Binnaz Abla

Mayis ayini bekliyorum.. “hayir olmaz farkli sehirlerdeyiz” desem de vazgecmedi ve bir durumun olurundan bahsetti.. o yuzden henuz gerceklesti/ gerceklesmedi diyebilecegim bir durum yok. Sizde nasildi? Anlikta da begendiniz sanirim?
tekrar selaam bir gelişme yaşadınız mı? :)

Kızlar merhaba aylar önce Şule naz a baktırmıştım beğenmiştim yorumunu.
Dün yine batağa düşüp tekrar bsktırayım dedim ilk falının tam tersi şeyler söyledi şok oldum.
Enerjiler değişiyor dedi bide.
Enerjiler değişiyor kabul de karşı tarafın karekteri mi değişiyor anlamadım.
İlk falında bu kişi için güzellemeler yapıp ikinci falında tam tersi konuşması şok oldum.
Gerçekten verdiğiniz detaylar üzerinden yürüyorlar bu falcılar.
Son olarak benim enerjimin ittiğini vs söyledi ben aslında istemiyormuşum vs .
Ben istemesem bu kadar para dökmezdim heralde 🤣
Deli değilim yani.
Yok bilinçaltı bilinçüstü vs kafamı karıştırdı.
İlk falında umut verdi ikinci falında olmaz dedi artık .
2 ay var iki fal arasında.
Lütfen bunlara para kaptırmayın yaşamış bir insan olarak konuşuyorum.
Özlem Yılmaz'a da tekrar baktırdım kredim vardı oda detay üzerinden yürüdü ve oda ilk falında verdiği vadeler ertelendi yuvarlak konuştu .
Bu sefer özlemi beğenmiştim ama çok geçmiş falkaruna ki o zaman başka biri vardı aklımda olmayacak dediği şey tak diye olmuştu.
Tekrar şans vereyim dedim ama yok.
Artık çıkan çıkmayan fallar hakkında konuşabilirim.
Fulya Nas :pembeci asla dediği şeyler çıkmıyot onu seviyorum ama umut veriyor .
Sevgi Derman:hayır hiç bir dediği olmadı pembeci adam beni seviyor evlilik düşünüyordu ona göre şimdi baktırsam oda enerjiler değişti der eminim .
İşılay Can :ışılay abla maalesef dediği öngördüğü şeyler hiçbir şekilde çıkmadı artık baktırmıyorım bile .
Derin hisler yok yani eskilerden birşeyi bilmişti ama artık güvenmiyorum ona da.
Gökçe Aksoy: tamamen detay üzerinden yorumlar ilk falı olumluyken ikinci falı tamamen olumsuzdu.
Saime elmas,selin ay
Yorumcu Zeus,gül demir,nurbın görür hepsi fos .
Fal sepetinden bir kişi yok bilen durumları nerdeyse hepsine baktırmıştım.
Hatta Nesibe bile yok yani .

Kızlar merhaba aylar önce Şule naz a baktırmıştım beğenmiştim yorumunu.
Dün yine batağa düşüp tekrar bsktırayım dedim ilk falının tam tersi şeyler söyledi şok oldum.
Enerjiler değişiyor dedi bide.
Enerjiler değişiyor kabul de karşı tarafın karekteri mi değişiyor anlamadım.
İlk falında bu kişi için güzellemeler yapıp ikinci falında tam tersi konuşması şok oldum.
Gerçekten verdiğiniz detaylar üzerinden yürüyorlar bu falcılar.
Son olarak benim enerjimin ittiğini vs söyledi ben aslında istemiyormuşum vs .
Ben istemesem bu kadar para dökmezdim heralde 🤣
Deli değilim yani.
Yok bilinçaltı bilinçüstü vs kafamı karıştırdı.
İlk falında umut verdi ikinci falında olmaz dedi artık .
2 ay var iki fal arasında.
Lütfen bunlara para kaptırmayın yaşamış bir insan olarak konuşuyorum.
Özlem Yılmaz'a da tekrar baktırdım kredim vardı oda detay üzerinden yürüdü ve oda ilk falında verdiği vadeler ertelendi yuvarlak konuştu .
Bu sefer özlemi beğenmiştim ama çok geçmiş falkaruna ki o zaman başka biri vardı aklımda olmayacak dediği şey tak diye olmuştu.
Tekrar şans vereyim dedim ama yok.
Artık çıkan çıkmayan fallar hakkında konuşabilirim.
Fulya Nas :pembeci asla dediği şeyler çıkmıyot onu seviyorum ama umut veriyor .
Sevgi Derman:hayır hiç bir dediği olmadı pembeci adam beni seviyor evlilik düşünüyordu ona göre şimdi baktırsam oda enerjiler değişti der eminim .
İşılay Can :ışılay abla maalesef dediği öngördüğü şeyler hiçbir şekilde çıkmadı artık baktırmıyorım bile .
Derin hisler yok yani eskilerden birşeyi bilmişti ama artık güvenmiyorum ona da.
Gökçe Aksoy: tamamen detay üzerinden yorumlar ilk falı olumluyken ikinci falı tamamen olumsuzdu.
Saime elmas,selin ay
Yorumcu Zeus,gül demir,nurbın görür hepsi fos .
Fal sepetinden bir kişi yok bilen durumları nerdeyse hepsine baktırmıştım.
Hatta Nesibe bile yok yani .
Ben sana birsey söyliyimi enerjiler falan degismiyor hepsi yalan , Bende cok para kaptirdim her falda Baska birsey söylüyorlar, parami onlara helal etmiyorum … zehir zikkim olsun…. Rezil oldum onlarin yüzünden … nedense Olumsuz durumlarin enerjisi degismiyor hep olumlu olaylarin ..:/

Ben sana birsey söyliyimi enerjiler falan degismiyor hepsi yalan , Bende cok para kaptirdim her falda Baska birsey söylüyorlar, parami onlara helal etmiyorum … zehir zikkim olsun…. Rezil oldum onlarin yüzünden … nedense Olumsuz durumlarin enerjisi degismiyor hep olumlu olaylarin ..:/
Evet çok sinir oldum enayi yerine koyuyorlar .
Enerji değişti şimdi olumsuz olucak.
2 ay önce adam melekti iyiydi vs vs .
2 ay sonra dürüst değil dedi .
Verdiğim detaylardan yürüyorlar.
En iyisi detay vermicen ama o zaman da saçmalıyorlar.
Yok ya en iyisi baktırmamak.
Boşuna umut dağıtılıyor sonra da enerji değişti denilip olumsuza bağlanıyor .
Garip garip yorumlar dalga mı geçiyorlar ne.
Direk olumsuz konuşana bir şey demiyorum da böyle başta olumlu konuşurken olumsuza dönene diyecek bir şey yok

Enerjinin ve hatta kaderin degistigi dogru. Cok iyi bir falci vardi, herkesin ulasamadigi biri birkac defa gitmistim seneler once, gelecek konusmazdi daha dogrusu net soylemezdi hayirli veya hayirsiz derdi sonuc olarak ama bu falcilar gibi kesin oyle olacak demezdi, ya da detayli olarak gelecek senaryosu yazmazdi. Anlikd urumlari ama nokta atisi isimlerel birlikte ve her seyi dogru olarak soyluyordu hatta anne ismine kadar. Gelecek bireysel kararlarla, duayla, bedduayla, buyu, nazar, sadaka vs bircok etmenden degisiyor. Mutlak kader konulari var degismeyen ama atiyorum sevgilinizin arayip aramayacagi, tekrar birleseceginiz vs mutlak kader konusu degil, bireysel karar olabilir, nazar olabilir buyu olur ama degisken. Biri buyu yapar, aramak isterken arayamaz mesela, veya aramamaya karar verir (bireysel karar) Fal bakilirken tam tersi arama enerjisinde olabilir, hisleri olan falci da onu gorur ama faldan hemen sonra kararini degistirebilir karsi taraf.

Aslinda faldan soguma sebebim de hisleri olmayan falcilarin ve dolandiricilarin artmasinin disinda bu gelecegin de degisiyor olmasi. Anlik durumlar ve enerjiler icin fal baktirilabilir ama gelecek icin soylenenlere cok bel baglamamak, sadece olasilik olarak bakmak gerek, daha sonra hayal kirikligina veya tam tersi umutsuzluga kapilmamak icin.

Selam binnazda Elif hanzede ye çok fal attım son zamanlarda ama dedikleri olmadı.olacak diye hala ısrarcı. Çoğuna baktırdım.hiçbiri tutmadı.2018 yılında civan İlhan a fal atmışım eskileri dinledim tutturmuş. Bende binnaza mesaj atıp civan İlhan on sisteme girmesini istedim.geldi falı iyiydi ama fal sepetindeki fulya nas ile birebir aynı idi bu kadar paralel baktılar.o yüzden acaba çıkacak mı dedirtti . Elif hanzede de onlar kadar detay vermese de aynı yöndeydi. Bakalım görelim.ağustosta size dönüş yapıcam tekrar.vedemiz agustos çünkü

Yalnız bir sey aklıma takıldı. Bu binnazdaki civan İlhan astrocenter daki Talha İlhan ile aynı kişi mi bilemedim

Onlinefalcılar.com da yıldız abla var. Özlem iyi değil.ama Yıldız abla gercekten okuyor görüyor. Tespitleri çok isabetli. ben tavsiye ederim

Falbahcemde Vega süper bakıyor. Ama yarı yarıya tutturuyor ilerisi için.gerisi tırtt orda bi elif ablaa diye biri var çok pahalı ben denemedim. Aklım onda

Back
X