Binnaz Abla

Zeyder in vadeleri hep uzun oluyormuş öyle diyor. Hatta birine baktığı falın 3 yıl sonra gerçekleştiğini söylemişti.
Bana da 1-1.5 yıl arası bir zaman vermişti yaz başında, son baktırdığımda da 1 yıl gibi dedi. Çıkar çıkmaz bilmiyorum tabii ama gerçekten tutarlı yorumlar yapıyor ya ilk başta biraz haksızlık etmişim.
valla bana ayda neşenin 2027ye vade vermesinden sonra ben 2 yıla bir şey diyemiyorum :KK70:

Zeyder in vadeleri hep uzun oluyormuş öyle diyor. Hatta birine baktığı falın 3 yıl sonra gerçekleştiğini söylemişti.
Bana da 1-1.5 yıl arası bir zaman vermişti yaz başında, son baktırdığımda da 1 yıl gibi dedi. Çıkar çıkmaz bilmiyorum tabii ama gerçekten tutarlı yorumlar yapıyor ya ilk başta biraz haksızlık etmişim.
Bana da mesela cok mutlu edecek bir yorum yapmadı cunku mantıklı düşününce de mutlu bir durum yok su an merak ettiğim sey hakkında ama en azından kadın ne hissediyorsa söyluyor iyi kötu. Bu ay icin bir sey dedi bakalım olumsuz bır yorum yaptı ama biraz da Benım elimde olan bır sey. Gerçekleşmezse sevınıcem

Bebeğimmmm nasılsınnn💕💕💕💕 sordum binnaza ara verdi yazmıilar anlamadım hayırlısı
Heyyy tasiii iyiyim ama biraz karıştı buralar🤪 fal çok nadir baktırıyorum artık ama forumu okumaya geliyorum😊 bu ara çok ihtiyacım var da kime baktırsam onu bilmiyorum🤷‍♀️ Kahve faldanadamla faladdine devam😂😂😂 gilda bende çok tutturuyor, 3 ay önce baktırmışım tekrar mı baktırsam, o da sisteme az giriyor😕 aman böyle bi haller…

Heyyy tasiii iyiyim ama biraz karıştı buralar🤪 fal çok nadir baktırıyorum artık ama forumu okumaya geliyorum😊 bu ara çok ihtiyacım var da kime baktırsam onu bilmiyorum🤷‍♀️ Kahve faldanadamla faladdine devam😂😂😂 gilda bende çok tutturuyor, 3 ay önce baktırmışım tekrar mı baktırsam, o da sisteme az giriyor😕 aman böyle bi haller…
ben de gildaya baktırmak istiyorum hiç denememiştim ama şuan binnazda birine baktırmam için bir yüzde 50 indirim olması lazım. ares levi gilda koç gülçin beyaz tümay cennet bunlar merak ettiğim isimler

ben de gildaya baktırmak istiyorum hiç denememiştim ama şuan binnazda birine baktırmam için bir yüzde 50 indirim olması lazım. ares levi gilda koç gülçin beyaz tümay cennet bunlar merak ettiğim isimler
Ares levi bende tutmamıştı, tümay cenneti de severim sakin sakin anlatır. Genel olarak iyidir tümay😊 gülçin beyazı bilmiyorum hiç. İndirim olursa kredi alabilirim sanırım gilda için

Son bir kaç gündür gaza geldim ve yenilere baktırıyorum. Şu ana kadar kısmi bir şeyler tutturan oldu ama tam tutturdu diyebileceğim hiç kimse olmadı. Hatta daha önce de yazmıştım. Başıma çok major bir olay geldi, bunu 1 kişi haricinde kimse öngöremedi diye.
Ama çok geriye bakıyorum, bazı falcılar için bildi diyenler de var. Şöyle düşünüyorum; eskiden bazılarının bildiğine inanıyorum ama işi ticarete döktükten sonra ve artık bu onların yaşam biçimi haline gelip, meslekleri olduktan sonra bence o enerjilerini kaybediyorlar. Kart okuyucuları kartlardan destek alabiliyor ama duru görülerini kaybediyorlar. Özellikle bence kahve falı bakanlarda bu belirgin .
Yenilerden beğendiğim iki isim var kahve falında ; biri benim keşfim Öznur İsis. Gelecek noktasını bilmiyorum çıkar mı ama bu kızın en azından şu anda hislerinin olduğunu ve işine emek vererek yaptığını söyleyebilirim.
İkinci isim ise buradan biri yazmıştı; Alya Yıldız. Bir kere baktırdığım en genç ses :) Geçmişi ya mükemmel yorumladı, yorumlarken böyle samimi, içten. Dinlerken valla bir ablası olarak aferim sana demek geldi içimden. Gelecek için herkesten farklı bir öngörüsü oldu, onu da zaman gösterecek. Ama geçmişin altta yatan nedenini onun kadar güzel yorumlayan olmamıştı. Kesinlikle onun da duru görü yeteneği var.
Diğerlerine göre kredileri çok düşük ama birincisi falı bitirirken kesenize bereket, para veriyorsunuz umarım memnun kaldınız dedi. İkincisi de yanlış bir şey söylediysem bir hata yaptıysam özür dilerim diye bitirdi. Hiçbiri puan ve yorum dilenciliği de yapmadı. Bu yönden de hoşuma gitti
Bir de ya bu falsepeti lütfen profil fotoğraflarını ve isimleri güncellesin. O sitedekilerin çoğu 40'larında ev hanımları bence. Elena Günce'ye fal gönderdim ki yani ne bileyim tamam hepsi sahte de ; yani sürekli sağına bakıyorum diyen 40 'larında yurdum teyzesi de bu profilden çıkmaz ki. :) Resmen fala konsantre olamadım

Gilda Koç'un ilk falı yakın gelecek için çıktı, diğeri yakın zaman için çıkmadı. Uzak gelecek ilk falda dediği gibi de ilerliyor.

Gülçin beyaz bende çok tutarlı bir yorum yaptı diğerleri gibi oda patladı tek bir kelime dahi çıkmadan tavsiye etmem

Ya bende baktırmıyorum hep yanı bi iki kişiye atıyorum gerektikçe o kadar aslında yeni birini denemek istiyorum ama artık guvenim yok kımseye🙈😃

Zeyder ve Rezzan ablaya fal baktırdım birkaç gün önce, zaten geç yorumluyorlar buna bir şey demiyorum ama faldan sonra sorulan soruya da geç cevap vermelerini anlamıyorum. Sistemde fal baktıklarını görebiliyorum bekleyen kişi sayısı değişiminden ama 2 gün oldu neredeyse hala sorduğum soruya cevap alamadım. Ayrıca zeydere aynı kişiyle ilgili ikinci kez baktırıyorum. Birinde sorduğum kişiyi gömüp bizim uyumsuz olduğumuzu söylerken ikincisinde tam tersini söyledi. Ayrıca sorduğum kişinin hayatında biri olduğunu da bilemedi ikisinde de

Zeyder ve Rezzan ablaya fal baktırdım birkaç gün önce, zaten geç yorumluyorlar buna bir şey demiyorum ama faldan sonra sorulan soruya da geç cevap vermelerini anlamıyorum. Sistemde fal baktıklarını görebiliyorum bekleyen kişi sayısı değişiminden ama 2 gün oldu neredeyse hala sorduğum soruya cevap alamadım. Ayrıca zeydere aynı kişiyle ilgili ikinci kez baktırıyorum. Birinde sorduğum kişiyi gömüp bizim uyumsuz olduğumuzu söylerken ikincisinde tam tersini söyledi. Ayrıca sorduğum kişinin hayatında biri olduğunu da bilemedi ikisinde de
Sanırım ikisi de geceleri yorumluyor. Rezzan ablaya bir kez baktırmıştım gece yorumlamıştı, beklettiğim için özür dilerim bazen böyle olabiliyor ama her zaman böyle olmaz demişti, anlaşılan genelde öyle oluyor.
Zeyder in gece yorumladığını bildiğim için ben geç saatte gönderiyorum sabah yorumlamış oluyor.
Sonuçta aradığınızı bulsanız bir nebze geç tepki vermeleri tolere edilebilir de hem geç olup hem doğru olmayınca sıkıntı...

Sanırım ikisi de geceleri yorumluyor. Rezzan ablaya bir kez baktırmıştım gece yorumlamıştı, beklettiğim için özür dilerim bazen böyle olabiliyor ama her zaman böyle olmaz demişti, anlaşılan genelde öyle oluyor.
Zeyder in gece yorumladığını bildiğim için ben geç saatte gönderiyorum sabah yorumlamış oluyor.
Sonuçta aradığınızı bulsanız bir nebze geç tepki vermeleri tolere edilebilir de hem geç olup hem doğru olmayınca sıkıntı...
dediğim gibi geç yorumlamalarına çok takılmıyorum. Fakat bir kere yorumlandıktan sonra sorulan soruya 2 gün sonra cevap verilmesi çok hoş değil. Ben yorumlandığı an falı dinleyip sorumu soruyorum yani yorumlandıktan max 15dk sonra sorumu sormuş oluyorum. Taze taze cevaplansa daha mantıklı geliyor. Çünkü dinlediğim falda bri kafa karışıklığı yaşadığımda cevap gelene kadar habire sayfayı yeniliyorum
Ve zeyder sorulara çok genel geçer yanıt veriyor, hep bir eksik yanıtlıyor

Hanımlar fal baktırmak istiyorum ne zamandır paraya kıyamadım Binnaz abla da fiyatlar çok uçmamış mı? 😟 O yüzden lütfen değecek bir isim önerin, sağlık konularım var psikolojik olarak kötüyüm.. Normalde benim favorim Efsun'dur.. Ama o bile 300 kredi mi ne olmuş 😟

Hanımlar fal baktırmak istiyorum ne zamandır paraya kıyamadım Binnaz abla da fiyatlar çok uçmamış mı? 😟 O yüzden lütfen değecek bir isim önerin, sağlık konularım var psikolojik olarak kötüyüm.. Normalde benim favorim Efsun'dur.. Ama o bile 300 kredi mi ne olmuş 😟
Canım hangi efsun favorim nerdeki?

X