Binnaz Abla

Merhaba Kızlar,
Falsepetinden "Hayal Gibi" hiç falınıza baktı mı? Benim falımı havuzdan almış. Yorumlara bakınca bu faldan bi cacık olmaz dedim önce ama söylediği bazı şeyler beni şaşırttı. Söylediklerini yaşayanınız oldu mu hiç?

Ilk kez duyuyorummm

Ayy banada cok tutarli geldi hakkimda yaptiklari yorumlar cünkü, burda bi kac kiside cikmiyor deyince üzüldüm biraz ama bakalim daha var vadelere. Bence sen de tekrar baktir yada beni bekleee vadeler cikarsa haber ederimmm

Şimdi baktım bana bakmış 1 yıl önce havuzdan alıp.
Sorduğum kişinin eski ilişkisiyle ilgili bağını sormuşum soruda o bana yeni biriyle tanışmış aralarında aşk başlamış çok mutlular falan demiş halbuki öyle bir şey yok. Sonra beni 4-5 ay veya 45 gün içinde diyerek biriyle tanıştırmış burcunu vermiş, isminden harfler vermiş, tipini, kariyerini, yaşını, gelecekteki ilişkimizi anlatmış uzuuun uzun
Hani nerede demek istiyorum, keşke çıksaymış yani bay mükemmeli anlatmış çünkü
Kredilerine de baktım yani 1500 krediye kahve bakıyor yuh demek istiyorum falı resmen çöpmüş.

Hadi yaa, o kadar mı kötü, bildi gibi gelmişti bana. Ama şaşırmadım da
Bakalım belki bende mucize olur

Valla öyle canım ama sana güzel şeyler dediyse umarım gerçek olur hepsi
Aslında söylediği şeyi istediğimden emin değilim şuan sadece hayırlısı olsun kafasına girdim. Falcılar bende çok fena ikiye ayrılmış durumda hepsi de kendi tezini (ben iki teze de inanmıyorum bu arada )çok şiddetli bir şekilde savunuyor ben yok olmaz dediğim halde. Bakalım artık olur da çıkarsa yazarım.

PATLAYANLAR

YARGIC
Melek Ay
Elfin Demet
FALCIEFSUN
FALCI SULTAN
Alex
Mısırlı Talia
Nesibe Tekbaşer
Banu Doğru
Zeyder
Merhaba bir falcı ararken tesaduf bu mesajınıza denk geldim, evlendınız mı nasıl oldu biri Mart 2021 evlılık demis uzun zaman geçince sormak ıstedım cıkan oldu mu diye

Kızlar Serkan batudan haberi olan var mı ay bugun bakayım dedim profil yok acılmıyor bende mi öyle bir tek acaba diye dusundum ama hesbaınımı kapamış anlamadım

Kızlar, Falsepeti “Alya Ar” ın dedikleri doğru mu çıkıyor genelde ya da doğruları mı söylediğini düşündünüz baktıranlar?

İlk kez yorum aldım da ondan, ses kaydı bir kere berbattı ses kalitesi acayip derinden geliyordu yani özel kulaklıkla dinlememe rağmen duymakta güçlük çektim ve çok tutarlı gelmesine rağmen bana falı (her ne kadar full olumsuz konuşssada) tutarlı geldi hani benim hayatıma uyarladığımda, fakat daha çok temenni + tavsiye niteliğindeydi.
Sizin deneyimlerinizi merak ettim

Zeyder in vadeleri hep uzun oluyormuş öyle diyor. Hatta birine baktığı falın 3 yıl sonra gerçekleştiğini söylemişti.
Bana da 1-1.5 yıl arası bir zaman vermişti yaz başında, son baktırdığımda da 1 yıl gibi dedi. Çıkar çıkmaz bilmiyorum tabii ama gerçekten tutarlı yorumlar yapıyor ya ilk başta biraz haksızlık etmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…