-Aydan Kutlu: Benim inandığım falcılardan. Kahve falında kişilik analizleri çok iyi ve çok tutarlı gitti. Ama maalesef dediği olmadı, artık son falında olmayacağını o da anladı artık. Onun dediklerinin olmamasına üzüldüm
-Arnisa Bahadır: Bence çok tutarlı bir fal baktı, kartlara çok hakim . Verdiği vade çok geç olduğu için hala gelmedi ama olmayacağını artık biliyorum. Yine yine söylüyorum kişi mükemmel bile baksa kartlara güvenmeyin geleceği göstermiyor :)
-Deniz Sonay: Beni en çok şaşırtan oldu. Bir kere işim, ruh halimle ilgili herşeyi bildi. Ama artık bana olumsuz yorum yazsın diye çok negatif açıklamalarla fallar gönderdim ve daha önce olumsuzu da söylediğii burada okumuştum ama inatla olumlu konuştu ve vade verdi hep. Ağustos ayı dediği için , sadece onun hatırına bir 10 gün daha bekleyeceğim ama sonucun olumsuz olduğunu biliyorum, neden olumlu konuştu anlamadım. Biraz hayal kırıklığına uğradım
-Tümay Cennet ya da Melisa Çiçekseven; onu bir türlü anlayamadım. Biliyor gibi ,gerçeğin çok yakınında dolanıyor ama tamamen gerçekler de değil. Sonucu olumsuz mu diyor olumlu mu onu da anlamadım. Çok olumsuz başlayıp , bir sürü açılımdan sonra olumluya kayıyor. Ben de öngörüleri olmadı
Arada tabi ki baktırdıklarım oldu ama çokyorum olan tecrübeliler sizi oyalamayı ,hoşunuza gidecek şeyleri söylemeyi çok iyi biliyor kanmayın .Açıklama kısmında açık vermeyin :)
Bu arada Zümra Lal, Doğa Dan ve Ares Levi sonuç olarak olmadı,pembe kaldı bunu da ekleyeyim.
Gelelim en beğendiklerime;
Birincisi Elvin Yüce; ona bir kez ben canlı fal baktırmıştım, sürem bitmesine ve kredim bitmesine rağmen bir 5-10 dk daha yazıştık ve aslında neden olumsuz olduğunu çok net şekilde söyleyerek olumsuz bir yorum yaptı. Bence artık bekleyişi bitir dedi. Resmen gözlerim dolmuştu ama gerçekle yüzleştiğimi de biliyordum. Tek olumsuz yanı ; çok böyle direk söylüyor,sert söylüyor, biraz yumuşatarak söylese daha iyi . Bi r hafta tekrar tekrar okudum yazılanları ve kendime gelemedim
İkincisi Süreyya Bal; baktım profiline kendisi psikologmuş aynı zamanda bana umut vermeden ,çok gerçekçi şekilde ama gerçekten nedenlerini de söyleyerek olumsuz herşeyi ile tutan bir yorum verdi. Benim ruh halimi de çok iyi analiz ederek. Ama bunu çok yumuşatarak, beni kırmayacak şekilde söylemeye çalıştı. Onda da gözlerim doldu ama gerçeği söylediğini hissetim.
Bu ikisi tarotta iyi , kesinlikle ikisini de tavsiye ederim.