- 23 Ağustos 2012
- 50.909
- En iyi cevaplar
- 1
- 236.913
- 898
Hayır olumludan olumsuza döndü çok sıkıntılar çekçekmişim
Serkan Tek bana da benzer bir durum yaşatmıştı zamanında. İlk falı karmaşık da olsa sonucunu güzel olacağa bağlamıştı. Sonrasında o da dahil kimsenin göremediği bi gelişme yaşandı. Kendisi çok övülüyor diye ilk falından çıkan olmamasına rağmen tekrar danışıp o gelişmeyi sordum. Bu sefer fal tamamen olumsuza döndü. Sonuçta ise ne ilk falı ne de 2. Falı gibi olmadı hiçbir şey. Hiç takılmayın bence.Serkan tekin baktığı ilk falda sorduğum kişinin hayatında kimse yok dedi son falda ilişkisi olduğunu öğrendiğimi söylediğimde siz çok üzüleceksiniz 8 ay bu böyle gidicek fslan dedi önceki falda tek bi kısım bildi serkan tekin komple falı çıkan oldu mmu
Serkan Tek i yıllar önceden farklı biri için denemiştim çıkmadı arkadaşlar kesin bilgi yayalım...Serkan Tek bana da benzer bir durum yaşatmıştı zamanında. İlk falı karmaşık da olsa sonucunu güzel olacağa bağlamıştı. Sonrasında o da dahil kimsenin göremediği bi gelişme yaşandı. Kendisi çok övülüyor diye ilk falından çıkan olmamasına rağmen tekrar danışıp o gelişmeyi sordum. Bu sefer fal tamamen olumsuza döndü. Sonuçta ise ne ilk falı ne de 2. Falı gibi olmadı hiçbir şey. Hiç takılmayın bence.
Bunların dışındaMissCherryBlossom un yazdıklarını okuyunca ne kadar doğru da keşke yapabilsek diyor insan. Bu cendereden çıkmak imkansız gibi görünüyor, halbuki ufak da olsa bir adım atsak her şeyin güzelleşmeye başladığını görebileceğiz. Umarım başarabiliriz
Geçen yıl bu Zamanlar baktırdım bi sürü detay vermiş yaşamadım dediği şeyleriHerkese merhaba
Uzaktan takip ediyordum yorumlarınızı aranıza katılmak istedim.
En son byv Falcı Mars’a tarot baktırdım. Biriyle konuşmaya başladım onu sordum o kadar kötü yorum yapmış ki moralim bozuldu
Baktırıp çıkmayan var mı ?
Teşekkürler güzel yorumların içinCanım fal kardeşim sen istemezsen o şekilde olmak zorunda değil. Boşver gitsin bu adamı, bırak gitsin başka erkek bak. Dünyada başka erkek mi yok ..hayatının 8 ayını acı öekmeye neden veresin yahu? 8 ay nerdeyse koskoca bir yıl. Fala harcadığın parayı gezmeye sosyalleşmeye harca ortamlarda mutlaka başkalarıyla tanışırsın.
Umarım sen de kimse de yazdıklarımı yanlış anlamaz, kimseye akıl öğretme vb derdinde değilim sadece bu topikteki kimsenin mutsuz olmasını istemem. Bu topiğin uzun süredir yakılanlardanım, burdaki herkesi kardeş sayarım. O yüzden kimsenin maddi manevi yıpranmasını asla istemem. Olmuyorsa bir noktadan sonra canıma yazık diyip sitti etmek gerek inanın. Koskoca 80 milyonluk ülkedeyiz, binlerce değil milyonlarca erkek var herkesin mutlaka sevebileceği, anlaşacağı birden fazla erkek var bu popülasyonda. Bundan başkasını sevemem olmaz demek çok büyü bir yanılgı, ben 3 kez aşık olmuş biriyim mesela 3 ü de bk çıktı o apayrıKonuya geleyim zaman insanlar için en değerli hazine kimse için ziyan etmeyin değmiyor. Parayı, zamanı ailenize, arkadaşlarınıza, kariyere, yeni insanlara yatırın. Eyyorlanmam bu kadar umaırm okuyan herkes hayatta her istediğine kavuşur.
Hangi siteydi bu acaba okurken merak ettim falcıyıKızlar geçenlerde burada birinin söylediği isme fal göndermiştim başka bir uygulamadaydı. Valla bir şeyler bilmiş detay olan. Ben aşk değilde aile ile ilgili bi durumla baktırmıştım fiyatıda diğer kişilere göre uygunbaktırmak isteyen 1-2 kişi varsa bana mesaj atsın bi teyit edelim acaba bana şansa mı bilmiş baktırdıktan sonra banada dönüş yaparsanız sevinirimmmm
nerdeyse yedi ay önceki mesajımı bulmuşun kızHangi siteydi bu acaba okurken merak ettim falcıyı
Çingene de garip bir falcı.yılllarrrrrrrrrrrr önceeeeeeeee baktırmıştım saçmalamıştı hiçbir dediği çıkmadı boş biri bence
sallamasyon fal yollamisdi bana basi sonu hicbirsey uymamisdi. fazla takilma benceAslı güle baktıran var mı?
Çok olumsuz bir fal atmış bana moralim çok bozuldu .
Çıkıyor mu falları
Ay inşş çıkmaz ya yani bilemiyorum haklı da olabilir ama felaket senaryosu yazdı.sallamasyon fal yollamisdi bana basi sonu hicbirsey uymamisdi. fazla takilma bence
Abarttılar yakında millet isyan edip hepten bırakacak fal lüks çünkü şu anYalnız farkında mısınız bu sektör iyice uçuşa geçti, 400 tl nedir online tarot vs.. için. Çok fazla değil mi yahu ?
aaa morelini bozma. Vade verdiyse bekle derim. Falsepeti diğer yerlere göre fiyat olarak uygun ve çok iyi olan yorumcularda var. ben yeni gelenlere de şans vermeye çalışıyorum. Ayşe Narin ve Dolunay Han ı deneyebilirsiniz.Aslı güle baktıran var mı?
Çıkıyor mu falları
Epey baktirdim son dönemde kimler patlayacak kimler cıkacak şu ana kadar net degil
Ama nakta ya attigim fala cok uzulmustum kitaptan sayfa okur gibi fallari oluyor sanki tiyatral bir sahne dinliyorum fal baya olumsuzdu tabi ciikmasini da istemem
Zeyder , berra alin , milas cansin,selin imer gibi böyle birkac isimde olumsuz sonuc verdiler
Ama diger cogunlukta olumlu sonuc verdi nerdeyse mayistan beri de baktiriyorum bakalim ... cıkan var diyemiyorum
Valla vade falan bile vermedi direk kestirip attı .aaa morelini bozma. Vade verdiyse bekle derim. Falsepeti diğer yerlere göre fiyat olarak uygun ve çok iyi olan yorumcularda var. ben yeni gelenlere de şans vermeye çalışıyorum. Ayşe Narin ve Dolunay Han ı deneyebilirsiniz.
Çıkmadı bana da cok olumsuzdu sordugum kisiyi bosverip alakasiz seyler anlatti falda dinlemedim bile sonucta ben o kisi icin yorum istemisim baskasini sormamisim ki sanirim olumsuz odakli ..Aslı güle baktıran var mı?
Çıkıyor mu falları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?