- 4 Eylül 2017
- 479
- 229
- 103
- 24
Simdi görüntülü aradi böyle yer alti gibi bi yerde ve etrafta bir sürü insan kocasi fln yanindaymis hattaNedennnn ne dedi
Mars dediginiz hangi sitede acaba.Asya Aydın da boş değil ilk falında bildi ama ikinci falının vadesi 1 hafta kadar geçti, Mars’la zıt konustular ve Mars’ın dedigine dogru gidiyor durum hatta oyle oldu diyebilirim bu kişi yazsa da pek hoşlantım kalmadı. Falların zaten genelde tamamı çıkmıyor cok nadir her şey çıkan fallar.
bir yolun var daMars dediginiz hangi sitede acaba.
etrafıyla uğraşmaktan sana pek odaklanmamış bileBide görüntülü konusuyoruz ben fosur fosur sigara iciyorum bana diyorki sigara kullanmadigini gördüm falda dogru mu
Falcı Mars Bir yolun Var’da.Mars dediginiz hangi sitede acaba.
Evet bugun takip ettim telweden baktirdim bir kisiye ama begendim sizin onerebileceginiz biri varmi online falcilardaFalcı Mars Bir yolun Var’da.
Arada %50 indirim yapıyor takip etmeni oneririm normalde fiyatı pahalı cunku 150 lira yazılı fal için
Ben online Binnaz’daki Elfin Demet’e çok baktırdım 10-15 olmustur sadece ilk 3 falı tamamen çıktı diğer falları çıkmadı. Tellwe Uyumsuzz 2 yildizname falı çıktı. Yani o iki falda ne dediyse o surecleei yasadim ilginc bir sekilde bilmisti Bir de Falcı Mars ın her falda bir kaç soylediği çıkı. Yalnız son fali neredeyse tamamen cikti tam tarif ettiği kişiyle tanıştım burcuna kadar bildi ama adım atmadı o yuzden sonuc çıktı mı çıkması mı bilemiyorumEvet bugun takip ettim telweden baktirdim bir kisiye ama begendim sizin onerebileceginiz biri varmi online falcilarda
Ay elfine bende atmistim bi sene önce unutmusum onu bi dinleyeyim cikmismiBen online Binnaz’daki Elfin Demet’e çok baktırdım 10-15 olmustur sadece ilk 3 falı tamamen çıktı diğer falları çıkmadı. Tellwe Uyumsuzz 2 yildizname falı çıktı. Yani o iki falda ne dediyse o surecleei yasadim ilginc bir sekilde bilmisti Bir de Falcı Mars ın her falda bir kaç soylediği çıkı. Yalnız son fali neredeyse tamamen cikti tam tarif ettiği kişiyle tanıştım burcuna kadar bildi ama adım atmadı o yuzden sonuc çıktı mı çıkması mı bilemiyorumOnun disinda da pek yok aslinda. Falalem Fatima 6 sene onceki fali tamamen cikmisti ama sonraki fallari hic cikmadi mesela.
Siz katinami baktirdiniz elfineBen online Binnaz’daki Elfin Demet’e çok baktırdım 10-15 olmustur sadece ilk 3 falı tamamen çıktı diğer falları çıkmadı. Tellwe Uyumsuzz 2 yildizname falı çıktı. Yani o iki falda ne dediyse o surecleei yasadim ilginc bir sekilde bilmisti Bir de Falcı Mars ın her falda bir kaç soylediği çıkı. Yalnız son fali neredeyse tamamen cikti tam tarif ettiği kişiyle tanıştım burcuna kadar bildi ama adım atmadı o yuzden sonuc çıktı mı çıkması mı bilemiyorumOnun disinda da pek yok aslinda. Falalem Fatima 6 sene onceki fali tamamen cikmisti ama sonraki fallari hic cikmadi mesela.
O donem sadece katina bakiyordu hep katina baktirdim onaSiz katinami baktirdiniz elfine
Zumra'nin bana bir tek Yildizname'de baktigi fal cikmisti sonra Binnaz'a gectiginde 3 fal daha gonderdim alakasiz seyler soylemis, tek bir sey bile cikmadi.elfine bende 5-6 fal baktirmisimdir. İlk fallari cikmisti. Ama sonra tekrara dustu hep. En son haziran ayinda atmistim ama tavsiyeli bi fal yollamisti? (Tavsiyeli fallara sinirlenirim) ki hazirana kadar da neredeyse 1 yildir fal baktirmiyodum yani. Haliyle iyi beklemistim fos cikti. Zamaninda elfini begenenlerden biriyim ama simdi o fiyatina 0. Belki indirimde baktirilabilir ama o fiyata baktirirsaniz hayal kirikligi yasamaniz muhtemel. Tavsiye etmem o yuzden eski buyusu yok bence elfinin. Artik cekici gelmiyor. Fiyati dusse zumraya baktirmayi isterim, zumra hisli geliyor bana. Muhabbetini de seviyorum. (Evet, muhabbete baktirmayi da severim.) Ama simdi olan fiyatina ona da 0.
Yeri gelmisken sorayim gilda koc artik girmiyo mu binnaza? Ben ona 2 yil once baktirdim. Bana tamamen cikmis. Herrr seyi bilmis saka gibi. (Yine tavsiye degildir bu arada.)
usenmedim ve baktim. 2018-2021 araliginda elfine 8 defa atmisim (nasil bir yikilmissam artik o donemZumra'nin bana bir tek Yildizname'de baktigi fal cikmisti sonra Binnaz'a gectiginde 3 fal daha gonderdim alakasiz seyler soylemis, tek bir sey bile cikmadi.
Elfin konusunda katiliyorum, ilk zamanlarda online oldugu an doluyordu zaten ve ilk fallari birebir cikti sonra baktirdigim yaklasik 7-8 falda hicbir sey cikmadi.
Ben online fala 100'den fazla vermiyorum. Uzun zamandir baktirmadim ayda bir kere maksimum baktiriyorum zaten cikmiyor.usenmedim ve baktim. 2018-2021 araliginda elfine 8 defa atmisim (nasil bir yikilmissam artik o donem). 2022 haziranda olani yine dinledim. Anlikta bildikleri olmus (daha sonra o kisiyle ilerisimim oldugu icin ogrendim). Gelecek cikmamis, soyledigi gibi bir yol izlenmedi. Olumlu veya olumsuzlukla alakali degil bu arada. Yani cok spesifik bilebilecegi seyleri bilemeyip “olur vs vs olmaz vs vs seklinde ilerlemis. Amaaa dedigim gibi hep tavsiye tavsiye. Bir de artik taniyo beni, tanidigini anlayabiliyorum. Bunun da eksisi vardir belki. ama 500 tl asla etmez.
Evet bugun takip ettim telweden baktirdim bir kisiye ama begendim sizin onerebileceginiz biri varmi online falcilardaFalcı Mars Bir yolun Var’da.
Arada %50 indirim yapıyor takip etmeni oneririm normalde fiyatı pahalı cunku 150 lira yazılı fal için
Falcı Marsi deneyecegim simdi diger baktirdiklariniz eski oldugu icin aktif degiller suanda sanirim bilgi veririm baktirdigim zamanBen online Binnaz’daki Elfin Demet’e çok baktırdım 10-15 olmustur sadece ilk 3 falı tamamen çıktı diğer falları çıkmadı. Tellwe Uyumsuzz 2 yildizname falı çıktı. Yani o iki falda ne dediyse o surecleei yasadim ilginc bir sekilde bilmisti Bir de Falcı Mars ın her falda bir kaç soylediği çıkı. Yalnız son fali neredeyse tamamen cikti tam tarif ettiği kişiyle tanıştım burcuna kadar bildi ama adım atmadı o yuzden sonuc çıktı mı çıkması mı bilemiyorumOnun disinda da pek yok aslinda. Falalem Fatima 6 sene onceki fali tamamen cikmisti ama sonraki fallari hic cikmadi mesela.
Sanki baktirmistim ama sildim buyuk bir ihtimalle, hoc yabanci gelmedi ismi ama 2-3 sene olmustur baktirali.Evet bugun takip ettim telweden baktirdim bir kisiye ama begendim sizin onerebileceginiz biri varmi online falcilarda
Falcı Marsi deneyecegim simdi diger baktirdiklariniz eski oldugu icin aktif degiller suanda sanirim bilgi veririm baktirdigim zamanTelwe sardunya0 baktirdim dün aslinda baya iyidi ona hic baktirdinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?