Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bu falci marsin ucreti ne kadar? Ve yazili mi bakiyor? Sifremi unutmusum da giris yapamiyorum o siteye. Degiyosa ona baktirmak icin sifremi sifirlayacagimMerhaba kizlar. Dunya Kadinlar gunumuz kutlu olsun.
Aylardir fal baktirmamistim foruma da uzun zamandir girmiyordum. BYV'da indirim oldukca Falci Mars'a baktiriyorum, bana cikiyor fallari. Yine bir seyi bilmis ben soylemeden ve anla ilgili cok spesifik de bir seydi, bakalim gelecek ongorusu var bir tanesi cok merak ettigim bir konuyla alakali ve makul olabilecek bir ongorude bulunmus, maksimum 1-2 ay icinde sonuclanacak o zaman dogru bildi veya yanildi diyebilecegim bir durum. Diger ongorusu ise Haziran ayi icin, spesifik bir zaman verdi. Tarot baktiriyorum ben, en iyi tarotta bakiyor indirim varken denemek isteyen varsa deneyebilir yalniz kisa bakiyor haberiniz olsun.
Normalde 150 lira ama indirim var simdi 8 Mart nedeniyle %50 bugun gecerli, 75 lira oluyor.Canim bu falci marsin ucreti ne kadar? Ve yazili mi bakiyor? Sifremi unutmusum da giris yapamiyorum o siteye. Degiyosa ona baktirmak icin sifremi sifirlayacagimve sizde iliski mi kariyer mi biliyor?
deneyecegimNormalde 150 lira ama indirim var simdi 8 Mart nedeniyle %50 bugun gecerli, 75 lira oluyor.
Yazili bakiyor kisa ama sorularima cevap aliyorum. Ben bugune kadar hep ask baktirmistim ama su an sorunum baska bir konu, bu fal daha karisikti yari ask yari baska konu. Yalniz bildigi anlik durum cok spesifikti. Ozlelikle Tarotta iyi ama, katina ve kahvede o kadar begenmemistim. 1 sene nce baktirdigim tarot fali gelecek da dahil birebir cikti, ikinci Tarot fali da ayni sekilde o yone dogru gidiyor. Son baktiginda da ilk ongorusu 1-2 ay incinde netlesecek, ikinci ongorusu Haziran ayi icinde.
Bende şimdi eski fallarını okudum. Dediği hiçççç bişey çıkmamışMerhaba kizlar. Dunya Kadinlar gunumuz kutlu olsun.
Aylardir fal baktirmamistim foruma da uzun zamandir girmiyordum. BYV'da indirim oldukca Falci Mars'a baktiriyorum, bana cikiyor fallari. Yine bir seyi bilmis ben soylemeden ve anla ilgili cok spesifik de bir seydi, bakalim gelecek ongorusu var bir tanesi cok merak ettigim bir konuyla alakali ve makul olabilecek bir ongorude bulunmus, maksimum 1-2 ay icinde sonuclanacak o zaman dogru bildi veya yanildi diyebilecegim bir durum. Diger ongorusu ise Haziran ayi icin, spesifik bir zaman verdi. Tarot baktiriyorum ben, en iyi tarotta bakiyor indirim varken denemek isteyen varsa deneyebilir yalniz kisa bakiyor haberiniz olsun.
Neye gore çıkıyor hiç bilmiyorum. Aşk konusunda keşke bana da yanılsa, bir önceki kişi için olumsuz dedi olumsuz oldu. Yeni biri için de olumsuz dedi tabi olumsuz dedi diye karartmıyorum, her şey olabilirBende şimdi eski fallarını okudum. Dediği hiçççç bişey çıkmamışne aşk, ne iş. Senin adına çıktığına sevindim ama :)
Ben Pera Maviye baktırıyorumKızlar binnaz ablada en çok memnun kaldığınız falcı kim ?
Falalemde de baktirdimdi Zeyder degilmiymis ki oAstrocenterda baktoran var mı o site güvenilir mi
Zeyder artık orada bakıyormuşta zeyno yaprak olarak.
Siteyi bilmediğim icin sorayım bi dedim
Evet baktırdım oymuş ve ben çok beğendimAstrocenterda baktoran var mı o site güvenilir mi
Zeyder bana resmen uydurmustu, cok kotu bir fal bakmis ama onu da seven var. Falalemde baktirmistim, son soru cevabi icin siteye bile girmemistim o derece alakasizdiAstrocenterda baktoran var mı o site güvenilir mi
Falalemden ayrılıp oraya geçmişFalalemde de baktirdimdi Zeyder degilmiymis ki o
nasil? Fal alemde zeyder isimli biri var ama.. o zeyder degil mi ki?Falalemden ayrılıp oraya geçmiş
Ohaaaaaa şimdi gördüm nasıl bir sahtekarlık buuunasil? Fal alemde zeyder isimli biri var ama.. o zeyder degil mi ki?![]()
Ay sahtekar yazdım özür dilerim. Zeyder geri dönmüşOhaaaaaa şimdi gördüm nasıl bir sahtekarlık buuu
Bende bi an sasirdim baska biri zeyder ismiyle mi bakiyor diyeAy sahtekar yazdım özür dilerim. Zeyder geri dönmüşyazdım şimdi zeydere söylemeyi unutmuş. Hem orda hem ordayız.
Valla haberim yoktu en son konustgumuzda ordan ayrılmıştı burda bakıyordu zeydere sormadan direkt hakaret ettimBende bi an sasirdim baska biri zeyder ismiyle mi bakiyor diye![]()