Bebeğimmmm nasılsınnnMerak ettim baktım ben de hem uygulamadan hem siteden. Evet profil kapalı
Merak ettim baktım ben de hem uygulamadan hem siteden. Evet profil kapalı
valla bana ayda neşenin 2027ye vade vermesinden sonra ben 2 yıla bir şey diyemiyorumZeyder in vadeleri hep uzun oluyormuş öyle diyor. Hatta birine baktığı falın 3 yıl sonra gerçekleştiğini söylemişti.
Bana da 1-1.5 yıl arası bir zaman vermişti yaz başında, son baktırdığımda da 1 yıl gibi dedi. Çıkar çıkmaz bilmiyorum tabii ama gerçekten tutarlı yorumlar yapıyor ya ilk başta biraz haksızlık etmişim.
Daha ne kadar uzak vadeler duyacağız acabavalla bana ayda neşenin 2027ye vade vermesinden sonra ben 2 yıla bir şey diyemiyorum
Bana da mesela cok mutlu edecek bir yorum yapmadı cunku mantıklı düşününce de mutlu bir durum yok su an merak ettiğim sey hakkında ama en azından kadın ne hissediyorsa söyluyor iyi kötu. Bu ay icin bir sey dedi bakalım olumsuz bır yorum yaptı ama biraz da Benım elimde olan bır sey. Gerçekleşmezse sevınıcemZeyder in vadeleri hep uzun oluyormuş öyle diyor. Hatta birine baktığı falın 3 yıl sonra gerçekleştiğini söylemişti.
Bana da 1-1.5 yıl arası bir zaman vermişti yaz başında, son baktırdığımda da 1 yıl gibi dedi. Çıkar çıkmaz bilmiyorum tabii ama gerçekten tutarlı yorumlar yapıyor ya ilk başta biraz haksızlık etmişim.
Ya o bana da 2-3 sene falan demisti diye hatırlıyorumvalla bana ayda neşenin 2027ye vade vermesinden sonra ben 2 yıla bir şey diyemiyorum
Heyyy tasiii iyiyim ama biraz karıştı buralarBebeğimmmm nasılsınnnsordum binnaza ara verdi yazmıilar anlamadım hayırlısı
ben de gildaya baktırmak istiyorum hiç denememiştim ama şuan binnazda birine baktırmam için bir yüzde 50 indirim olması lazım. ares levi gilda koç gülçin beyaz tümay cennet bunlar merak ettiğim isimlerHeyyy tasiii iyiyim ama biraz karıştı buralarfal çok nadir baktırıyorum artık ama forumu okumaya geliyorum bu ara çok ihtiyacım var da kime baktırsam onu bilmiyorum Kahve faldanadamla faladdine devam gilda bende çok tutturuyor, 3 ay önce baktırmışım tekrar mı baktırsam, o da sisteme az giriyor aman böyle bi haller…
Ares levi bende tutmamıştı, tümay cenneti de severim sakin sakin anlatır. Genel olarak iyidir tümayben de gildaya baktırmak istiyorum hiç denememiştim ama şuan binnazda birine baktırmam için bir yüzde 50 indirim olması lazım. ares levi gilda koç gülçin beyaz tümay cennet bunlar merak ettiğim isimler
Gülçin beyaz bende çok tutarlı bir yorum yaptı diğerleri gibi oda patladı tek bir kelime dahi çıkmadan tavsiye etmemben de gildaya baktırmak istiyorum hiç denememiştim ama şuan binnazda birine baktırmam için bir yüzde 50 indirim olması lazım. ares levi gilda koç gülçin beyaz tümay cennet bunlar merak ettiğim isimler
Ya bende baktırmıyorum hep yanı bi iki kişiye atıyorum gerektikçe o kadar aslında yeni birini denemek istiyorum ama artık guvenim yok kımseyeHeyyy tasiii iyiyim ama biraz karıştı buralarfal çok nadir baktırıyorum artık ama forumu okumaya geliyorum bu ara çok ihtiyacım var da kime baktırsam onu bilmiyorum Kahve faldanadamla faladdine devam gilda bende çok tutturuyor, 3 ay önce baktırmışım tekrar mı baktırsam, o da sisteme az giriyor aman böyle bi haller…
Sanırım ikisi de geceleri yorumluyor. Rezzan ablaya bir kez baktırmıştım gece yorumlamıştı, beklettiğim için özür dilerim bazen böyle olabiliyor ama her zaman böyle olmaz demişti, anlaşılan genelde öyle oluyor.Zeyder ve Rezzan ablaya fal baktırdım birkaç gün önce, zaten geç yorumluyorlar buna bir şey demiyorum ama faldan sonra sorulan soruya da geç cevap vermelerini anlamıyorum. Sistemde fal baktıklarını görebiliyorum bekleyen kişi sayısı değişiminden ama 2 gün oldu neredeyse hala sorduğum soruya cevap alamadım. Ayrıca zeydere aynı kişiyle ilgili ikinci kez baktırıyorum. Birinde sorduğum kişiyi gömüp bizim uyumsuz olduğumuzu söylerken ikincisinde tam tersini söyledi. Ayrıca sorduğum kişinin hayatında biri olduğunu da bilemedi ikisinde de
dediğim gibi geç yorumlamalarına çok takılmıyorum. Fakat bir kere yorumlandıktan sonra sorulan soruya 2 gün sonra cevap verilmesi çok hoş değil. Ben yorumlandığı an falı dinleyip sorumu soruyorum yani yorumlandıktan max 15dk sonra sorumu sormuş oluyorum. Taze taze cevaplansa daha mantıklı geliyor. Çünkü dinlediğim falda bri kafa karışıklığı yaşadığımda cevap gelene kadar habire sayfayı yeniliyorumSanırım ikisi de geceleri yorumluyor. Rezzan ablaya bir kez baktırmıştım gece yorumlamıştı, beklettiğim için özür dilerim bazen böyle olabiliyor ama her zaman böyle olmaz demişti, anlaşılan genelde öyle oluyor.
Zeyder in gece yorumladığını bildiğim için ben geç saatte gönderiyorum sabah yorumlamış oluyor.
Sonuçta aradığınızı bulsanız bir nebze geç tepki vermeleri tolere edilebilir de hem geç olup hem doğru olmayınca sıkıntı...
Enerji meselesi biraz ama ben memnun kalmıştım. Gelecek öngörüleri takip et bakalım neler olacakbaktırdım bugün aslında anlık söylediklerinde tutan bir şey olmadı zaten daha çok gelecek öngörüsünde bulundu
anlık olarak söylediği bir şey vardı o da yanlıştı.
valla inşallah tutar, ben tutmasından yanayımEnerji meselesi biraz ama ben memnun kalmıştım. Gelecek öngörüleri takip et bakalım neler olacak
Zeyder'e baktırdın mı? Baktırdıysan nasıldı?Falalemde miydi rezzan abla ve zeyder kızlar? Onlardan hangisi en başarılı dersiniz?
Canım hangi efsun favorim nerdeki?Hanımlar fal baktırmak istiyorum ne zamandır paraya kıyamadım Binnaz abla da fiyatlar çok uçmamış mı?O yüzden lütfen değecek bir isim önerin, sağlık konularım var psikolojik olarak kötüyüm.. Normalde benim favorim Efsun'dur.. Ama o bile 300 kredi mi ne olmuş