- 17 Temmuz 2021
- 206
- 233
- 34
O benim havuz falımı almıştı o falsepeti stesini ilk keşfettiğimde buranın, forumların sayesinde. Ve berbat ötesiydi, olumsuzlukla açtı olumsuzlukla kapadı falı saçma sapan bir sürü şey söylemişti ve ayrıca geğire geğire fal bakmıştı resmen onu mimlemiştim bak hiç unutmamArkadaşlar burcu karenin dediklerini yaşayan varmı ? Beni inanılmaz demoralize etti
Bende hiç bir dediği cikmadiFıstıklar, bu arada AKIN Kurt a baktırıp, vadesi çıkmasada dedikleri bir bir çıkan var mı ya da bir kısmı bile olsa çıkan?
Bu beni de üzdü şuanBende hiç bir dediği cikmadi
Bu tarot akademiyi forumlarda da gördüm önceden, nereden ve nasıl oluyor tam olarak? insta dan mı bakıyorlar ve kime baktırmak gerekiyor biraz bilgi alsam?Arkadaşlar merhaba yazmaya çekindim ama benim enerjim tuttu tarot online akademiye 5.falımı baktırdım her dediği çıktı hem de 150 liraya 1 saat bakıyor bence Binnaz fal sepetine vs göre çok daha verimli çıkar çıkmaz bilemem bende çıktı haberiniz olsun
Başka öneriniz varsa onu da alırım :)
Arkadaşlar merhaba yazmaya çekindim ama benim enerjim tuttu tarot online akademiye 5.falımı baktırdım her dediği çıktı hem de 150 liraya 1 saat bakıyor bence Binnaz fal sepetine vs göre çok daha verimli çıkar çıkmaz bilemem bende çıktı haberiniz olsun
Ekşisözlükte de övmüşlerdi o sayfayı ama rekşam mı değil mi bilememiştim o zamanArkadaşlar merhaba yazmaya çekindim ama benim enerjim tuttu tarot online akademiye 5.falımı baktırdım her dediği çıktı hem de 150 liraya 1 saat bakıyor bence Binnaz fal sepetine vs göre çok daha verimli çıkar çıkmaz bilemem bende çıktı haberiniz olsun
Beni boşamadan rahat etmeyecek; ısrarla boşanacaksın diyor başka birşey demiyorO benim havuz falımı almıştı o falsepeti stesini ilk keşfettiğimde buranın, forumların sayesinde. Ve berbat ötesiydi, olumsuzlukla açtı olumsuzlukla kapadı falı saçma sapan bir sürü şey söylemişti ve ayrıca geğire geğire fal bakmıştı resmen onu mimlemiştim bak hiç unutmamKısacası dediği şekilde olmadı hiç bir şey olumsuz konuşmak için konuşmuş belli ama tutarsızdı baya ve insan ne yaşadığını en iyi kendi bilir sonuçta yaşanmayan şeyler yaşanmış gibi anlatması beni negatifledi. Ben de aynen sizin gibi demoralize olmuştum çok, negatif enerji yüklenmiştim hatta ama endişen olmasın çıkmayacak falı.
Duygu gerçekten an da ve gelecekte iyidir. Benim bir yeni keşfim var ama pek söyleme taraftarı değilim; söyleyince popülaritesi artıyor ve zaten pahalı olan fiyatları iyice yükseliyor.Bu arada, falsepeti Duygu Deniz baktırdım, anda ve geçmişte iyiydi, ve benim + partnerimin söylediği bazı cümlelerimizi bile aynı şekilde dile getirmiş vadelerde akın kurt ve duygu aura ile aynı o yüzden ısrarla sordum akın ın dedikleri çıkan var mı diyeO çıkmışsa bununkide benzer hatta aynı vadeler çıkabilir diye
Duygu deniz de denenebilir bence ama F fatmakala duygu denizin de verdiği vade çıkmadı demiştim hatırladığım kadarıyla o yüzden hiç birimiz emin olamıcaz birimize çıkmadığı sürece doğruluklarından
O kadad haklısın ki, ve evet birden yüklenme oldu mu aynı kişinin popüleriteside artıyor ve hemen ben bu işte epey iyiyim galiba talep çok fiyatta doğru orantılı olarak bir artsın bakalım oluyorlarDuygu gerçekten an da ve gelecekte iyidir. Benim bir yeni keşfim var ama pek söyleme taraftarı değilim; söyleyince popülaritesi artıyor ve zaten pahalı olan fiyatları iyice yükseliyor.
Ama yine de o keşfini paylaşır mısın demekten de kendimi alıkoyamıcıımm tabikiDuygu gerçekten an da ve gelecekte iyidir. Benim bir yeni keşfim var ama pek söyleme taraftarı değilim; söyleyince popülaritesi artıyor ve zaten pahalı olan fiyatları iyice yükseliyor.
Aslında şöyle diyebiliriz ilk baktirdigim falda bir kişi için dediği şey gerçekleşti ihtimal vermiyordum ama diğer dedikleri olmadı durumlar tersi olduBu arada, falsepeti Duygu Deniz baktırdım, anda ve geçmişte iyiydi, ve benim + partnerimin söylediği bazı cümlelerimizi bile aynı şekilde dile getirmiş vadelerde akın kurt ve duygu aura ile aynı o yüzden ısrarla sordum akın ın dedikleri çıkan var mı diyeO çıkmışsa bununkide benzer hatta aynı vadeler çıkabilir diye
Duygu deniz de denenebilir bence ama F fatmakala duygu denizin de verdiği vade çıkmadı demiştim hatırladığım kadarıyla o yüzden hiç birimiz emin olamıcaz birimize çıkmadığı sürece doğruluklarından
Ya tarot zaten bilemiyorum o kısmını :))Fallarini bu kadar tutturmasi bana tuhaf geldi. Farkli bir şey yapıyor olmasin
Telefonla bir saate yakın sürüyor herşeyi cevaplıyor ben sevdim bayağı dedim ya tam çıkmasını bekledim yazmak için biraz olasılık üzerine konuşuyor o da mantıklı geldi bana hani şöyle düşünüyor ama şöyle yapacaksın sen gibi hissediyorum yapmazsan şöyle olur tarzı tarot bakıyor zatenCanım ses kaydi mi atıyor yoksa telefonla mi konuşuyoruz ?
Ya tarot zaten bilemiyorum o kısmını :))
Telefonla bir saate yakın sürüyor herşeyi cevaplıyor ben sevdim bayağı dedim ya tam çıkmasını bekledim yazmak için biraz olasılık üzerine konuşuyor o da mantıklı geldi bana hani şöyle düşünüyor ama şöyle yapacaksın sen gibi hissediyorum yapmazsan şöyle olur tarzı tarot bakıyor zaten
Bu arada, falsepeti Duygu Deniz baktırdım, anda ve geçmişte iyiydi, ve benim + partnerimin söylediği bazı cümlelerimizi bile aynı şekilde dile getirmiş vadelerde akın kurt ve duygu aura ile aynı o yüzden ısrarla sordum akın ın dedikleri çıkan var mı diyeO çıkmışsa bununkide benzer hatta aynı vadeler çıkabilir diye