- 21 Ağustos 2020
- 1.104
- 2.139
- 83
cıkk bana çok alakasız şeyler demiş ve 12 dakika boyunca nasihat vermişHemen gidim son falını dinliyim baktırdıgım
Benimde oyleydi son fali. O kadar parayi nasihate veriyoruz sankicıkk bana çok alakasız şeyler demiş ve 12 dakika boyunca nasihat vermiş
Olumlu bisey olsa çıkar mıydıElfin demetin dedikleri çıktı kızlar aklımdaki kişinin hayatında biri olduğunu görüceksin fotoğraflar vs dedi ihtimal vermemiştimm ama oldu
uygulama mı? adı ne?Elfin demetin dedikleri çıktı kızlar aklımdaki kişinin hayatında biri olduğunu görüceksin fotoğraflar vs dedi ihtimal vermemiştimm ama oldu
binnaz abla uygulamasindauy
uygulama mı? adı ne?
Cikiyo mu ciddenbinnaz abla uygulamasinda
bende gelecek cikmadi, anlik iyiydi diye hatirliyorum.Cikiyo mu cidden
yılllarrrrrrrrrrrr önceeeeeeeee baktırmıştım saçmalamıştı hiçbir dediği çıkmadı boş biri benceMerhabalar kizlar Telwe Yesilcingene dediklerini yasayanlar varmi acaba aranizda nasil biri.
Ya cok sevindim valla banada cok olumsuz konustu sizden böyle cevaplar gelince bugün daha mutlu oldum ne kadar inanmasada üzülüyor insanyılllarrrrrrrrrrrr önceeeeeeeee baktırmıştım saçmalamıştı hiçbir dediği çıkmadı boş biri bence
Banada geçen sene aşırı olumsuz konuşmuştu yemin ederim psikolojim bozulmuştu faldan sonran asfhjYa cok sevindim valla banada cok olumsuz konustu sizden böyle cevaplar gelince bugün daha mutlu oldum ne kadar inanmasada üzülüyor insan
inanamiyorum su an. az once zeyderin fali cikti??? Gibi??? gibi??? İnanilmaz saskinim.
Olumlu canimNe oldu kiz, olumlu bir olay mi?
Önceki falı olumlumuydu peki soru üzerinden gitmiş 2. De banada öyle uzunn bi vade verdiSerkan tekin baktığı ilk falda sorduğum kişinin hayatında kimse yok dedi son falda ilişkisi olduğunu öğrendiğimi söylediğimde siz çok üzüleceksiniz 8 ay bu böyle gidicek fslan dedi önceki falda tek bi kısım bildi serkan tekin komple falı çıkan oldu mmu
Hayır olumludan olumsuza döndü çok sıkıntılar çekçekmişimÖnceki falı olumlumuydu peki soru üzerinden gitmiş 2. De banada öyle uzunn bi vade verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?