Binnaz Abla

Milan Cansin nasıl?
Adam hikaye yazdı yani bilemiyorum.
Gerçek mi değil mi de.
O kadar net konuştu ki bu kadar ayrıntıyı biliyorsa helal olsun ne diyeyim

Astrocenter da medyum geline baktirdinizmi hiç merak ettim de

Falci Mars'in soyledigi nokta atisli bir durum vardi, yazmistim sonucu da soyledigi gibi oldu. Diger iki ongorusu daha olmustu ama zamani var onlarin, biri 1 ay sonra digeri de 2 ay sonra belli olacak. Kisa bakiyor ama bana tutuyor ilginc bir sekilde. Denemek isteyen varsa byv bugun %50 indirime girmis.

Ya parama kıyıp baktırmak istiyorum. Ama bir yandan param boşa giderse diye çekiniyorum.

Ya parama kıyıp baktırmak istiyorum. Ama bir yandan param boşa giderse diye çekiniyorum.
Yani ben de baktir diyemem tabi, onermek de istemiyoruma bazilarina uyuyor bazilarina uymuyor bana baya uydu soylediklerini yasiyorum. Denemek istersen bugun indirimli 75 cok yuksek sayilmaz yoksa normalde 150 lira degmez o da pahali oluyor, ben sadece indirimde baktiriyorum.

Dayanamadım gönderdim. Yorum yazarım tuttu mu tutmadı mı buraya.

Fal sepeti Aslı güle baktıran oldu mu?
Aslında bana söylediği olumsuz sonuç çıktı.
Attı mı tuttu yoksa biliyor mu bilmiyorum da.

Mars i begendim kizlar önerdiginiz icin tesekkurler tutarliydi yorumu cikar cikmaz bilemem ama benim durumumu bildi
Benim de onlarca falcidan elimde Mars kaldi bir tek, onun disinda kimseye baktirmiyorum zaten ucmus fiyatlar. Su anda dedigi gibi ilerliyor bende de digerleri cikarsa yazicam aklimda.

berbattı 5 dakikalık bi fal göndermişti yarısı aynı şeyler ve tahmin fal degl
Sanki bana bildi ya o kadın.
Bu adamdan bir cacık olmaz dedi öyle de oldu maalesef.
Ne bilim atıyor mu yada bende mi tuttu .
Genel şeyler söyledi.
Gerçi belirsiz bütün ilişkiler için geçerli

Sanki bana bildi ya o kadın.
Bu adamdan bir cacık olmaz dedi öyle de oldu maalesef.
Ne bilim atıyor mu yada bende mi tuttu .
Genel şeyler söyledi.
Gerçi belirsiz bütün ilişkiler için geçerli
Detay vermeyip bu adamdan bi cacik olmaz demisse sallamistir da tutmustur bence.

Detay vermeyip bu adamdan bi cacik olmaz demisse sallamistir da tutmustur bence.
Yani genel şeyler söylemişti.
Olabilir ya zaten olmaz dediği şeyler çıkıyor genelde zaten normal giden bir ilişki olsa fal mı baktıracaz.
Bide şöyle bir şey var eski baktığı falı da görüyor ben sana fal bakmıştım dedi.

benim arkadaşım baktırdı genel olarak çok olumsuz konuşan birisi o neler neler dedi ama öyle çıkmadı, çocuk çok sevdiğini söyledi gelip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…