Binnaz Abla

E kizlar falsepetinde kimlerin fali cikti sizde ya suan cok moralim bozuldu :KK43: marta kadar vade verilmisti onu bekliyordum. Derin hisler, Duygu Aura bide Akin Kurt baktirmistim

Akın katina da çok iyi. Hem konuşması hızlı daha çok bilgi alıyorum 😂😂 Hem de desteği çok sağ olsun. İyi ki var diyebilirim. Pişman olacağını düşünmüyorum. 🙏🙏🙏
baktırdım bugün aslında anlık söylediklerinde tutan bir şey olmadı zaten daha çok gelecek öngörüsünde bulundu
anlık olarak söylediği bir şey vardı o da yanlıştı.

E kizlar falsepetinde kimlerin fali cikti sizde ya suan cok moralim bozuldu :KK43: marta kadar vade verilmisti onu bekliyordum. Derin hisler, Duygu Aura bide Akin Kurt baktirmistim
Vadesi gelmeyenler Derin Hisler, Duygu Aura ve Akın Kurt ise hepsi patladı bende. Diğer adı geçmeyen çoğu da patladı fal sepetinde ama ben bu konuda çok frekans yakalayabilen biri değilim sanırım, yüzde 90 ı patlıyor. Çıkan kısım da tesadüf herhalde.

Binnaz abla’da Öznur İsis diye bir kıza kahve falı baktırdım ,500 kredi ve çok başarılı buldum .Bana çok olumsuz bir sonuç söyledi ama o kadar kendinden emin söyledi ki ikna oldum :)
En son Aydan Kutlu yeni iken bu kız güzel bakıyor demiştim şimdi baktım puanı 5.0 olmuş ve hep dolu.
Ama Öznur İsis gelecek için daha net şeyler söyledi .
Bir de hep diyorum Elvin Yüce’de bir şey var .Her baktığı tutmuyor ama 2-3 taneden biri tutuyor .Ama artık sisteme çok nadir giriyor .

Forumda zaman zaman bakıyorum da farklı tercih yöntemlerimiz var bu tarz siteler veya uygulamalar için. Ben mesela yorumlara ve fiyatlarına göre değil kendi deneyimime göre karar vermeyi deneyimledim. çünkü mesela 1500 kredilik falcıyı görüp 'pahalı baktığına göre demek ki iyi bakıyor' diyerek gönderip sıfır memnuniyetle ayrıldığım zamanlar oldu. bazen de profilde yorumlar resmen şelale ama gidip fal gönderdim resmen bomboş bir yorum geldiği de oldu. artık kendimce buna karar verdim ve enerjimi diyeyim yoksa tesadüf mü bilemiyorum ama kim yıldız almış veya fiyatı neymiş umursamadan bir kaç tanesine alıştım ve deneyimlediğim için artık onlara fal atıyorum. ama fal da epey ciddi bir alışkanlıkmış onu net biliyorum :KK61::KK34:

bana akın kurtla duygu auranın vadesi çıktı ama şöyle ki engellemişti beni baya olmuştu gelcek şu tarihte dediler ikisi de nerdeyse tam tutturdu bu arada başka çıkanlar da var ama adam geri gitti yine o yüzden yazsam mı yazmasam mı emin olamadım ama sonuçta geleceği zamanı bildiler bilenler oldu ama bidaha gideceğini demediler😂😂

X