- 25 Nisan 2018
- 12
- 15
- 88
Merhaba, ozelden yazayim numarasini ben memnunum acikcasi. Astroloji tarot katina bakiyor hisleri kuvvetli bi bakin sizde bakalim.Merhaba sizin düzenli baktırdığınız kişinin telini alabilir miyim memnunsanız...
Merhaba, ozelden yazayim numarasini ben memnunum acikcasi. Astroloji tarot katina bakiyor hisleri kuvvetli bi bakin sizde bakalim.
Yaziyorum ozelden numarasini, eger baktirirsaniz yazarmisiniz nasil buldugunuzuBen de isterimmmmmmmmmmmmm
Merhaba bana da atar mısınızMerhaba, ozelden yazayim numarasini ben memnunum acikcasi. Astroloji tarot katina bakiyor hisleri kuvvetli bi bakin sizde bakalim.
Yolluyorum ozeldenMerhaba bana da atar mısınız
Istanbul Kurtulus'ta evinde bakiyormus normalde ama ben telde baktirmistim telefonda da bakiyor.
yıllar önce baktırmıştım 2 3 kere hiçbi dediği çıkmadızisan isik a baktiran var mi?? ben bugun baktirdim ve cok begenmdim ama olur mu bilmem cikan var mi?
Bende numarsini alabilirmiyim mümkünse?Merhaba, ozelden yazayim numarasini ben memnunum acikcasi. Astroloji tarot katina bakiyor hisleri kuvvetli bi bakin sizde bakalim.
Ya bu sekilde donus aliniyor mu acaba? Bende gildayi bayadir bekliyorum ama online oldugunu gormedim. 1 kere baktirmistim ona kac zaman onceKızlar selam, uzun zamandır fal baktırmıyorum. Gerek fal siteleri gerekse insta olsun yüzlerce online fal denemesi sonrası sadece gilda koç’a baktırmak istiyorum şu anda. En çok onun yorumları doğru çıktı. Fazlasıyla uyumlanıyorum. En son ağustos ayında baktırmıştım. Binnaz desteğe yazdım, yorumcuya ulaşacaklarını ve en azından ne zaman online olacağını sayfasına yazacaklarını söylediler ama yoksizden ricam baktırmak isteyenler tekniğe yazabilir mi? Belki ısrar çok olursa en azından girip girmeyeceğini yada ne zaman gireceğini yazar sayfaya.
Ozlem yilmazin dedigi her sey cikti mi?Maalesef daha da önerebileceğim kimse yok.Çünkü uzun süredir Özlem Yılmaz’a baktırıyorum
Ne şekilde iletişime geçiyorlar yorumcuyla bilmiyorum büyük ihtimalle maildir. Eskiden bu şekilde yardımları dokunuyordu ama gildayla ilgili sonuç alamadım son yazdoğımda. Israrcı çok olursa belki dönüş sağlayabilirizYa bu sekilde donus aliniyor mu acaba? Bende gildayi bayadir bekliyorum ama online oldugunu gormedim. 1 kere baktirmistim ona kac zaman once
Bana çıkmamıştı .Ozlem yilmazin dedigi her sey cikti mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?