Binnaz Abla

Ya melisayi ben seviyodum gecmiste de kendisine cok baktirdim ama hic cikmadi bana. Anlikta bildigi seyler oldu ama genelde cikmadi. Simdi o fiyatina da degmez diye dusunuyorum. Marsa da ilk defa baktirdim deger mi degmez mi zamanla gorurum ama simdilik onun da iyi oldugunu dusunuyorum 😄
Evet fiyatları çok yüksek, aslında ekonomik krizle birlikte çoğu falcı zıvanadan çıktı. Ben de uzun zamandır kimseye baktırmıyorum. Yorumları görünce merak edip tekrar dinliyorum neler demişler diye. Şimdilik bu yetiyor bana 😄
Güzel şeyler söylediyse umarım gerçekleşir Mars ın söyledikleri ☺️

Evet fiyatları çok yüksek, aslında ekonomik krizle birlikte çoğu falcı zıvanadan çıktı. Ben de uzun zamandır kimseye baktırmıyorum. Yorumları görünce merak edip tekrar dinliyorum neler demişler diye. Şimdilik bu yetiyor bana 😄
Güzel şeyler söylediyse umarım gerçekleşir Mars ın söyledikleri ☺️
Cok olumlu bir fal degildi acikcasi ama olagan durumu cok cok iyi bir sekilde ozetledi. Arzu, zeyder ve mars enteresan bir sekilde ayni tarihleri verdiler. Disarida baktirdigim bir tarotcu var o da bahar aylarini isaret etti. O durumu merak ediyorum o yuzden.. cikarsa hepsi cikiyo cikmazsa komple patliyolar bakalim 😄

Falci marsa baktirdim ve yuh diyorum sadece. İlk defa onlineda gecmisi, karsimdakini anlatan bu kadar iyi bir yorum aldim. Normalde okur dinler gecerim bunu birden fazla okudum ve her defasinda nasil olabilir bu dijital ortamda bu kadar diye sasirdim. Ya denk geldi ya uydu bilemiyorum ama olagan durumu cok cok iyi bildi. Gelecekle ilgili ongorusu var. Bakalim. Zeyderle ve baska bir falci ile ayni zamani verdi. Ne diyebilirim ki… gercekten cok sasirdim o yuzden size de soylemek istedim. Onlineda sadece zeydere baktiriyodum artik falci marsada baktiririm gibi… (kesinlikle falci onerisi degildir bu arada, ilk defa bu kadar sasirdigim icin gelecegin cikmasini beklemeden buraya yazdim)
Bana da cok tutuyor fallar, online da onun disinda artik kimseye baktirmiyorum. Son falinda da anlik nokta atisi bir detay bilmisti bana da. Burada cikttikca yaziyorum ama onerdigim icin baktiranlardan begenmeyenler de olmustu, herkese tutmuyor enerjisi sanirim sana da tutmus. Umarim guzel bir ongorudur ve cikar. Bana 2 onceki fali cikti mesela, bir onceki ve son baktirdigim da paralel gidiyor, daha zamani var bakalim cikacak mi. Tek sorun cok kisa bakmasi. Aslinda neyse onu soyluyor, uzatmak icin laf kalabaligi yapmiyor.

Akşamki moralimin içine eden faldan sonra ben de buradan görüp Falcı Mars'a baktırdım. Hiç bilgi vermememe rağmen anlıkta çok şey bildi şaşırdım.Vadeli birşey demedi ama zaten ben anlık için baktırıyorum.
Mars hangi sitede merak ettim

Bir Yolun Var'da. Indirim zamanlarini takip edersen indirimde baktirmani oneririm, belirli gunlerde indirim yapiyor site. 150 lira biraz yuksek kisa baktigi icin.
Ay ben attım bile dayanamadım🤣🤣
Bakalım ne diyecek bana.
Şu fal işinden sıyrılmam lazım artık ya.
Nerdeyse herkese baktırdım.
Teker teker fallarımı çıkan cikmayan yazıcam bı ara.

Ay ben attım bile dayanamadım🤣🤣
Bakalım ne diyecek bana.
Şu fal işinden sıyrılmam lazım artık ya.
Nerdeyse herkese baktırdım.
Teker teker fallarımı çıkan cikmayan yazıcam bı ara.
Olsun zaten en son 8 Mart'ta indirim oldu, bir sonraki indirim hemen olmazdi. Mars herkese uymuyor sanirim umarim uyar sana da.

Olsun zaten en son 8 Mart'ta indirim oldu, bir sonraki indirim hemen olmazdi. Mars herkese uymuyor sanirim umarim uyar sana da.
Bakalım.
Aman kafam çorba oldu.
Kimi olumlu konuştu kimi olumsuz.
Olumsuzlar patlasın herkes için.
Olumlular olsun.
Genel anlamda enerjinizi düşürmeyin

Yeşil cingene patladı mesela.
Olumsuz konuşmuştu moralinin içine etmişti dediği hiç bir şey çıkmadı çok şükür 🙏

Kaygı çalıştırıyor insan ister istemez olumsuz bir şey duyunca.
Belki de olası varsa bile olmuyor.
O enerjiyi çekmemek lazım.
Ister istemez etkileniyoruz.
Tamam pembe tablo istemiyoruz da felaket tellalı olmaya da gerej yok.
Devam eden süreçteki yaşananlar için.

Bakalım.
Aman kafam çorba oldu.
Kimi olumlu konuştu kimi olumsuz.
Olumsuzlar patlasın herkes için.
Olumlular olsun.
Genel anlamda enerjinizi düşürmeyin

Yeşil cingene patladı mesela.
Olumsuz konuşmuştu moralinin içine etmişti dediği hiç bir şey çıkmadı çok şükür 🙏

Kaygı çalıştırıyor insan ister istemez olumsuz bir şey duyunca.
Belki de olası varsa bile olmuyor.
O enerjiyi çekmemek lazım.
Ister istemez etkileniyoruz.
Tamam pembe tablo istemiyoruz da felaket tellalı olmaya da gerej yok.
Devam eden süreçteki yaşananlar için.
Evet ben de felaket tellali yorumculardan cok etkilenirdim eskiden simdi hic uzerime alinmiyorum, iptal deyip geciyorum. Cunku ne o kadar negatif ne de o kadar pembe oluyor gercek hayat, oyle fallar bastan patliyor. Mars pembeci degil ama felaket yorumcusu da degil, neyse onu soyluyor gayet mantikli ongoruleri oldu bende. 2 kisi icin olumsuz dedi mesela gercekten hicbir sey olmadi onlarla alakali, olumsuz sonuclandi.

Evet ben de felaket tellali yorumculardan cok etkilenirdim eskiden simdi hic uzerime alinmiyorum, iptal deyip geciyorum. Cunku ne o kadar negatif ne de o kadar pembe oluyor gercek hayat, oyle fallar bastan patliyor. Mars pembeci degil ama felaket yorumcusu da degil, neyse onu soyluyor gayet mantikli ongoruleri oldu bende. 2 kisi icin olumsuz dedi mesela gercekten hicbir sey olmadi onlarla alakali, olumsuz sonuclandi.
Ne zaman bakar acaba ?
Daha gelmedi.
Ya fal işte deyip geçmek lazım.
Olay olumlu olumsuz olması da değil.
Bazı yorumcular hikaye yazıyor.
Kıvanç mı ne fal sepetinde dizi film yazdı resmen.
Yahu diyorum öyle bir şey yok.
Var sen bilmiyorsub diyor.
Kardeşim salak mısın diyecektim ya yeter yani.
Birde kendinden emin.
Olumsuz konuşsa sonucu yine bir şey demicem ki.
Ama anlikta olmayab bir olayı olmuş gibi yapmasi kendinden emin .
Dedim bir an acaba mu ama yok araştırdım resmen sallamış.

Bana da cok tutuyor fallar, online da onun disinda artik kimseye baktirmiyorum. Son falinda da anlik nokta atisi bir detay bilmisti bana da. Burada cikttikca yaziyorum ama onerdigim icin baktiranlardan begenmeyenler de olmustu, herkese tutmuyor enerjisi sanirim sana da tutmus. Umarim guzel bir ongorudur ve cikar. Bana 2 onceki fali cikti mesela, bir onceki ve son baktirdigim da paralel gidiyor, daha zamani var bakalim cikacak mi. Tek sorun cok kisa bakmasi. Aslinda neyse onu soyluyor, uzatmak icin laf kalabaligi yapmiyor.
Evet kisa bakiyor ama laf cambazligi yapmiyor. Ayrilik sebebini kimin ayrildigini falan 0 bilgi ile soyledi. Mesela soru kisminda cok sallayabilecegi bir sey sordum ve ona cevap vermeden baska bir seyden bahsetti. acikcasi ben sevdim. Aylar sonra bir daha baktirilabilir listeme ekledim kendisini. Ya bir de diger baktirdiklarimla ayni vadeyi vermesine sasirdim. Ben cok baktirmam, bir baktirinca üc bes baktirir sonra birakirim neredeyse bir yildir baktirmadim ondan midir enerjim temiz ve uyuyo boyle anlamadim. Zaten onunla finali yaptim. Simdi aylarca baktirmam bakalim surec nasil olur ona gore buraya bilgilendirmeye gelirim yine 😄 ama tavsiye icin tesekkurler 😇😄

Evet kisa bakiyor ama laf cambazligi yapmiyor. Ayrilik sebebini kimin ayrildigini falan 0 bilgi ile soyledi. Mesela soru kisminda cok sallayabilecegi bir sey sordum ve ona cevap vermeden baska bir seyden bahsetti. acikcasi ben sevdim. Aylar sonra bir daha baktirilabilir listeme ekledim kendisini. Ya bir de diger baktirdiklarimla ayni vadeyi vermesine sasirdim. Ben cok baktirmam, bir baktirinca üc bes baktirir sonra birakirim neredeyse bir yildir baktirmadim ondan midir enerjim temiz ve uyuyo boyle anlamadim. Zaten onunla finali yaptim. Simdi aylarca baktirmam bakalim surec nasil olur ona gore buraya bilgilendirmeye gelirim yine 😄 ama tavsiye icin tesekkurler 😇😄
Benim de kısa olmasına rağmen etkilendiğim bir fal oldu. Soru kısmına çok genel birşey yazdım sanki herşey iyiymiş gibi ama bir süredir aramızda soğukluk ve mesafe olduğunu, bunun sebebini, bende neyi sevdiğini ve sevmediğini benim beklentimi vs gibi şeyleri bildi.

Benim de kısa olmasına rağmen etkilendiğim bir fal oldu. Soru kısmına çok genel birşey yazdım sanki herşey iyiymiş gibi ama bir süredir aramızda soğukluk ve mesafe olduğunu, bunun sebebini, bende neyi sevdiğini ve sevmediğini benim beklentimi vs gibi şeyleri bildi.
Begenmenize ve paranizin (simdilik) 😄 bosuna gitmemesine sevindim 😄

Back
X