Binnaz Abla

Ay bendede hep meşgul dü sirada 6 kisi vardi bende denk getiremedim sonrada uyuyup kalmisim

Kızlarrrr hanginiz sardunya’ya baktırdınız yorumlarınızı alabilirmiyimm? Bu arada Serkan Tek’e baktırdım inanılmaz olumsuz fal’dı ama her yönden aşk iş aile yani sanki bilerek olumsuz konuşuyorlar

Ben baktırddıımm sardunyaya vade olarak 1 seneyi verdi yani bu vade için fal bakmaya gerek yok bence . Serkan teke ben de baktırdım vade verdi mi size

Ben baktırddıımm sardunyaya vade olarak 1 seneyi verdi yani bu vade için fal bakmaya gerek yok bence . Serkan teke ben de baktırdım vade verdi mi size
Diğer dedikleri nasıldı peki? Doğru mı?
Yok canım vermedi en kısa zamanda hayatımın aşkı ile tanışacam tekrar. Bu hayatımın aşkları vade’ye bir gün kala ölüyorlarmı anlamadım tövbe asfhjk

Ahaha dün bi yazı okumustum benim kocamı aras kargomu getiriyor nedir diye seninki buna dönmüs bende ayni durumdayim hep bi kısmet var

Tekrar mı baktırdın Serkan’a yoksa önceki mi aynı şeyleri mi söylüyor her falda

İyi bari anlattığın iyi oldu canım boşuna 200 TL mizi kaptırmayalım zaten krizdeyiz

Kızlar selam temmuzda Melisa şahmeran a o zaman beğendiğim çocuk için baktirmistim çocuk dediği vade de yazmadı ancak hayatıma onun dediği gibi biri girdi.yani onun dediği gibi birinden hoşlanmaya başladım hiç ihtimal vermiyordum.yalniz yuvarlak bir şekilde tarif etmedi esmer uzun boylu falan diye değil.dediki ellerini mesleğinde çok aktif kullanıyor.sonra ben git bir şefe aşık ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…