- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.120
Binnaz ablada, efsun Aksoy. Daha önce çok baktırmışlığım vardır kendisine. Ama en son 1 buçuk yıl oldu baktırmayalı. Geçenlerde açıp bakayım dedim 300 kredi olmuş yani 300 tl sanırım. Çok fazla geldi banaCanım hangi efsun favorim nerdeki?
bir kere baktırmıştım ona ama sorundan bağımsız bir şey soracağım. Gilda hangi saatlerde giriyor? Bir ara hiç girmiyorduEvet bilglendirme maili yeni geldi. Gildanın falını reddettiği oldu mu hiç ya? Acaba aynı konuda çok soru sordum diye mi oldu
Efsun zengin sandımm. Bence Efsun zengine de baktırabilirsin FalSepetinden 800 kredi şu anCanım hangi efsun favorim nerdeki?
Ben de önermiştim zaten Alya'yı. Ben anlık karakter analizinde falan zaten doğruyu söylediğini düşünüyorum en azından benim için öyleydi. Olumlu olumsuz kısmında da pembe hayaller kurdurtmamıştı ama ben beğenmiştim. Ses kalitesi de kötü geldiyse demek ki biraz arada kalmışsınKızlar, Falsepeti “Alya Ar” ın dedikleri doğru mu çıkıyor genelde ya da doğruları mı söylediğini düşündünüz baktıranlar?
İlk kez yorum aldım da ondan, ses kaydı bir kere berbattı ses kalitesi acayip derinden geliyordu yani özel kulaklıkla dinlememe rağmen duymakta güçlük çektim ve çok tutarlı gelmesine rağmen bana falı (her ne kadar full olumsuz konuşssada) tutarlı geldi hani benim hayatıma uyarladığımda, fakat daha çok temenni + tavsiye niteliğindeydi.
Sizin deneyimlerinizi merak ettim
Efsun zengin sandımm. Bence Efsun zengine de baktırabilirsin FalSepetinden 800 kredi şu an
Zeliş Cana kahve falı attım ama sürekli aynı8 şeyleri tekrar etmişti o yüzden çok beğenemedimFal sepeti zeliş can'a attım tarot hadi hayırlı olsun bana, sürekli hastanenin tahlil sayfasını yenileyip duruyorum artık fal sayfasını yenilerim. Birde klinikten telefon gelecek diye beklemekten helak oldum.. Değişiklik olsun kafam dağılsın.. Falla oyalanırım artık bikaç saat
Fal sepetini kullanıyorum genelde ve Fal Sepeti deneyimleri başlığı altında yorumculardan bol bol bahsediyoruz sen de gel istersenFal sepeti zeliş can 'a batırdın mı hiç? Şuan online tarot baktırsam mı diyorum hiçte bu sitede fal baktırmadım daha önce.
Hızlı cevap attı bu konuda takdir ettim zeliş can'ı.. Tabi sorduğum soru sağlıkla ilgiliydi. Sürekli aynı cümleleri kurmuş. Stres yapma olumlu ol ben kötü bir şey görmüyorum gibi. Bu şekilde 7 dk sürmüş.Fal sepetini kullanıyorum genelde ve Fal Sepeti deneyimleri başlığı altında yorumculardan bol bol bahsediyoruz sen de gel istersen
ben de ona geçen yıl atmıştım. soluk soluğa nefes nefese bir fal yorumu almıştım. sanki merdiven çıkar koşarsınız yorulursunuz da telefonunuz çalar onun gibi geldi yorumu bana. meğer arkadaşıma da öyle bakmış sonradan öğrendimZeliş Cana kahve falı attım ama sürekli aynı8 şeyleri tekrar etmişti o yüzden çok beğenemedimAma en çok fal baktıranlardan biri heralde bana öyle denk geldi
Askim siz ayrilali ne kadar olduMerhaba kizlar ben bu foruma yeni üye oldum ama çok fazla fal baktırdım bugüne kadar ex ile alakalı. Size bir sorum olacakta, yesilcingene ex seni unuttu dedi, ama diger yorumcular Zümra, Gilda, Elfin, Ares, Doga dan, Melisa Donukuk , vs seni hala unutamadi diyor. Sizce kim karşı tarafın duygualarini daha iyi görüyordur sizce?
merhaba, baya oldu biz ayrılalı iki yıl nerdeyse bi yesilcingene olumsuz konuşuyo digerleri iletişime gececek diyorAskim siz ayrilali ne kadar oldu
Iki yildir hala bekliyormusunuz o kisiyimerhaba, baya oldu biz ayrılalı iki yıl nerdeyse bi yesilcingene olumsuz konuşuyo digerleri iletişime gececek diyor
Maalesef hala unutamadim ve hayır iletişimimiz yok. Cogu beğenilen yorumcularda onun da sana karşı özlemi var falan diyor ama bilemedim.Iki yildir hala bekliyormusunuz o kisiyiiletisimdemisiniz peki?