Çok teşekkür ederim ama ben henüz onu yeni öğreniyorum emekleme dönemindeyim şu ilişkilerdeki taktiklerde,, siz daha da fazla inanın kendinizeGerçekten sonuna kadar okudum harikasınız gerçekten böyle kendine güvenen bayanları gördükçe daha da cok inanıyorum kendime
denedim ve begenmedim zaten söyledikleri de olmadi, söyledigine göre kartlar ile konusuyor ama nasil bir konusmak bir cok kez bu ne anlatiyor dedimNaktayı hic denedinizmi kızlar bazıları begenmis bazıları begenmemis karar veremedim
Naktayı hiç beğenmiyorum ben hikaye anlatıyor .Naktanın verdiği vadeler geçti bu durumda fal çıkmamış oldu :) bu aralar bioenerjiler dikkatimi çekiyor falı tam bırakmasam da azalttımm krizim geldiğinde rezzan ablaya baktırıyorumm arada çıktığı oluyor
Işılay nasıl bir vade vermiştiKızlar baktordığım falcıları yazıyorum son 4 ayda.
Fulya Nas: Enerjisine bayılıyorum ya çok seviyorum.
Pembeci denilebilir ama kadın gerçekten tecrübeli tatlı pozitif biri .akıl almak için baktırıyorım beni rahatlatıyor.
İşılay :İşılay ablayı da çok sevdim .verdiği vadeler tuttu bende .şimdi verdiği son vadeyi beklıcem ama daha çok var.
Sevgi derman: karekter analizi çok iyi . şak diye çıkarıyor karekterini karşı tarafın .ilk defa baktırdım çok beğendim.
Ben üçüyle yoluma devam ederim artık.
Aklıma bir şey takılınca danışacağım kişiler.
Zülalide beğeniyorum ama kredisi uçmuş .
Onunda dediği çoğu şeyi yaşadım hayatımda.
1.5 ay demişti o vade tuttu .Işılay nasıl bir vade vermişti
Ay bende gördüm onu çok tatlı birine benziyor.youtube da makbus abla diye bir tarotcu var hic bireysel baktiran oldu mu?
hadi ya ışılayın vadesi tuttu demek. bugün indirimde varken göndersem mi acabaKızlar baktordığım falcıları yazıyorum son 4 ayda.
Fulya Nas: Enerjisine bayılıyorum ya çok seviyorum.
Pembeci denilebilir ama kadın gerçekten tecrübeli tatlı pozitif biri .akıl almak için baktırıyorım beni rahatlatıyor.
İşılay :İşılay ablayı da çok sevdim .verdiği vadeler tuttu bende .şimdi verdiği son vadeyi beklıcem ama daha çok var.
Sevgi derman: karekter analizi çok iyi . şak diye çıkarıyor karekterini karşı tarafın .ilk defa baktırdım çok beğendim.
Ben üçüyle yoluma devam ederim artık.
Aklıma bir şey takılınca danışacağım kişiler.
Zülalide beğeniyorum ama kredisi uçmuş .
Onunda dediği çoğu şeyi yaşadım hayatımda.
Valla canım pek tavsiye vermeyi sevmiyorum fal konusu enerji meselesi.hadi ya ışılayın vadesi tuttu demek. bugün indirimde varken göndersem mi acaba
Adili hiç sevmiyorum bence yanlış yönlendiriyor insanları.Adil yıldırım izleyerek bililnçlenmiş bir kadın olarak yeni yılda net hayatımın aşkını ve doğru ilişkimi oluşturacağıma inanıyorum herkeslere iyi seneler dilerim
Dediğim gibi her ilişki dinamiği farklıdır.Benim yıllar önce arkadaşım bu adil in kitabı mı ne onu almıştı
kitapta yazıyo işte size yazmıyorsa sizinle ilgilenmiyorsa serbest bırakın şöyle yapın böyle yapın gitsin
kız yaptı adam gerçekten gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?