- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.255
- 128
- 35
Ay çıkmaz inşş ne diyeyim.Çıkmadı bana da cok olumsuzdu sordugum kisiyi bosverip alakasiz seyler anlatti falda dinlemedim bile sonucta ben o kisi icin yorum istemisim baskasini sormamisim ki sanirim olumsuz odakli ..
Ekin altınışık'a,, nefes elçin ve eylül sayar'a fal attım bekliyorumm. Yorumlanınca buraya yazacağımFalsepetinin instagram sayfasında gördüm bugün ve yarın için indirim kuponu var black friday indirimimiymiş haberiniz olsun
Aşırı pembeci canım hiç bi dediği çıkmadıMerhabalar kızlar Hira Soydan deneyen varmi aranizda memnun kaldinizmi.
ben bi kac kez bakdirdim, hisli gibi geldi ama malesef dedikleri daha cikmadi... cikicak gibi de degil acikcasi..Merhabalar kızlar Hira Soydan deneyen varmi aranizda memnun kaldinizmi.
Zeyder bana da çok olumsuz yolladı ve süreci çok uzattı ya inş çıkmazzeydere bende yollamisdim gecenlerde, begenmedim yine cok sallamis. gecmis fallariyla celiskili seyler söyledi yine. bidaha bakdirmicam, gecen gaza gelip atmisdim düsünmeden
zamanında 4 5 kere baktırdım öyle tatlı tatlı anlatır arkadaş gibi konuşur o kadar hiçbi dediği çıkmadıDoğa dan baktiran varmi aranizda acaba bazilari cok övmüs eski yazilarda merak ettim
Bende dediği olmadı yuvarlak cümleler de çoktuDoğa dan baktiran varmi aranizda acaba bazilari cok övmüs eski yazilarda merak ettim
bende de bi akc kez gecmiste bakdirmisdim, ilk falini cok begenmisdim hisli gibi gelmisdi ama daha sonra dedikleri olmadi malesef ve daha cok arkadas gibi bakiyor soruyor ona göre cevap veriyor. yakin zamandada daha bakdirmadimDoğa dan baktiran varmi aranizda acaba bazilari cok övmüs eski yazilarda merak ettim
Merhaba, ben Nakta'nın profilini bulamadım. Hangi uygulamada? Tellwe diye gördüm, ara vermiş gözüküyorTekrardan naktaya baktırdım ama kartları mı konuştu yoksa anlam veremedim yani vadeler uzadı önceki faldan çok memnun kalmıştım ama bu seferki için aynı şeyi söyleyemeyeceğim sanırsam çok sık aralıklarla baktırmamak gerek :)
Merhaba, Rezzan abla Fal Alem'de değil mi? Ne falı baktırmıştınız acaba?Selam. Kaç gündür yazacağım bir fırsat bulamadım. Kaç gecedir aklımı karıstırıyordu dusundum dusundum en son falı dinledim Rezzan ablamın bildiğini farkettim. Şöyle ben yıllar önce baktırıyordum rezzana ama nasıl iyi mi bildi mi hiç hatırlamıyordum fakat haziran ayında bir sans vereyim dedim tek fal attım o zaman nişan yüzük vs için subat demişti cok uzak gelmişyi cunkı o an hemen olsun istiyordum ve şu an nişan icin subatı kararlaştırdıktekrar dinleyince bilmiş yazayım dedim bir de zeyder tabii kü o tarih olarak değil olay olarak bilmiş
Ama bunların dısında evleneceğim kişiyi söyleyen asla inanmadıgım ama dediği gibi olan serkan batu varmaalesef uzun süredir yok cok aradım ama bulamadım
Mwrhaba, Zeyder'e ne baktırmıstınız kahve mi tarot mu? Fal Alem e üye oldum ama asla giremiyorum, maile hatırlatma da düşmüyorinanamiyorum su an. az once zeyderin fali cikti??? Gibi??? gibi??? İnanilmaz saskinim.
Instagramdan ulasabilirsinizMerhaba, ben Nakta'nın profilini bulamadım. Hangi uygulamada? Tellwe diye gördüm, ara vermiş gözüküyor
Çok teşekkür ederim, uzun zamandır paylaşım olmadığı için kullanmıyor sanmıştımInstagramdan ulasabilirsiniz
Naktaya bir kaç kez baktırdım.Merhaba, ben Nakta'nın profilini bulamadım. Hangi uygulamada? Tellwe diye gördüm, ara vermiş gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?