yakin zamanda bende naktaya baktirdim ama cok karisik geldi bana karsidakinin düsüncelerini bildi mi bilmem ama olabilitesi var mi var. sadece net degildi kesin olur olmaz demedi bazi sorulara olabilir sanmiyorum gibi cevaplar verdi verdigi vadelerde sordugum kisi ile alakali degil yeni birisi icindi. bakalim artik cok uzunvadeler degil cikarsa yazarimYa nakta bana hep çıkmistir ben yinede nakta derim
Ay nebilim hersey zaten öylede böylede ters gidiyorkatılıyor musunuz tarot baktırdığım için hayatım kötü etkilendi, blokaj oluştu diyen var mı ?
Benim ablam uzun yıllar tarot baktı, sonraları bir süre bıraktı sonra tekrar başladı ama hiçbir zaman eski yoğunluğunda bakmadı. Hani nasıl diyeyim, önceleri günde 3-4 kez eline aldığı kartları ayda bir yoklar oldu. Bu konuları hiç anlamıyorum, yani ne sıklıkla bakılmalı, enerjiler nasıldır vs anladığım konular değil fakat ablamın hayatına baktığımda gerçekten de tarottan uzaklaşmasıyla başlayan yükselen bi grafiği var. Tesadüf de olabilir, bu durumla bağlantılı da olabilir.katılıyor musunuz tarot baktırdığım için hayatım kötü etkilendi, blokaj oluştu diyen var mı ?
zamanında 3 kere baktırmışım şimdi dönüp dinlemeye üşendimYa kızlar aranızda hiç Zişan İşik’a baktıran oldumu ve falı çıktı mı?
Aslında şöyle 17 ay ayrı kaldığımız sürede belki son 5-6 ay artık uzaklaşmıştım faldan beklentiden sadece Nakta'ya baktırıyordum o sürekli yaşayacağım gelişmeleri biliyordu onun dışında tellwe de chitra ve peralina vardı baya detaylıca bilmişlerdi dönüşünü. Hatta başka detaylarda. mail ile bakan bi kaç kişi vardı onlar baya bilmişti ama ulaşamıyorum artık. Geysu da anda ve karşı tarafın düşüncelerinde çok iyi. Binnazda baktırmayı bırakmıştım çok pahalı geliyordu. Artık daha pahalı. Sıradan bi falcı olmuş 300 tl. onunla bi gün kendimi mutlu ederim :)Canım senin adına çok sevindim mutluluğunuz daim olsun… hangi falcılar bu duruma az çok bilebildi sizce?
Kizlar yorumlarda bahsedilen Mirzaya hic baktiran oldu mu?Eki Görüntüle 3151539
ben bakdirdim 2. kez. ve basarili diyebilirim. spesifik bildigi seyler olmusdu. yurtdisinda yasadigim icin hep bakdiramiyorumKizlar yorumlarda bahsedilen Mirzaya hic baktiran oldu mu?Eki Görüntüle 3151539
aay et kız uff yine aklım çelindi benden adam olmazBugün de bu ablaya baktiricam size haber ederimEki Görüntüle 3151729
Baktırdınız mıııBugün de bu ablaya baktiricam size haber ederimEki Görüntüle 3151729
Bugün de bu ablaya baktiricam size haber ederimEki Görüntüle 3151729
Nedennnn ne dediAy kizlar bosuna baktirmayin saka gibi
Ay yok sakin baktirmayinaay et kız uff yine aklım çelindi benden adam olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?