Binnaz Abla

Gerçekten sonuna kadar okudum harikasınız gerçekten böyle kendine güvenen bayanları gördükçe daha da cok inanıyorum kendime
Çok teşekkür ederim ama ben henüz onu yeni öğreniyorum emekleme dönemindeyim şu ilişkilerdeki taktiklerde,, siz daha da fazla inanın kendinize

Naktayı hic denedinizmi kızlar bazıları begenmis bazıları begenmemis karar veremedim
denedim ve begenmedim zaten söyledikleri de olmadi, söyledigine göre kartlar ile konusuyor ama nasil bir konusmak bir cok kez bu ne anlatiyor dedim komikti biraz, ayrica söyledigim sordugum disinda da birsey söylemedi bence degmez

Kızlar selam, Fal sepeti Elena Günce'ye ve Alper Ertürk'e fal gönderen var mı?

Naktayı hiç beğenmiyorum ben hikaye anlatıyor .
Hiçbir dediği tutmaz mı .
Ama bir konuda tavsiye vermişti bana bir kadın olarak hiç unutmam onu.
Hayatı yalayıp yutmuş tecrübeli biri belli.

Kızlar baktordığım falcıları yazıyorum son 4 ayda.
Fulya Nas: Enerjisine bayılıyorum ya çok seviyorum.
Pembeci denilebilir ama kadın gerçekten tecrübeli tatlı pozitif biri .akıl almak için baktırıyorım beni rahatlatıyor.
İşılay :İşılay ablayı da çok sevdim .verdiği vadeler tuttu bende .şimdi verdiği son vadeyi beklıcem ama daha çok var.
Sevgi derman: karekter analizi çok iyi . şak diye çıkarıyor karekterini karşı tarafın .ilk defa baktırdım çok beğendim.
Ben üçüyle yoluma devam ederim artık.
Aklıma bir şey takılınca danışacağım kişiler.
Zülalide beğeniyorum ama kredisi uçmuş .
Onunda dediği çoğu şeyi yaşadım hayatımda.

Işılay nasıl bir vade vermişti

Didar Evreni denedim olumlu olumsuz bir yorum yapmış pek de anlamadım ne demek istediğini.
Didara daha önce başka bir konuda baktırmıştum sonucu bilmişti gerçi sonuç belliydi zaten ama bir olay yaşayacaksın demişti öyle bir şey olmamıştı.
Bide kendinden çok emin sanki ay ne bılım biraz moralimi bozdu kız.

hadi ya ışılayın vadesi tuttu demek. bugün indirimde varken göndersem mi acaba

Adil yıldırım izleyerek bililnçlenmiş bir kadın olarak yeni yılda net hayatımın aşkını ve doğru ilişkimi oluşturacağıma inanıyorum herkeslere iyi seneler dilerim
Adili hiç sevmiyorum bence yanlış yönlendiriyor insanları.
Her ilişki dinamiği farklıdır.
Bu tiplerin ağzına bakıp ilişkilerinizi mahvetmeyin.

Dediğim gibi her ilişki dinamiği farklıdır.
Adam sanki tek tip bir adamdan bahsediyor.
Yani herkesin doğası farklıdır.
Ayrıca bu devirde kimse kimsenin nazını tribini çekmiyor valla
Tabi alma verme dengesi önemli ilişkilerde ama onun dediği gibi olmaz bu işler.
Şu msjı yazın bunu yazın diye akıl veriyor sektör oluşturdular ilişkiler kötü gidiyor bunlar kazandı.
Birde Esra var dişi versiyonu.
Erkeğe şunu aldırın para harcatın sürekli diyen.
Millet zor geçiniyor ya.
Bunları dinleyip ilişkilerinizi sebote edersiniz benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…