Binnaz Abla

Falcı Mars a 1.5 yıl önce baktırmışım, şimdi okudum tekrar falımı. Hayatımdaki insanın beni kandırdığını ve benim bunları öğrenip çok şaşıracağımı söylemiş. Öyle birşey yaşamadım, vade de vermemiş bu kadar zamandan sonra yaşar mıyım bilemiyorum 🙄 Tarot baktırmıştım, “kartlarınız üzerinden okudum ama eğer iyi seçemediyseniz değişimler olabilir, yanlış bilgiler çıkmış olabilir” demiş. Böyle bir cümleyi ilk defa duyuyorum tarot hakkında, çok ilginç gelmişti o zaman da yaklaşımı. Sonuçta o anki enerjim neyse ona göre seçiyorum, bunun iyisi kötüsü doğrusu yanlışı olmaz neyse odur diye düşünüyorken Mars tarot konusundaki tüm fikirlerimi alt üst etmişti bu cümlesiyle. Niyetinize yeterince odaklanmadan seçtiyseniz demek istemiş olabilir, şimdi öyle düşündüm kendimce 😁
bence onlin efal bakılıyorsa falcı kendisi kart seçmeli öyle dijital seçilen kartlardan doğru bişey çıkacağını hiiiç sanmıyorum.

bence onlin efal bakılıyorsa falcı kendisi kart seçmeli öyle dijital seçilen kartlardan doğru bişey çıkacağını hiiiç sanmıyorum.
Katılıyorum, biz kartlara dokunup seçmediğimiz sürece tam verim alınmıyor. Falcının seçmesi de kötünün iyisi işte. O yüzden elimden geldiğince kahve falı baktırmaya çalışıyorum online olunca, kahve içemediysem mecbur tarot katina.
Gerçi şu an burada olan herkes yüz yüze tarottan da bir şey çıkmayabileceğini mutlaka deneyimlemiştir. Ne olursa olsun konu bakan kişide bitiyor.

Katılıyorum, biz kartlara dokunup seçmediğimiz sürece tam verim alınmıyor. Falcının seçmesi de kötünün iyisi işte. O yüzden elimden geldiğince kahve falı baktırmaya çalışıyorum online olunca, kahve içemediysem mecbur tarot katina.
Gerçi şu an burada olan herkes yüz yüze tarottan da bir şey çıkmayabileceğini mutlaka deneyimlemiştir. Ne olursa olsun konu bakan kişide bitiyor.
bi de şu var sadece kart okuyuculuğu yapan hiç hissi olmayan birinin de falı çıkmaz genelde. Çünkü yorumlar devreye giriyor o noktada. ayrıca kendi deneyimimle şunu da söyliyim kartlara sizin arzu istekleriniz yansıyabiliyor. Biri için baktırıyosanız ve eğer o kişi siizn enerji alanınızdan çıkmışsa kartlara sadece sizin düşünceleriniz yansıyor yani olumlu şeyler söylüyor falcı ama o fal çıkmıyor.

Ben de öngörü için kahve falı tercih ediyorum. İşte aurayı yırtıyor o biraz sıkıntı nadir baktırmak lazım. ama tarot da enerji emiyor zaten sadece zarar yüzdesi farklı, amaan.

bi de şu var sadece kart okuyuculuğu yapan hiç hissi olmayan birinin de falı çıkmaz genelde. Çünkü yorumlar devreye giriyor o noktada. ayrıca kendi deneyimimle şunu da söyliyim kartlara sizin arzu istekleriniz yansıyabiliyor. Biri için baktırıyosanız ve eğer o kişi siizn enerji alanınızdan çıkmışsa kartlara sadece sizin düşünceleriniz yansıyor yani olumlu şeyler söylüyor falcı ama o fal çıkmıyor.

Ben de öngörü için kahve falı tercih ediyorum. İşte aurayı yırtıyor o biraz sıkıntı nadir baktırmak lazım. ama tarot da enerji emiyor zaten sadece zarar yüzdesi farklı, amaan.
Ben hiç bilmiyorum kahvenin ya da tarotun enerji olarak nelere sebep olabileceğini. O zaman biraz uzun aralıklarla baktırmak en iyisi, tamamen kesemiyoruz zaten 😃

Epey baktirdim son dönemde kimler patlayacak kimler cıkacak şu ana kadar net degil
Ama nakta ya attigim fala cok uzulmustum kitaptan sayfa okur gibi fallari oluyor sanki tiyatral bir sahne dinliyorum fal baya olumsuzdu tabi ciikmasini da istemem
Zeyder , berra alin , milas cansin,selin imer gibi böyle birkac isimde olumsuz sonuc verdiler
Ama diger cogunlukta olumlu sonuc verdi nerdeyse mayistan beri de baktiriyorum bakalim ... cıkan var diyemiyorum

Naktaya buradaki yorumlara güvenerek gittim. Beklentim cidden çok yüksekti fakat tam bir hayal kırıklığı oldu. Tek bişi düşünüp tahmin bile etse tutturabilirdi. Benim sorularımdan kendince basit çıkarımlar yapmış 15 dak ses kaydı göndermiş. 190 TL boşa gitti bana da ders oldu. Kesinlikle herhangi bir tarottur destedir sudur bişilerden faydalanmıyor bile.

Ya kızlar okadar çok fal baktırmak istiyorum ki yine ama fal orucumu bozmak için iyi birisi olması gerek 🥺 kime baktiriyimmm

Rezzan ablaya çok sık baktırmadığım zaman son falları çıkıyor diyebilirim sorduğum kişiyle ilgili çok doğru şeyler söyledi son falda retrodan mıdır nedir görmek istemediğim eski sevgilimi görüyordum rüyalarımda rezzan abla bu kişinin hayatında birisi olduğunu söyledi aslında doğru vade verdi gelsin istemiyorum ama vadeyi bekliyorum . Asıl önemli kişi için marsa ve himmete ben de baktırdım ikisi de yakın vadeler verdii ve güzeldi ama 150 tlye göre kısa bir faldı . Telwede demete baktırdım çok uzun bir yazı yollamış mantıklı geldi bakalımm . Naktanın ekim ayında verdiği vadeler vardı 9-19-29 gibi şimdi kasıma aralığa erteledi

Rezzan ablaya çok sık baktırmadığım zaman son falları çıkıyor diyebilirim sorduğum kişiyle ilgili çok doğru şeyler söyledi son falda retrodan mıdır nedir görmek istemediğim eski sevgilimi görüyordum rüyalarımda rezzan abla bu kişinin hayatında birisi olduğunu söyledi aslında doğru vade verdi gelsin istemiyorum ama vadeyi bekliyorum . Asıl önemli kişi için marsa ve himmete ben de baktırdım ikisi de yakın vadeler verdii ve güzeldi ama 150 tlye göre kısa bir faldı . Telwede demete baktırdım çok uzun bir yazı yollamış mantıklı geldi bakalımm . Naktanın ekim ayında verdiği vadeler vardı 9-19-29 gibi şimdi kasıma aralığa erteledi
Sağol canım ben eskiden Rezzan abla’ya baktırmıştım. Diş ağrım olucak diye geceleyip durdu. Öyle bişey olmadı yani saçma bir fal dı. Mars için de yorum yapmıştım geçen. Enerji meselesi gerçekten

Dinliyorum şuan, Haziran ayında bakmış. Ayrılık nedenimizi bilmiş, hayatında başkası olduğunu bilmiş, yakinda ara ara sana bakacak demiş o siralar bende engelliydi ihtimal vermiyordum ama gercektende temmuz Agustos sosyal medyadan storylerime bakmisti, ayrilmamizda ben sucluydum yani afedersiniz bir b*k yedim, sizin son bir konusmaniz olacak eylül ekim gibi ama olmicaksiniz istemiyor dedi - ben yazdim asla yazmazdim ama duramadim ve tekrar deneyelim dedim ama istemedi ve bende üstelemedim rafa kaldirdim o konuyu, hani artik üzülmüyorumda o konu benim icin kapanmistir.
Nerden bulabilirim bu kişiyi? Bende baktırmak istiyorum

Size zaman aralıkları mı vermişti tam o zamanda mı çıktı
Ya bana sey demisti 9. ayda bu cocukla tekrar bi konusmaniz olacak fln diye o yazacak demisti ama ben yazdim ve o konusma sonuclanmicak sizden bidaha olmicak dedi gercektende öyle oldu yani bitti simdi komple iki tarafta kendi yolunda hani bu aslinda cikmamis oluyor cünkp ben kendim yazdim ama bilmiyorum ya karsi tarafin anlik duygularini cok dogru bilmisti ve ayrilik nedenimizi ben demeden anlatmisti bu ayrilik konusundq sen sucluwun sen bu cocuga cok büypk bi yalqn söylemisin dedi ki dogruydu bu

Simdide bunu bi denicem galiba
F7135971-B93D-421D-8386-34ABEF9C86FF.webp

Nakta bana 2019 da felandı bakmıştı mailden ses kaydı göndererek ama aşırı tutarsızdı şimdi düşündükce hatırladım. o dönem ayrıydım nişanlımdan ve kendince tahminlerde bulunmuştu hani şu işi yapıyo yok alakası. biraz cimri demişti e tabi bu devirde çok normal demişti evet insanlar için cimrilik şuan çok normal ama nasıl söylim benim herif :D doğunun anadolunun kültüründe büyümüş köken olarak yani hani bilirsiniz çok eli bol insanlar 1 lirası olsa 50 kuruşu verir. böyle böyle şeyler söylemiş hiç alakası yoktu
bundan dolayı devamını bile zar zor dinlemiştim zaten dediği gibide olmadı

Back
X