Binnaz Abla

Gizem su keleş 150 krediye bakıyor gözüküyor şaka büyük ihtimal veya yazılı zaten bot falcıdır
hatice kesira sirel de normalde youtubeda açılım yapıp öyle özel bakım yapan birisi ben 2019 da baktırmışım 1 yıldız verince iade yapmıştı

Valla bilemedim ki 150 krediyi görünce ben de şaşırdım heralde artık bakmıyor dedim herkes 4-5 bin kredide maşallah ne çok artmış fal piyasası öyle bana sesli yorum yollamış 2015 de, şuan yazılı yorumsa ve 150 krediye hala bakıyorsa dediğin gibi bottur o artık tüüh

Tarot la voisin kanalı var YouTube da.
Bilge Hanıma baktırdım beğendim açıkcası beklentimin üstündeydi.
Ben artık YouTube dakilere baktırıcam.
Site falcıkarına değil.
Aldıkları paranın hakkını veriyorlar en azından.
5-6 dakka ses kaydı atmıyorlar.

tam bir dolandırıcı herkese uyabilecek seyleri anlatan 20 dakikalik bir ses kaydi gönderdi bana verdiğim paraya acıyorum.

tam bir dolandırıcı herkese uyabilecek seyleri anlatan 20 dakikalik bir ses kaydi gönderdi bana verdiğim paraya acıyorum.
Bilge için mi söylüyorsunuz anlamadım.
Ben çok beğendim herkese aynu şeyleri söylediğini düşünmüyorum.
Bir arkadasım daha baktırdı ikimize de çok farklı konuştu.

Bilge için mi söylüyorsunuz anlamadım.
Ben çok beğendim herkese aynu şeyleri söylediğini düşünmüyorum.
Bir arkadasım daha baktırdı ikimize de çok farklı konuştu.
Bilge değil güya yüzde yüz olumlu oy alan bir bayan o kadar sinirlenmişim ki ismi bile aklımda kalmamış sarı saçlı siyah göz makyajliydi 1.5 ay önce falan baktırdım

Bilge değil güya yüzde yüz olumlu oy alan bir bayan o kadar sinirlenmişim ki ismi bile aklımda kalmamış sarı saçlı siyah göz makyajliydi 1.5 ay önce falan baktırdım
Binnaz abla da mı?
Anladım canım.
Benim yazdığımdan sonra yazmışsın ya bende benim dediğim kadın sandım

Binnaz abla da mı?
Anladım canım.
Benim yazdığımdan sonra yazmışsın ya bende benim dediğim kadın sandım
Binnaz abla da baktırdım evet. Eskiden tellwede bir kadına baktırmistim 1 saatlik bir ses kaydı atmıştı hayatımda baktırdığım en iyi faldi herseyi bildi geleceğe dair dedikleri de çıktı fakat kullanici adi 'münzevi' fakat şuan baktım bulamadım hesabını silip gitmiş belki cafelerde canlı bakım yapıyordur cok yetenekliydi gercekten

Telwe de baktırdım bir kere birine 2 dakika ses kaydı abartmıyorum inanamadım .
Dediğin kişiyi hiç bilmiyorum.
1 saatlik fal atan gerçekten iyi biriymiş.
Siteye sorabilirsin belki ulaşırsın

merhaba kizlar,
uzun zamandir fal bakdirmadim ^^ canim bu aralar fal atasi var, önerebilcegniz birileri varmi binnaz veya benzeri sayfalardan :)

Falci marsa baktirdim ve yuh diyorum sadece. İlk defa onlineda gecmisi, karsimdakini anlatan bu kadar iyi bir yorum aldim. Normalde okur dinler gecerim bunu birden fazla okudum ve her defasinda nasil olabilir bu dijital ortamda bu kadar diye sasirdim. Ya denk geldi ya uydu bilemiyorum ama olagan durumu cok cok iyi bildi. Gelecekle ilgili ongorusu var. Bakalim. Zeyderle ve baska bir falci ile ayni zamani verdi. Ne diyebilirim ki… gercekten cok sasirdim o yuzden size de soylemek istedim. Onlineda sadece zeydere baktiriyodum artik falci marsada baktiririm gibi… (kesinlikle falci onerisi degildir bu arada, ilk defa bu kadar sasirdigim icin gelecegin cikmasini beklemeden buraya yazdim)

Selam herkese
Bu saatte yazmamın sebebi, kafam dağılsın diye tellwe de rastgele bir falcıya katina baktırmam. 5 dk ses atmış yemin ederim olumlu tek bir kelime bile yok o 5dk nın içinde
Hayalgibi diye biri. Bir de o kadar emin konuştu ki kesinlikle ama kesinlikle diyor çoğu şeyin üstüne basa basa.
Var mı bu kadına baktıran çıkıyor mu acaba çok korktum ya çıkarsa diye. Bu nasıl fal ya moralimin içine etti.

tellwede iyi falcı çok az panpa. yalan dolan sallamıştır yat uyu üzme kendini.

falcı mars bana yazdığımı yanlış anladığı için saçma sapan bi fal yollamıştı benim avukatım ile karşıyı karıştırmış onların başına gelecekleri bana gelecek gibi anlatmıştı öyle bide anlatmışki bide inana inana insan bi tekrar okur der yanlış okımıyım

Ben hic bilgi vermedim ona ragmen gecmis vs cok iyi sekilde soyledi. Hala saskinim. Ama belki de bu iyi baktigi ilk ve son falidir ilerleyen zamanda gorucez

Mars ın söylediklerini ben de yaşamadım, anlıkta da çok emin olmadığım bi faldı zaten ve üstünden de 2 yıl geçmiş. O sitedeki falcılar birbirini kopyalıyor gibi geliyor, tarzları da benziyor bazılarının.
Yine de haksızlık etmek istemiyorum genel anlamda hisli insanlar olabilirler de, hissedemediklerinde boş göndermemek için saçmalıyorlar sanırım halbuki iade etse daha iyi onu da yapan çok. Ben de başkasında denerim şansımı o durumda.

Bir de Melisa Donukuk un adı geçmişti, ona da saçmalıyor diye düşünmüştüm anlıkta fakat 6 lı vade verdiği konu dediği şekilde ilerlemiş onu da belirtmiş olayım.

Akşamki moralimin içine eden faldan sonra ben de buradan görüp Falcı Mars'a baktırdım. Hiç bilgi vermememe rağmen anlıkta çok şey bildi şaşırdım.Vadeli birşey demedi ama zaten ben anlık için baktırıyorum.

Ya melisayi ben seviyodum gecmiste de kendisine cok baktirdim ama hic cikmadi bana. Anlikta bildigi seyler oldu ama genelde cikmadi. Simdi o fiyatina da degmez diye dusunuyorum. Marsa da ilk defa baktirdim deger mi degmez mi zamanla gorurum ama simdilik onun da iyi oldugunu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…