- 4 Eylül 2017
- 479
- 228
- 24
Ben baktırdım fena değildi, deneyebilirsin belki enerjiniz tutar çünkü çok güzel yorumlar da yapan olmuşgökhan keskini merak ediyorum baya, baktıran var mı daha önce
Nee nasıl hjdsjkader papatyaya baktırdım. bildiği bir şey bile olmadı
Akın kurta ne baktırıyosunuz
baktırdım bugün aslında anlık söylediklerinde tutan bir şey olmadı zaten daha çok gelecek öngörüsünde bulunduAkın katina da çok iyi. Hem konuşması hızlı daha çok bilgi alıyorumHem de desteği çok sağ olsun. İyi ki var diyebilirim. Pişman olacağını düşünmüyorum.
bayadır bekliyorum da online olmadıgökhan keskin ilk falı çıkmıştı 2.çıkmadı
Özlem Yılmaz’ı önerebilirimKızlar dediği çıkan biri yok mu onerebilceginiz
Bende aynı.durumdayim.kucuk bir servet yatırdım.fala çıkan tek bir falcı olmadiKızlar okadar çok fal baktırdım ki inanamazsınızhiç biri çıkmadı ne paralar döktümmmm
boşverin bana da öyle demişlerdi,adam gitti başkasıyla evlendiKizlar tüm falcilar sana geri dönecek vs dedi cocuk eski sevgilisiyle barismisdönmez artik geri yanii ben umudu kesiyorum
Vadesi gelmeyenler Derin Hisler, Duygu Aura ve Akın Kurt ise hepsi patladı bende. Diğer adı geçmeyen çoğu da patladı fal sepetinde ama ben bu konuda çok frekans yakalayabilen biri değilim sanırım, yüzde 90 ı patlıyor. Çıkan kısım da tesadüf herhalde.E kizlar falsepetinde kimlerin fali cikti sizde ya suan cok moralim bozuldumarta kadar vade verilmisti onu bekliyordum. Derin hisler, Duygu Aura bide Akin Kurt baktirmistim
Zeyder kesinlikle rezzan boş benceFalalemde miydi rezzan abla ve zeyder kızlar? Onlardan hangisi en başarılı dersiniz?
bana akın kurtla duygu auranın vadesi çıktı ama şöyle ki engellemişti beni baya olmuştu gelcek şu tarihte dediler ikisi de nerdeyse tam tutturdu bu arada başka çıkanlar da var ama adam geri gitti yine o yüzden yazsam mı yazmasam mı emin olamadım ama sonuçta geleceği zamanı bildiler bilenler oldu ama bidaha gideceğini demedilerE kizlar falsepetinde kimlerin fali cikti sizde ya suan cok moralim bozuldumarta kadar vade verilmisti onu bekliyordum. Derin hisler, Duygu Aura bide Akin Kurt baktirmistim