Binnaz Abla

Nedennnn ne dedi
Simdi görüntülü aradi böyle yer alti gibi bi yerde ve etrafta bir sürü insan kocasi fln yanindaymis hatta iste anne adi baba adi kendisinin adini sordu karsi tarafin ve benim, karsi tarafin arabasinin rengini fln söyledi bildi ama nebilim sacma yani etrafinda iki kadin var dedi oda dogru, ailesi ticaretle ugrasiyor kendi yerleri var dedi oda dogru e bi adim olacakmi bu kisiden bana dedim 1 ay dedi ama sanmiyorum pek hani fazla bisey demedi konuyu kapatti

2. kisiyi sordum onunda ayni sekil anne baba ismi fln istedi bu cocuk sana hayran dedi halbuki cocuga cok büyük bi hata yaptim cocuk benden kaciyor ben kovaliyorum nefret ediyor yani 2. kisiye suan hala bakiyor ama baglanti kesildi sürekli takiliyor sinir oldum tekrar aricam dedi ay nebilim yani anlicaginiz böyle icim sisti sürekli etraftan birileri geliyor oooo abla nasilsin diye baskalariyla konusuyor öyle spesifik sasiracagim bi detay vermedi bide 200 tl birazdan dönecek bana geri

Saglik konusuna bakti 30 lu yaslarda gögüs kanseri olabilirsin dedi o konuda bisey diyemicegim, dis problemlerin var dedi oda dogru saclarin cok dökülüyor dedi oda dogru ama birinci kiside mesela diyorki 2 yada 3 kardesi var bunun demi bende diyorum hayir tek bi ablasi var sonra diyorki ha ben zaten sey demistim onla beraber 2 yada 3 halbuki öyle sormadi bu kisinin 2 yada 3 kardesimi var dedi

Mars dediginiz hangi sitede acaba.

Evet bugun takip ettim telweden baktirdim bir kisiye ama begendim sizin onerebileceginiz biri varmi online falcilarda
Ben online Binnaz’daki Elfin Demet’e çok baktırdım 10-15 olmustur sadece ilk 3 falı tamamen çıktı diğer falları çıkmadı. Tellwe Uyumsuzz 2 yildizname falı çıktı. Yani o iki falda ne dediyse o surecleei yasadim ilginc bir sekilde bilmisti Bir de Falcı Mars ın her falda bir kaç soylediği çıkı. Yalnız son fali neredeyse tamamen cikti tam tarif ettiği kişiyle tanıştım burcuna kadar bildi ama adım atmadı o yuzden sonuc çıktı mı çıkması mı bilemiyorum Onun disinda da pek yok aslinda. Falalem Fatima 6 sene onceki fali tamamen cikmisti ama sonraki fallari hic cikmadi mesela.

Ay elfine bende atmistim bi sene önce unutmusum onu bi dinleyeyim cikmismi

Siz katinami baktirdiniz elfine

elfine bende 5-6 fal baktirmisimdir. İlk fallari cikmisti. Ama sonra tekrara dustu hep. En son haziran ayinda atmistim ama tavsiyeli bi fal yollamisti? (Tavsiyeli fallara sinirlenirim ) ki hazirana kadar da neredeyse 1 yildir fal baktirmiyodum yani. Haliyle iyi beklemistim fos cikti. Zamaninda elfini begenenlerden biriyim ama simdi o fiyatina 0. Belki indirimde baktirilabilir ama o fiyata baktirirsaniz hayal kirikligi yasamaniz muhtemel. Tavsiye etmem o yuzden eski buyusu yok bence elfinin. Artik cekici gelmiyor. Fiyati dusse zumraya baktirmayi isterim, zumra hisli geliyor bana. Muhabbetini de seviyorum. (Evet, muhabbete baktirmayi da severim.) Ama simdi olan fiyatina ona da 0.
Yeri gelmisken sorayim gilda koc artik girmiyo mu binnaza? Ben ona 2 yil once baktirdim. Bana tamamen cikmis. Herrr seyi bilmis saka gibi. (Yine tavsiye degildir bu arada.)

Zumra'nin bana bir tek Yildizname'de baktigi fal cikmisti sonra Binnaz'a gectiginde 3 fal daha gonderdim alakasiz seyler soylemis, tek bir sey bile cikmadi.

Elfin konusunda katiliyorum, ilk zamanlarda online oldugu an doluyordu zaten ve ilk fallari birebir cikti sonra baktirdigim yaklasik 7-8 falda hicbir sey cikmadi.

usenmedim ve baktim. 2018-2021 araliginda elfine 8 defa atmisim (nasil bir yikilmissam artik o donem ). 2022 haziranda olani yine dinledim. Anlikta bildikleri olmus (daha sonra o kisiyle ilerisimim oldugu icin ogrendim). Gelecek cikmamis, soyledigi gibi bir yol izlenmedi. Olumlu veya olumsuzlukla alakali degil bu arada. Yani cok spesifik bilebilecegi seyleri bilemeyip “olur vs vs olmaz vs vs seklinde ilerlemis. Amaaa dedigim gibi hep tavsiye tavsiye. Bir de artik taniyo beni, tanidigini anlayabiliyorum. Bunun da eksisi vardir belki. ama 500 tl asla etmez.

Ben online fala 100'den fazla vermiyorum. Uzun zamandir baktirmadim ayda bir kere maksimum baktiriyorum zaten cikmiyor.

Falcı Mars Bir yolun Var’da.
Arada %50 indirim yapıyor takip etmeni oneririm normalde fiyatı pahalı cunku 150 lira yazılı fal için
Evet bugun takip ettim telweden baktirdim bir kisiye ama begendim sizin onerebileceginiz biri varmi online falcilarda
Falcı Marsi deneyecegim simdi diger baktirdiklariniz eski oldugu icin aktif degiller suanda sanirim bilgi veririm baktirdigim zaman Telwe sardunya0 baktirdim dün aslinda baya iyidi ona hic baktirdinizmi

Sanki baktirmistim ama sildim buyuk bir ihtimalle, hoc yabanci gelmedi ismi ama 2-3 sene olmustur baktirali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…