Binnaz Abla

Falcı Mars ın sevmiyor deyip de tersini yaşayan var mı?
Bende çıkmadı erkek arkadaşımla ayrılığı göremedi böyle devam eder dedi sadece.
Ayrılık gören Zeus ve Seruven oldu oda kısmen.
Ama Zeus tam olarak ayrılık dedi geri dönecek de dedi döner mi bilmem 2 hafta oldu.
Zeus tam olarak bitsin diyecek dedi .
Hatta çok şaşıracaksın falan ama pişman olucak dedi .
2 sene önce baktırdığım bir falda o zaman ki aklımdaki kişiye dönecek sana dedi ama adam başkasıyla evli şu an o tamamen patladı.
Evliliği gören ve senle bir daha iletişim olmayacak diyenler fal sepeti Oylum ,Derin Hisler oldu.
Didar evrende evlenicek dedi ama o sizle bir iletişim kuracak dedi o iletişim olmadı hiç.
AAA birde Nesibe de bildi .
Nesibe şimdiki erkek arkadaşımla sorun olmayacak bilmem ne diyordu ama böyle oldu.
Ay herşeyi açık açık yazıyorum ama böyle tecrübemi paylaşıyorum hakkını yemek istemiyorum hiç bir falcının bazısının duru görüsü iyi yani birşey diyemicem bu konuda.
Şimdiki durumla ilgili çıktı çıkmadı diyemem aslında uzun bir süre geçmedi ama 2 sene önceki olayla ilgili net konuşurum.
Bilenler Nesibe,Derin Hisler,Oylum oldu.
Hatta Oylumun vadesi bile tuttu şu tarihte bir olay olucak o olay olursa evliliğe giderler dedi o tarihte nişanlandılar.
O donem çok takmıştım o adama benle flört etmişti 1_2 ay sonra ciddi bir ilişkiye başlamıştı çok üzülmüştüm.
Şimdi böyle rahat rahat anlatıyorum ama o dönem yıkılmıştım.
Zaman herseyin ilacı işte.

Bence bu Zeus bazen iyi biliyor bazen saçmalıyor .
Garip bir falcı.
Telwe serüven de bildi gerçi ama oda başta çok olumlu konuşuyordu sonra döndü.
Ama tartışma olucak dedi orayı bildi.
Erkek arkadaşımın yurt dışı düşüncesi var onu bildi .
Uzun bir vade verdi o 3 aylık çıkarsa yazarım.
Zeus daha kısa bir vade vermişti.
Bilemiyorum kafam çok karışık her kafadan bir ses çıkıyor.
Gökçe aksoy da erkek arkadaşımın karekter analizini korkularını falan anlattı.adamı tanıdığım için evet tam böyle bir adam dedim içimden.bana dair korkularını söyledi benim fazla duygusal ve tepkisel olmam onu rahatsız ediyor mesela bunu biliyorum.ama bana zaafı olduğunu da biliyorum oda öyle söyledi.
Atacağı adımı söyledi ve tam olarak onun tarzında bir adım olarak anlattı çok şaşırdım benve de adım atarsa öyle atar zaten.
Bakalım vadelerine var daha .

Arkadaşlar olumsuz konuşanları ciddiye bile almayın, istediği kadar iyi falcı olarak nam salmış olsun. Ben Binnaz'ın puanı ve kredisi en yüksek falcılarına fal gönderdim. Uzun zamandır ayrı olduğumuzu söylediğim anda olumsuz senaryoya başladılar; başkası için ayrıldığını, bir daha geri dönmeyeceğini, ikimizin de başkalarıyla devam edeceğini vs söylediler. En son elfin demet de zehir zemberek bir fal yollayınca tamamen soğumuştum. Sonuç olarak biz aylardır beraberiz, ayrılık sebebimiz zaten söyledikleri şeyler değildi, ikimiz de hayatımıza başkalarını almadık, hiçbir falcının iyi kötü dediği çıkmadı, en güvendiğim -Binnaz dışında- bir falcı vardı onun söylediklerinin kıyısından bile geçmedi Ayrıca eskisine göre çok daha ciddiyiz ve iyi anlaşıyoruz, birlikte çok güzel günler geçirdik falcıların hiçbirinin söyleyemediği gibi. Bu yüzden sizi iyi ya da kötü etkilemelerine izin vermeyin, umut olması için yazdım

Dıdara baktırdım anda iyiydi.
Duygu ve düşünceler konusunda beğendim.
Bakalım gelecek cikicak mı?
Kısa bir vade verdi çıkarsa yazarım.
İlk falında çok olumlu değildi ama bu falında olumlu gördü.
Düşünceler duygular enerjiler değişiyor.
Enerjisi tuttuyor bu kadının benle .
2 yıl önce dedikleri de çıkmıştı başka biri için o olumsuzdu dediği gibi olumsuz oldu.
Bakalım beklemedeyim.
Herşeyin hayırlısı

Ayrılınca hemen başka biri derler zaten.
Mutlu olmana sevindim .
Umarım herkesin olumlu falları çıkar olumsuzlar patlar.

Ayrılınca hemen başka biri derler zaten.
Mutlu olmana sevindim .
Umarım herkesin olumlu falları çıkar olumsuzlar patlar.

Bir de dikkat ettim ayrılalı kısa zaman olmuşsa dönecek diyorlar
Eğer uzun zaman olmuşsa dönmeyecek, senin hayatına başkası girecek şöyle böyle birisi diye tarife başlıyorlar
Benim başta ayrılık süresi kısaydı herkes olumlu konuşuyordu, süre uzadıkça hepsi birden ağız değiştirdi

Evet çünkü erkekler kısa süre olunca dönme ihtimali daha yüksek oluyor o yüzden öyle diyorlar.
Neyse boşver sen baktirma artik zaten barismissin sevgilinle.
Fallar benim piskolojimi çok bozdu.
Başka kadın var dediler bende adama başka biri mi var diye baskı yaptım kavga çıktı sonunda.
Kimsenin ağzına bakmıcan iyi giden şeyler bile tersine dönüyor.

Kızlar selam, Falcı Mars'a baktıranlara sorum; marsın ön görülerini yaşayan oldu mu aranızdan yoksa sadece anlıkta mı iyi kendisi?
Mayis ayini bekliyorum.. “hayir olmaz farkli sehirlerdeyiz” desem de vazgecmedi ve bir durumun olurundan bahsetti.. o yuzden henuz gerceklesti/ gerceklesmedi diyebilecegim bir durum yok. Sizde nasildi? Anlikta da begendiniz sanirim?

Falcı Havinin numarasını paylaşabilir misiniz? Eski numarası aktif değil sanırım.

Hangi kafede fal bakıyordu?

Mayis ayini bekliyorum.. “hayir olmaz farkli sehirlerdeyiz” desem de vazgecmedi ve bir durumun olurundan bahsetti.. o yuzden henuz gerceklesti/ gerceklesmedi diyebilecegim bir durum yok. Sizde nasildi? Anlikta da begendiniz sanirim?
Bana da 1-4 ay arası bir vade verdi. Anlık olarak da bazı bildiği şeyler oldu. Durum güncellemesini belirtirim çıkarsa

Ekim ayinda fal baktirmişim fal patlamiş :)
Sallıyor ya hikaye yazıyor.
Bilmeden atanlar gerçektende yani.
O kadar emin konuşuyor ki bide gerçekler bunlar falan diyordu hiç öyle bir şey yoktu .
Tam bir yalancı yani.
Başta olumlu konuşurken detay verince olumsuza dönmüştü ve hikaye yazdı resmen.
Bence kesinlikle baktırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…