumunu görüyorsun her sey pahalasti , onlara da Kolay yoldan gelir kapisi oldu bu is, birde parani geri de alamiyorsun .. herkez fal isine girdi artik . Bunlar benim gözümde tam bir sarlatan , Ben 6 Sene önce bir kadina telefonda baktirmistim cok beyenmistim kadin ledün ilmiyle bakiyordu Ama nummarasi ve ismini unuttum vallah , hersey cikmisti anlik durumuda bilmisti ama su online falcilar 5 para etmez , Bende Artik paramla kendime bir seyler aliyorum onlara 1 kurus bile vermem , Ama iyi bir falci bulmana senin adina sevindim gercekten onu bulana kadar 6 aylik maasin gider

Ama söyle birsey de var Ben Karar degisikligine de inanmiyorum bana 6 ay önce bu Adam seni aramicak dediler su Ana kadar da aramadi yane , Kader de olmicak mis
Karar degisikligine inanmiyor musun? Erkekler kadar karar degistiren var mi acaba? Kadinlar yine daha sabit istekleri konusunda ama erkekler hele ki son donemde firildaklar yani bir oyle bri boyle, ne istediklerini bilmiyorlar herhalde secenek coklugundan ve kolayca her kadina ulasmak kolay oldugu icin sosyal medyada. Cok askindan olup bitmiyorsa bir erkek artik cabalamiyor, ne ugrasicam daha baska seceneklerim var diyor. Zaten zor sevip asik oluyorlar artik, gonul eglendirmek gecisi ilsikiler daha zevkli geliyor, evlilik dusunmuyorlarsa ozellikle. Kadinlar daha duygusal baglaniyor, birini sevince illa o olsun istiyor. O olmazsa digeri olur vs diyen, oyle bakan kadin sayisi daha az. Sonuc erkekler gayet rahat, hayati yasiyorlar, kadinlar da istedikleri erkek pesinde surekli falla oyalanip hayati kaciriyorlar, bir de onca fal parasi ustune :)) . Yani ben de yapiyordum bunu ama artik akillandim, hem fal cikmiyor hem de olacak olan sey ugrastirmaz, hemen olur. Bir erkek 1-2 ay(hatta daha az, 1-2 ay bile uzun zaman) icinde adim atmiyorsa, cabalamiyorsa, gelmiyorsa artik salmak lazim demek ki istemiyor, aylar sonra gelmez isteyen erkek. Tabi yine de istisnalar vardir, seneler sonra donen erkek de var, onu da beklemek sacma hayat kisa ve gecip gidiyor. Aci ama gercekler :)

Yane Evet karar degisikligine inanmiyorum , iyi bir falci degismis sekilde görmezi lazim zaten gördü cogu Bunu olmucagini, bana hep Olumsuz falar cikiyor nedenini Bende bilmiyorum , adim atmicagini görüyorlar ordada Karar degisikligi olmuyor nedense , Ama tabiki bu benim fikrim herkezin görüsüne saygim var :) neyse bosverelim zaten hepsi sarlatan Bende tövbe ettim Artik , parami kendime harciyorum artik zengin oldular sayemde

Ben de çok para harcadım fal sepetinde ,bana da hepsi fos çıktı ama zehir zıkkım olsun diyemem.Kimse silah zoruyla baktirmiyor o falları sonuçta.Fal sepetindeki neredeyse bütün falcilarin ,2019 dan beri ısrarla olacak dediği bir şey olmadı..... Korkunç bir hayal kırıklığı.Şimdi hepsine bunu yazıp göndersem, mutlaka enerji değişikliği derler.Sığınmişlar bir cümlenin ardına.Falin kendisi kötü enerji zaten :) Fal baktirilacaksa online ve soru üzerine olmamalı mantık olarak .Soru üzerinden dizi senaryosu yazar gibi yürüyorlar ,artık tutan olursa çıktı oluyor hepsi bu..

Tabiki zehir zikkim olsun demen belki biraz agir oldu Ama okadar yalan konustular ki rezil oldum Adama , ve Ben kücük duruma düstüm onlara güvenip Vallah sana sunu diyim enerji degisikligi falan yok yalan , Olumsuz yorumlayan da oldu Ama orda enerji degisikligi olmadi cünkü gercekten 6 hissi olanlar sonucu görür , ve Pembeciler de puan için dogrulari söylemez ,müsterilerin yorumlarini okudum onlar da yalan gibi geliyor Bana , yok cikti yine geldim falan bir tek benim cikmadi simdiye kadar , ya Seven gelir yazar bitti , sevmeyen de gelmez , anlik durumlari yorumluyorlar Ben anlik durumu için mi Fal baktircam onu bende biliyorum onlara birdaha asla güvenmem

ya canım o yorumlar bence şöyle. şimdi falcı diyoki görüyorum seni çok seviyo dönücek. zaten yüzde elli ihtimal var. 100 kişiye bakıyo ellisine dönücek diyor dönenlerde oha çıktı diyor dönmeyenler oha bildi dönmedi diyor. o yorumları yapanlarda onlar.
bakma biz kızlar biraz erkeklere göre daha ketumuz gereksiz gurur yapıp yazmıyoruz aramıyoruz ama değer veren seven erkek patır patır yazıyo arıyor. bazen kendimizede çok kızıyorum zamana bırakıp uzaklaştırıyouz kendimizden geçmişte bende yapmıştım hep sonrası pişmanlık

Kesinlikle ya erkekler istiyorsa kadar gurursuz davraniyorlar ki, isteyen ve istemeyen erkek arasindaki farki bariz gordukten sonra artik 1 hafta zaman veriyorum, harekete gecmiyorsa hicbir beklentiye girmiyorum artik.

Kesinlikle ya erkekler istiyorsa kadar gurursuz davraniyorlar ki, isteyen ve istemeyen erkek arasindaki farki bariz gordukten sonra artik 1 hafta zaman veriyorum, harekete gecmiyorsa hicbir beklentiye girmiyorum artik.
Erkeğin gururunu kırmadıysanız yani hakaret küfür vs yada onun gururunu kıracak bir şey.
Erkek seviyorsa döner kızlar birşey yapmanıza gerek yok.
Ama dönmüyorsa istemiyordur net.
Yazsan da arasan da peşine düşsen bu sefer avcunun içine alıp oynatıyorlar o yüzden hiç gerek yok.
Bir arkadasım var 2 seneye yakın bu tarz bir ilişki yaşadı adam aramadı o aradı adam aşırı ilgisiz ve duyarsızdı falan.
Arkadasom çekiniyor belki o yüzden aramıyor diye kendini kandırıyordu birşey demiyorum hemen tepki verip üzülüyordu.
Sonuç ne oldu adamla hiçbir yola giremedi adamın egosu iyice şişti kız o kadar emek verdi ama yok yani adam .
Şimdi yine arasa açar adam konuşur gelir görüşür bile ama bir gram ilerleme yok.
Bir erkek istiyorsa oluyor istemiyorsa tek taraflı çabala boşuna yani

Benim yakin bir erkek arkadasimin soyledigi suydu bana, bir erkek isterse sen ona kufur edip kovsan kapidan gider bacadan gelir bu kadar basit, erkek isterse yapar demisti, ben de onun tavsiyesini dinliyorum. Isteyince gururlari falan bile kirilmiyor gormezden geliyorlar, anahtar kelime istemeleri. Biz kilif bulmaya calisiyoruz istemedikleri gercegiyle yuzlesmemek icin ama gercekleri kabul edince daha az uzuyor, beklenti daha cok uzuyor daha buyuk bir hayal kirikligi oluyor sonunda.

Küfür vs hakaret edenin peşinde giden tiplerde var ama ben genel konuştum bazı erkeklerin çizgileri var çirkefleşen kadından soğur.
Ama normal bir ayrılık olursa tartışma vs adam gelmiyorsa çabalamıyorsa istemiyordur.
Ben kılıf bulmaya çalışmam istemiyorsa ben hiç ıstemıyorum zaten öyle bir mekanizma geliştirdim yıllardan beri.
Böyle isteksiz yada ilgisiz olunca gidiyorum gururum devreye giriyor zaten soğuyorum o insandan.
Sonra dönenler oldu ama bir kete soğuyunca eskisi gibi olamadığım için kabul etmem çok uzun zaman geçince.

Ay bu durum karaktere göre değişiyo ya
Benim bi kankiciğim var çocuk kız beni ayrıldıktan sonra bi kere bile arayıp sormadı dedi 2 yılını direk çöpe attı kaldırıp sonra kız buna çok dil döktü istemedi
Ben biz kızların da erkeklerinde suskunluğunu anlamıyorum valla. ortada bi aldatma yalan dolan ş..refsizlik yoksa konuşcan adım atcan bunu anladım artkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…