- 7 Temmuz 2022
- 21
- 34
- 8
Simdide bunu bi denicem galibaEki Görüntüle 3153336
Ay bendede hep meşgul dü sirada 6 kisi vardi bende denk getiremedim sonrada uyuyup kalmisimBu yorumcu daha 2 gün önce 150 krediydi ne ara 500 kredi yapmış. Şaşkınım cidden. 150 krediyken takip listesine alıp bi türlü denk getirememiştim ama bu fiyata da baktırmam açıkçası. Beğendin mi sen?
Ben baktırddıımm sardunyaya vade olarak 1 seneyi verdiKızlarrrr hanginiz sardunya’ya baktırdınız yorumlarınızı alabilirmiyimm? Bu arada Serkan Tek’e baktırdım inanılmaz olumsuz fal’dı ama her yöndenaşk iş aile yani sanki bilerek olumsuz konuşuyorlar
Diğer dedikleri nasıldı peki? Doğru mı?Ben baktırddıımm sardunyaya vade olarak 1 seneyi verdiyani bu vade için fal bakmaya gerek yok bence . Serkan teke ben de baktırdım vade verdi mi size
Bir yolun varda kimi önerirsiniz? Indirim varBen baktırddıımm sardunyaya vade olarak 1 seneyi verdiyani bu vade için fal bakmaya gerek yok bence . Serkan teke ben de baktırdım vade verdi mi size
Ahaha dün bi yazı okumustum benim kocamı aras kargomu getiriyor nedir diye seninki buna dönmüs bende ayni durumdayim hep bi kısmet varDiğer dedikleri nasıldı peki? Doğru mı?
Yok canım vermedi en kısa zamanda hayatımın aşkı ile tanışacam tekrar. Bu hayatımın aşkları vade’ye bir gün kala ölüyorlarmı anlamadım tövbe asfhjk
Tekrar mı baktırdın Serkan’a yoksa önceki mi aynı şeyleri mi söylüyor her faldaKızlarrrr hanginiz sardunya’ya baktırdınız yorumlarınızı alabilirmiyimm? Bu arada Serkan Tek’e baktırdım inanılmaz olumsuz fal’dı ama her yöndenaşk iş aile yani sanki bilerek olumsuz konuşuyorlar
Tekrar baktırdım, bi kaç ay önce baktırmıştım. İşte dün kime fal baktırsam derken Serkan’a baktırdım. Tekrar fos çıktı yaniTekrar mı baktırdın Serkan’a yoksa önceki mi aynı şeyleri mi söylüyor her falda
Ağzından iyi bişey çıkmıyor sanki olumlu bile olsa olumsuz algılıyor insanTekrar baktırdım, bi kaç ay önce baktırmıştım. İşte dün kime fal baktırsam derken Serkan’a baktırdım. Tekrar fos çıktı yani
Sendemi baktırmıştın Serkan’a?Ağzından iyi bişey çıkmıyor sanki olumlu bile olsa olumsuz algılıyor insan
Evet baktırmıştım uzun vade verdi anlık fena değildi sankiSendemi baktırmıştın Serkan’a?
Attim simdi denk geldi bakalimBu yorumcu daha 2 gün önce 150 krediydi ne ara 500 kredi yapmış. Şaşkınım cidden. 150 krediyken takip listesine alıp bi türlü denk getirememiştim ama bu fiyata da baktırmam açıkçası. Beğendin mi sen?
Okudum çıkmayanda çok olmuş vazgeçtim ondan ya arkadaşlar eskiden ne biçim falcılar varmış nerde onlar ya biz niye bulamıyoruzYa ben simdi yanlis yönlendirmek istemiyorum hani memnun olan var olmayan var bende cikti gibi diyebilirim, instagramda fal_nakta ismi
Haber et canımSimdide bunu bi denicem galibaEki Görüntüle 3153336
İyi bari anlattığın iyi oldu canım boşuna 200 TL mizi kaptırmayalım zaten krizdeyizNakta bana 2019 da felandı bakmıştı mailden ses kaydı göndererek ama aşırı tutarsızdı şimdi düşündükce hatırladım. o dönem ayrıydım nişanlımdan ve kendince tahminlerde bulunmuştu hani şu işi yapıyo yok alakası. biraz cimri demişti e tabi bu devirde çok normal demişti evet insanlar için cimrilik şuan çok normal ama nasıl söylim benim herifdoğunun anadolunun kültüründe büyümüş köken olarak yani hani bilirsiniz çok eli bol insanlar 1 lirası olsa 50 kuruşu verir. böyle böyle şeyler söylemiş hiç alakası yoktu
bundan dolayı devamını bile zar zor dinlemiştim zaten dediği gibide olmadı
5 hafta verdi ama kisacik bi sey yazmis begenmedimHaber et canım
İşi ticarete dökmemiş duru görü yeteneği olan birini bulmamız lazım kızlar.5 hafta verdi ama kisacik bi sey yazmis begenmedim
Cok zorrrrrİşi ticarete dökmemiş duru görü yeteneği olan birini bulmamız lazım kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?