Binnaz Abla

merhaba , siz fal baktirirken nasil soru soruyorsunuz? ben patir patir herseyi anlatip sonra sorumu soruyorum haliyle herseyi biliyorlar :)ama burda okuyorum gecmisi bildi yazanlar felan var , siz anlatmiyor musunuz basinizdan gecenleri?
Ben hic anlatmadim. Neyle ilgili baktiriyosam iki kelimeyle soyler oyle baktiririm

Merhaba arkadaslar, telefonda fal baktirabilecegim bildiginiz birileri varmi acaba anda iyi olan, gelecekle ilgili tutturup tutturmamasi suan onemli degil sadece gecmis ve ani bilmesi onemli. Tesekkur ederim

Merhaba arkadaslar, telefonda fal baktirabilecegim bildiginiz birileri varmi acaba anda iyi olan, gelecekle ilgili tutturup tutturmamasi suan onemli degil sadece gecmis ve ani bilmesi onemli. Tesekkur ederim
binnazda elfin demeti deneyecegim ben, burda cok adini okudum

Evet ben de duydum elfin ismini ama ben telefonda baktirmak istiyorum cunku sormak istedigim sorular var birebir baktirmak daha iyi olucak
youtube makbus abla diye bir kadin var adin ve anne adin disinda bilgi istemiyor bir vidoesunda anlatmisti yakin zamanda ona yazmistim ama pahali geldigi icin baktirmadim , telefonla ve görüntülü hertürlü bakiyormus

youtube makbus abla diye bir kadin var adin ve anne adin disinda bilgi istemiyor bir vidoesunda anlatmisti yakin zamanda ona yazmistim ama pahali geldigi icin baktirmadim , telefonla ve görüntülü hertürlü bakiyormus
Tesekkur ederim bi bakim iletisim bilgileri youtube hesabinda var mi acaba

Anda bende en iyi Rita'ydi. Helecek konusunda iyi degil, net tarih vs vermiyor ama cogu gelecegi tutturamiyor zaten.

Makbus abla'yi dinleyeyeyim dedim hic alakasiz hic uyumlanmadik onunla. Ne kadara bakiyormus cok merak ettim?

Istanbul Kurtulus'ta evinde bakiyormus normalde ama ben telde baktirmistim telefonda da bakiyor.
Telefonu varsa alabilirmiyim lutfen. Benim normalde baktirdigim bi kadin var memnunumda acikcasi ama farkli birisini denemek istedim baktirmak istedigim konu icin telefonda birebir sorular sormak istiyorum bunun icin sanal bakim pek uygun degil.yurtdisindayim ve fal cafe gitme durumu yok ancak telefonda baktirabilirim.

kızlar bende yazmak istedim belki bilen baktıran var Binnaz ablada Engin Gümüş 2020 subatda baktırdım baya konusmusdu kahve falı unutdum gitti ne demişse artık dedim. Üstünden yıllar geçti. Binnaz abla profil unutdum amma 1 ay önce buldum bir sürü adama baktırmışım her kes yalan dolan. Amma Engin beyin dediyini acdım Vallahi adamın dediyi her cümleyi yasamışım. Ve 1 aydı indirim bekliyordum sonunda dün aldım Binnaz abladan ve Engin beyin online olmasını bekliyorum. Umarım bu seferde yanılmaz . Baktıran varsa yazarsa sevinirim.

Fal sepeti Nil Yılmaz'a baktıran var mı?
Ben beğendim kredisi de düşük .

Merhaba sizin düzenli baktırdığınız kişinin telini alabilir miyim memnunsanız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…