- 4 Eylül 2017
- 479
- 229
- 103
- 24
Binnaz'da hic yok onerebilecegim.Binnazda baska kimi önerirsiniz
Falci Mars'a baktirirsan yorumunu yazarsin, begenip begenmedigini. Bana en cok Tarot fali cikmisti onun bu arada.Evet bugun takip ettim telweden baktirdim bir kisiye ama begendim sizin onerebileceginiz biri varmi online falcilarda
Falcı Marsi deneyecegim simdi diger baktirdiklariniz eski oldugu icin aktif degiller suanda sanirim bilgi veririm baktirdigim zamanTelwe sardunya0 baktirdim dün aslinda baya iyidi ona hic baktirdinizmi
Baktirdim baktirdim yani 2 saat icinde bakti ani cok cok iyi bildi gercekten gelecegide bekliycem bir kac ay olursa yine yazarimFalci Mars'a baktirirsan yorumunu yazarsin, begenip begenmedigini. Bana en cok Tarot fali cikmisti onun bu arada.
Nasil begendiniz miBinnazda Şevval Öztürke attim simdi dinliyorum
Marsa ne falı baktırdınızBaktirdim baktirdim yani 2 saat icinde bakti ani cok cok iyi bildi gercekten gelecegide bekliycem bir kac ay olursa yine yazarimsardunya0 begendim ama ikiside ayni seyleri söyledi bana
Tarot baktirdim ama bana gayet iyi bakmis anı cok iyi anlatmisMarsa ne falı baktırdınız
Ben zamanında baktırmışım şimdi merak edip okudum hiç çıkmamış alakasız şeyler demişş
Ben ona Kahve, Tarot ve katina baktırmıştım en çok son baktığı Tarot’ta bilmişti. Yine baktırırsam Tarot atarım.Tarot baktirdim ama bana gayet iyi bakmis anı cok iyi anlatmis
Sardunya bana telwede tek çıkan diyebilirim favorim yıllardır gidişatı falan bilir yani ama çoğu kişiye çıkmamış marsada baktırdım vadesi geçtiEvet bugun takip ettim telweden baktirdim bir kisiye ama begendim sizin onerebileceginiz biri varmi online falcilarda
Falcı Marsi deneyecegim simdi diger baktirdiklariniz eski oldugu icin aktif degiller suanda sanirim bilgi veririm baktirdigim zamanTelwe sardunya0 baktirdim dün aslinda baya iyidi ona hic baktirdinizmi
İkisininde ayni seyleri söylemesi şasırttı beni insallah tahminleri cıkarSardunya bana telwede tek çıkan diyebilirim favorim yıllardır gidişatı falan bilir yani ama çoğu kişiye çıkmamış marsada baktırdım vadesi geçti
Çok dediği şeyler olmadı
Sizin önerdigini kisiler varmi ben yeniyimde burada online fal sitesi bi sembol fal baktiriyordum orda sadece Liya cok iyidi digerleri bot mu diyordunuz yazilanlari birbirine aktariyordu resmen.Sardunya bana telwede tek çıkan diyebilirim favorim yıllardır gidişatı falan bilir yani ama çoğu kişiye çıkmamış marsada baktırdım vadesi geçti
Çok dediği şeyler olmadı
İkisininde ayni seyleri söylemesi şasırttı beni insallah tahminleri cıkarBirazda enerji meselesi gercekten falcının durumuna bağlı örnegin 3 fal baktirirsin biri cikar sadece.
Sardunyanin size cikmasina cok sevindim birde ben önceden ne sormak istedigimi belirttim belki ona yogunlasiyorlar.S
Ben tarot baktirmistim dün dedigim gibi bilmek istedigim niyetimide belirttimdi baktirirsaniz yogunlasmasi icin sizde belirtin bence.Sardunya’ya ne falı baktırıyorsunuz?
Ben kahve baktırıyorum genelde ama geçen arkadaşıma tarot baktı daha çok beğendimSardunya’ya ne falı baktırıyorsunuz?
Umarım hayırlısı olur hakkınızdaSizin önerdigini kisiler varmi ben yeniyimde burada online fal sitesi bi sembol fal baktiriyordum orda sadece Liya cok iyidi digerleri bot mu diyordunuz yazilanlari birbirine aktariyordu resmen.
6 senelik bir iliskim vardida 3 ay oldu biteli biraz sarsildim o zaman basladi merakim
Bende benimkini okudum. Hayatımın aşkı ile Eylül’de tanışacaktım ama ekimdeyizzzMarsa ne falı baktırdınız
Ben zamanında baktırmışım şimdi merak edip okudum hiç çıkmamış alakasız şeyler demişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?