Binnaz Abla

Çıkıyor mu zeyder
Yonlendirmek istemem asla. Ama agustosta, ekimde baktirdim toplamda 3 defa. Bir falindan memnun kalmadim sadece. Digerlerinde de dogruydu soyledikleri. Hisleri oldugunu ve bana iyi geldigini dusunuyorum. Ama mesela bir durumdan oturu subat olabilir subat gibi marta da sarkabilir vs tarzi bir yorum yapmisti, elbette cikmadi. Vadeler cikmaz zaten. Ama cok onemli bir detayi bilip, karsimdaki insanin dusuncelerine kadar bir cok seyi siraladi. Ki o zamanlarda da ben o kisiyle alakali yok olmaz falan diyodum asla ihtimal vermedigim sekilde, ayni zeyderin dedigi gibi geldi adam. Bu bana cikan taraflari. Dedigim gibi bir falindan da memnun kalmamistim. Ha ama bir daha baktiracagim kendisine, seviyorum onun yorumunu.

Vadelere takılmamak lazım .
Ben sonuca bakıyorum ve gidişata daha çok.
O çıksın da vade şaşsın önemli değil.
Denemek lazım zeyderi merak ettim

Herkese selam,
Binnaz`dan "Asenat Kılıç" in iletisim bilgisi olan var mi aranizda ?
Kendisi malesef online olmuyor sitede artik ve ben sadece kendisine baktiriyorum.
Bilen ve paylasan olursa cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.
Asenat, olur da burayi gorursen beni bul lutfen

Çıkıyor mu zeyder
Önceden baktirdigim bir falında çıkan olmuştu ama sonraki falları çıkmadı. O nedenle artik baktirmiyorum Zeydere. Bana daha önceden çıkmış olduğu için Geysu , Melisa donukuk gibi yorumculara sık baktırıyorum
Daha önceden az da olsa çıkmış olan Serkan batuya ara ara baktırıyorum. Dileklerimiz gerçekleşsin inşallah cümlemizin.

Yıllar önce zeydere baktirdim olumsuz sonuclanan bir iliski icin cok olumlu konustu sanki her sey duzgun gidecekmis gibi oysa adam yok oldu hemde bir süre kötu özelligini sonradan öğrenip sükrettim kimse ne olucagini bilemez allahtan baska

Geçmiş olsun . Inşallah hayırlı olan ciksin karşınıza. Elbette Allahtan başkası bilemez geleceği bizim fallara güvenmemiz avuntu sanırım.

Geçmiş olsun . Inşallah hayırlı olan ciksin karşınıza. Elbette Allahtan başkası bilemez geleceği bizim fallara güvenmemiz avuntu sanırım.
Ben şu anki aday kisi icin fal yolladigimda adama verdi veristirdi adami dolandirici yalanci yapti :))) hic alakasi yok hergun birarada olan bir ortamdayim adami iliskiye ikna edemedim hala ne dolandirmasi :))
Cok takilmayin bazisi ani cok iyi bilse bile ben baktirdigim fallara baktim şu an bariz gelismeleri bilen neredeyse yok gibi bisey

Serkan batu binnazda mıydı baktım bulamadım profilini

bence iyiyse ilişkiniz baktırmayın ben falın bozduğunu düşünüyorum.

Melisanın bir falı patladı bende 2 yıl önce baktırdım.
Yani sonuç odaklı konuşuyorum vade olarak değil olmaz dediği bir şey net olarak oldu sonuçlandı .
Geysuyu bilmiyorum.
Zeyderi merak ettim

Haklısınız kendimizi çok da kaptırmamız lazım fallara

Yani sonuç odaklı konuşuyorum vade olarak değil olmaz dediği bir şey net olarak oldu sonuçlandı .
Geysuyu bilmiyorum.
Zeyderi merak ettim
Enerji meselesi sanırım. Zeyderin yalnızca ilk falında çıkanlar oldu sonrakiler çıkmadı. Geysu önceden tellwede bakıyordu. Buradaki yorumlara bakarak bulmuştum. Şimdi facebook tan bakıyor.

Geysuyu bilmiyorum.
Zeyderi merak ettim
Melisayi 3-4 belkide daha fazla baktirmisimdir. Hep guzel seyler soyledi hic cikmadi… kirginim ona geysuya bir kere baktirdim cikmadi. O zamanlar iliskimin basiydi, bu adamla olmaz vs dedi adamla hic de oyle olmadi bu sekilde bir patlama yani

Melisayi 3-4 belkide daha fazla baktirmisimdir. Hep guzel seyler soyledi hic cikmadi… kirginim ona geysuya bir kere baktirdim cikmadi. O zamanlar iliskimin basiydi, bu adamla olmaz vs dedi adamla hic de oyle olmadi bu sekilde bir patlama yani
Melisa banada olumlu konuşmuştu ama sonuç olumsuz oldu.
Geçenlerde baktırdım sonucu olumluya bağladı ama çok da pozitif bir fal değildi.
Anlık durumları analiz ediyor evet ama ilersi için tahminleri yanlış çıkabiliyor.
Aslında genel anlamda bütün falcılar öyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…