Binnaz Abla

Selam kızlar, saime elmasa fal atan oldu mu ? Attıysanız beğendiniz mi ? Bana olumsuz bir fal göndermiş. Konuştuğum kişi ile ilerideki ilişkide karşılacağımız sorunları anlatmış ama böyle bir durum daha hiç yok. Hatta sen bilirsin ama ben olsam bırakırım bu adamı demiş. Ben şok oldum

Falci Mars'a baktirirsan yorumunu yazarsin, begenip begenmedigini. Bana en cok Tarot fali cikmisti onun bu arada.

Falci Mars'a baktirirsan yorumunu yazarsin, begenip begenmedigini. Bana en cok Tarot fali cikmisti onun bu arada.
Baktirdim baktirdim yani 2 saat icinde bakti ani cok cok iyi bildi gercekten gelecegide bekliycem bir kac ay olursa yine yazarim sardunya0 begendim ama ikiside ayni seyleri söyledi bana

Baktirdim baktirdim yani 2 saat icinde bakti ani cok cok iyi bildi gercekten gelecegide bekliycem bir kac ay olursa yine yazarim sardunya0 begendim ama ikiside ayni seyleri söyledi bana
Marsa ne falı baktırdınız
Ben zamanında baktırmışım şimdi merak edip okudum hiç çıkmamış alakasız şeyler demişş

Sardunya bana telwede tek çıkan diyebilirim favorim yıllardır gidişatı falan bilir yani ama çoğu kişiye çıkmamış marsada baktırdım vadesi geçti
Çok dediği şeyler olmadı

Sardunya bana telwede tek çıkan diyebilirim favorim yıllardır gidişatı falan bilir yani ama çoğu kişiye çıkmamış marsada baktırdım vadesi geçti
Çok dediği şeyler olmadı
İkisininde ayni seyleri söylemesi şasırttı beni insallah tahminleri cıkar Birazda enerji meselesi gercekten falcının durumuna bağlı örnegin 3 fal baktirirsin biri cikar sadece.
Sardunyanin size cikmasina cok sevindim birde ben önceden ne sormak istedigimi belirttim belki ona yogunlasiyorlar.

Çok dediği şeyler olmadı
Sizin önerdigini kisiler varmi ben yeniyimde burada online fal sitesi bi sembol fal baktiriyordum orda sadece Liya cok iyidi digerleri bot mu diyordunuz yazilanlari birbirine aktariyordu resmen.
6 senelik bir iliskim vardida 3 ay oldu biteli biraz sarsildim o zaman basladi merakim

Sardunya’ya ne falı baktırıyorsunuz?

Umarım hayırlısı olur hakkınızdaBirine çıkan diğerine çıkmıyor o yüzden çok kişisel oldu bu fal meselesi bide daha dediklerini tam yaşadım oldu diyeceğim biri yok çoğu anda iyi ama adı geçen falcıların

Falcı Mars a 1.5 yıl önce baktırmışım, şimdi okudum tekrar falımı. Hayatımdaki insanın beni kandırdığını ve benim bunları öğrenip çok şaşıracağımı söylemiş. Öyle birşey yaşamadım, vade de vermemiş bu kadar zamandan sonra yaşar mıyım bilemiyorum Tarot baktırmıştım, “kartlarınız üzerinden okudum ama eğer iyi seçemediyseniz değişimler olabilir, yanlış bilgiler çıkmış olabilir” demiş. Böyle bir cümleyi ilk defa duyuyorum tarot hakkında, çok ilginç gelmişti o zaman da yaklaşımı. Sonuçta o anki enerjim neyse ona göre seçiyorum, bunun iyisi kötüsü doğrusu yanlışı olmaz neyse odur diye düşünüyorken Mars tarot konusundaki tüm fikirlerimi alt üst etmişti bu cümlesiyle. Niyetinize yeterince odaklanmadan seçtiyseniz demek istemiş olabilir, şimdi öyle düşündüm kendimce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…