Ilk kez duyuyorummmMerhaba Kızlar,
Falsepetinden "Hayal Gibi" hiç falınıza baktı mı? Benim falımı havuzdan almış. Yorumlara bakınca bu faldan bi cacık olmaz dedim önce ama söylediği bazı şeyler beni şaşırttı. Söylediklerini yaşayanınız oldu mu hiç?
Ayy banada cok tutarli geldi hakkimda yaptiklari yorumlar cünkü, burda bi kac kiside cikmiyor deyince üzüldüm biraz ama bakalim daha var vadelere. Bence sen de tekrar baktir yada beni bekleee vadeler cikarsa haber ederimmmbana akın kurtla duygu auranın vadesi çıktı ama şöyle ki engellemişti beni baya olmuştu gelcek şu tarihte dediler ikisi de nerdeyse tam tutturdu bu arada başka çıkanlar da var ama adam geri gitti yine o yüzden yazsam mı yazmasam mı emin olamadım ama sonuçta geleceği zamanı bildiler bilenler oldu ama bidaha gideceğini demediler
Şimdi baktım bana bakmış 1 yıl önce havuzdan alıp.Merhaba Kızlar,
Falsepetinden "Hayal Gibi" hiç falınıza baktı mı? Benim falımı havuzdan almış. Yorumlara bakınca bu faldan bi cacık olmaz dedim önce ama söylediği bazı şeyler beni şaşırttı. Söylediklerini yaşayanınız oldu mu hiç?
Hadi yaa, o kadar mı kötü, bildi gibi gelmişti bana. Ama şaşırmadım daŞimdi baktım bana bakmış 1 yıl önce havuzdan alıp.
Sorduğum kişinin eski ilişkisiyle ilgili bağını sormuşum soruda o bana yeni biriyle tanışmış aralarında aşk başlamış çok mutlular falan demiş halbuki öyle bir şey yok. Sonra beni 4-5 ay veya 45 gün içinde diyerek biriyle tanıştırmış burcunu vermiş, isminden harfler vermiş, tipini, kariyerini, yaşını, gelecekteki ilişkimizi anlatmış uzuuun uzun
Hani nerede demek istiyorum, keşke çıksaymış yani bay mükemmeli anlatmış çünkü
Kredilerine de baktım yani 1500 krediye kahve bakıyor yuh demek istiyorum falı resmen çöpmüş.
Valla öyle canım ama sana güzel şeyler dediyse umarım gerçek olur hepsiHadi yaa, o kadar mı kötü, bildi gibi gelmişti bana. Ama şaşırmadım da
Bakalım belki bende mucize olur
Aslında söylediği şeyi istediğimden emin değilim şuan sadece hayırlısı olsun kafasına girdim. Falcılar bende çok fena ikiye ayrılmış durumda hepsi de kendi tezini (ben iki teze de inanmıyorum bu aradaValla öyle canım ama sana güzel şeyler dediyse umarım gerçek olur hepsi
Merhaba bir falcı ararken tesaduf bu mesajınıza denk geldim, evlendınız mı nasıl oldu biri Mart 2021 evlılık demis uzun zaman geçince sormak ıstedım cıkan oldu mu diyePATLAYANLAR
YARGIC
Melek Ay
Elfin Demet
FALCIEFSUN
FALCI SULTAN
Alex
Mısırlı Talia
Nesibe Tekbaşer
Banu Doğru
Zeyder
Zeyder ve Gülçin Beyaz sonradan çıktı bilginiz olsun.Merhaba bir falcı ararken tesaduf bu mesajınıza denk geldim, evlendınız mı nasıl oldu biri Mart 2021 evlılık demis uzun zaman geçince sormak ıstedım cıkan oldu mu diye
Teşekkür ederim. Ben de zeyder e baktırdım yeni. bakalım cıkacak mıZeyder ve Gülçin Beyaz sonradan çıktı bilginiz olsun.
Vadeleri ne zaman?Teşekkür ederim. Ben de zeyder e baktırdım yeni. bakalım cıkacak mı
Merak ettim baktım ben de hem uygulamadan hem siteden. Evet profil kapalıKızlar Serkan batudan haberi olan var mı ay bugun bakayım dedim profil yok acılmıyor bende mi öyle bir tek acaba diye dusundum ama hesbaınımı kapamış anlamadım
Ikı sene gibiVadeleri ne zaman?
Merhaba zeydere kahve mi baktırdınız yoksa derdini paylaş mıZeyder ve Gülçin Beyaz sonradan çıktı bilginiz olsun.
İkisini de baktırmıştım ben, ikisi de hemen hemen aynı bence.Merhaba zeydere kahve mi baktırdınız yoksa derdini paylaş mı
Kahve baktırayım o zaman bir sürü şekil çıktı bu sefer fincanımdaİkisini de baktırmıştım ben, ikisi de hemen hemen aynı bence.
Zeyder in vadeleri hep uzun oluyormuş öyle diyor. Hatta birine baktığı falın 3 yıl sonra gerçekleştiğini söylemişti.Ikı sene gibi