- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.255
- 128
- 35
Kötüydükıvanç karahanlı ya fal gönderdiniz mi fal sepeti
Astrocenter da medyum geline baktirdinizmi hiç merak ettim deCok iyi isimler var o sitede nokta atisli fal bakan da bende de henuz cikan yok gerci subat sonundan beri baktirmisim beklemem lazim henuz erken ama begendigim isimler var denis era ,medyum helin ,uzay kutlu ,murathan,hülya,kumsal cidden iyi bakim yaptilar binnazdakilerden cok daha iyiler vardi
Ya parama kıyıp baktırmak istiyorum. Ama bir yandan param boşa giderse diye çekiniyorum.Falci Mars'in soyledigi nokta atisli bir durum vardi, yazmistim sonucu da soyledigi gibi oldu. Diger iki ongorusu daha olmustu ama zamani var onlarin, biri 1 ay sonra digeri de 2 ay sonra belli olacak. Kisa bakiyor ama bana tutuyor ilginc bir sekilde. Denemek isteyen varsa byv bugun %50 indirime girmis.
Yani ben de baktir diyemem tabi, onermek de istemiyoruma bazilarina uyuyor bazilarina uymuyor bana baya uydu soylediklerini yasiyorum. Denemek istersen bugun indirimli 75 cok yuksek sayilmaz yoksa normalde 150 lira degmez o da pahali oluyor, ben sadece indirimde baktiriyorum.Ya parama kıyıp baktırmak istiyorum. Ama bir yandan param boşa giderse diye çekiniyorum.
Dayanamadım gönderdim. Yorum yazarım tuttu mu tutmadı mı buraya.Yani ben de baktir diyemem tabi, onermek de istemiyoruma bazilarina uyuyor bazilarina uymuyor bana baya uydu soylediklerini yasiyorum. Denemek istersen bugun indirimli 75 cok yuksek sayilmaz yoksa normalde 150 lira degmez o da pahali oluyor, ben sadece indirimde baktiriyorum.
Insallah Tutar. Tarot'ta iyi yalniz umarim Tarot gondermissindir.Dayanamadım gönderdim. Yorum yazarım tuttu mu tutmadı mı buraya.
Kahve gönderdim ya. Biraz tuttu biraz tutmadı gibi. 4 ay süre verdi. Bakacağız unutmazsam.Insallah Tutar. Tarot'ta iyi yalniz umarim Tarot gondermissindir.
Ben 5 defa baktirdim 3'u tarottu bunlarda daha iyi bildi, kahve ve katina baktirmistim o ikisinde pek tutmamisti.Kahve gönderdim ya. Biraz tuttu biraz tutmadı gibi. 4 ay süre verdi. Bakacağız unutmazsam.Tarot'a daha mı iyi bakıyor ? Dayanamayıp bir tane de Tarot baktırabilirim.
Benim de onlarca falcidan elimde Mars kaldi bir tek, onun disinda kimseye baktirmiyorum zaten ucmus fiyatlar. Su anda dedigi gibi ilerliyor bende de digerleri cikarsa yazicam aklimda.Mars i begendim kizlar önerdiginiz icin tesekkurler tutarliydi yorumu cikar cikmaz bilemem ama benim durumumu bildi
berbattı 5 dakikalık bi fal göndermişti yarısı aynı şeyler ve tahmin fal deglFal sepeti Aslı güle baktıran oldu mu?
Aslında bana söylediği olumsuz sonuç çıktı.
Attı mı tuttu yoksa biliyor mu bilmiyorum da.
Sanki bana bildi ya o kadın.berbattı 5 dakikalık bi fal göndermişti yarısı aynı şeyler ve tahmin fal degl
Detay vermeyip bu adamdan bi cacik olmaz demisse sallamistir da tutmustur bence.Sanki bana bildi ya o kadın.
Bu adamdan bir cacık olmaz dedi öyle de oldu maalesef.
Ne bilim atıyor mu yada bende mi tuttu .
Genel şeyler söyledi.
Gerçi belirsiz bütün ilişkiler için geçerli
Yani genel şeyler söylemişti.Detay vermeyip bu adamdan bi cacik olmaz demisse sallamistir da tutmustur bence.
benim arkadaşım baktırdı genel olarak çok olumsuz konuşan birisi o neler neler dedi ama öyle çıkmadı, çocuk çok sevdiğini söyledi gelipYani genel şeyler söylemişti.
Olabilir ya zaten olmaz dediği şeyler çıkıyor genelde zaten normal giden bir ilişki olsa fal mı baktıracaz.
Bide şöyle bir şey var eski baktığı falı da görüyor ben sana fal bakmıştım dedi.
Ay darısı başıma Ama Zor benim.benim arkadaşım baktırdı genel olarak çok olumsuz konuşan birisi o neler neler dedi ama öyle çıkmadı, çocuk çok sevdiğini söyledi gelip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?