Binnaz Abla

Üzülerek ben de ekliyorum evet çaresizlik ve sürekli mod düşmesi, gün içinde sık aralıklarla tekrar eden anxiety ve sürekli depresyon eşiğinde olma… bu fal bakımları da bir çeşit terapi yöntemi deyip duruyorum kendime de ama insanız sonuçta engel olamıyoruz olumsuz yorum yapılınca ya da sonu, vadesi çıkmayınca üzülüp o anları mutsuz geçirmemize engel olamıyor başka hiç bir şey, olumlu ya da sırf anı ve geçmişi bildikleri içinde yorumcular, gelecekte gerçekçi konuşulunca aaaa diyoruz ki umut büyük ve çok gerçekleşmesi de muhtemel o zaman diye kendi kendimizi umutlandırıp geçici o anlık mutluluklara dadanıyoruz ama işte… fallardan değil bu ruh hali ve anxietylerden kurtulmayı tamamen ve falıda ayda yılda bir çıtır çerez yanında keyfe baktırmayı umuyorum hepimiz için.

+ o ismi duyulduk falcıları henüz keşfedemedim, eksik kalsınlar da demek içimden gelse de de ek istemiyor ve denemek istiyorum isterdm yani ama sormuyorum yine de hadi frenliyorum kendimi online dan devam Bu arada ben psikoloji yüksek lisansı yeni bitirmiş biri olarak fallara bu kadar sardım yani terzi kendi söküğünü evet dikemiyor kesinlikle dostlar diyeyim

Ya da kafayı yedim artık yıllarca çalış didin oku eğitil bir de kötü enerjili ve bize darbe vurup kaçan insanların travmalarıyla uğraş amaaan çekilir çile değil deyip, fallarda buldum kendimi Pişman değilim bu da benim terapi yöntemim aa kime ne bana ne dimi ama

Tavsiye verip bu bağımlılığı körüklemek istemiyorum ben de terzi kendi söküğünü dikemez olayına da katılıyorum. Bir de ne olursa olsun insanız ve insani tepkiler veriyoruz. Biri bize zarar verince üzülüyoruz, beklentilerimiz gerçekleşmeyince hayal kırıklığı yaşıyoruz. Tüm bunları da atlatmak zaman istiyor. Ne kadar doğru ya da sağlıklı olduğu tartışılsa da fal da bu süreçte rahatlatma aracı gibi oluyor. Mesleki eğitimin duygusal tepkileri çok da etkilemeyeceğini düşündüm siz de öyle söyleyince. Umarım hepimiz için en hayırlısı olur

süreyya balın söylediği bana çıkmadı evet üslubu güzel ama dediklerini hiç yaşamadım haziranın başında baktırmıştım olumlu bi faldı

bana da öyle geliyor. en yakın arkadaşım ona fal atmıştı dinlerken bir yerden tanıdığımı anladım ama çıkaramadım. çok tanıdık geldi. isim başka kişi aynı :)

bana da öyle geliyor. en yakın arkadaşım ona fal atmıştı dinlerken bir yerden tanıdığımı anladım ama çıkaramadım. çok tanıdık geldi. isim başka kişi aynı :)
ben 2018 yılında birçok isme baktırmıştım ... sanki bana yine aynı sitedeki Buğra gibi geliyor.. ama ses kaydı eski tarihli olduğu için açılmıyor. bileydim hepsini telefonuma indirirdim .:) hiç yabancı değil ama kim acaba sonuçta çıkmayacak gibi.. baktırdıklarımdan öyle çıkan olmadı ki

falsepetini neredeyse 1 yıldır kullanmıyorum ama buğraya geçmişte baktırmıştım hatta her hafta attığım zamanlar olmuştu. buğrayı andırıyor ama sanki başka birine benzettim ben ama çıkaramadım. her baktırdığımı telefona indirsem çok zor olurdu :) bu kişi ya daha önce binnazda ya da yine falsepetindeydi ama ismi başkaydı. neyse en azından ben artık kullanmıyorum falsepetini ama yakın arkadaşım burada methini duydu diye atmıştı ama verdiği vadeler de çıkmadı o ayrı konu :)

Bende olacağını düşünüyorum 3-4 ay vermiş kesin ve net üstüne basa basa söylemiş erkek arkadaşımın döneceğini... dönsede vade tutmayacak ayyy bilmiyorum bende yine düştüm buralara ..

arkadaşlar birde bende öyle garip bir durum varki ben eski erkek arkadaşımla iş için ister istemez görüşmeye devam ediyorum.
AKIN KURT- ELİFSUCAN- ZEYDER- DİDAR EVREN şimdilik aklıma gelenler bunlar en popülerlere baktırmak istedim bu arada. ama hiç biri bana siz zaten görüşüyorsunuz yada ister istemez görüşmeye devam edeceksiniz demedi. sadece en yakın vadeyi Didar evren verdi 10 gün dedi katina baktırmıştım ona yeni ... bu bir ihtimal gibi 10 gün içinde tatile gitmiş olcağım inşallah. instagramda arkadaşız hala stroylerime bakar iletişime geçerse yazarım... çünkü başka ihtimalde falın çıkmaması olacak 10 gün içerisinde fal patlayacak. DİDAR EVREN için baktıranlar yazabilir mi :)

Didar evren bana 2 haftalık vade vermişti patlayali 3 ay oldu

Aslında terapiyi siz bize yapsanız süper olmazmı :) fal da terapi bence çünkü

Didar bana 2 ay vade vermişti Ocak ayında. Vadenin de üstünden 5 ay geçmiş.

Arkadaşlar yani zamanında serkan batu yu zaten çok övdüm biliyosunuz zaten. Uzun süredir ona baktırmıyorum. Daha doğrusu fal çok baktırmıyorum. Olanı zaten yazıyorum. Benım hayatımda çok kaırısk olaylar vardı öyle böyle değil asla olmaz dediğim su yasanmaz dediğim seyler serkn batu geçen sene eylul ayında hani zaman belirtmeden ıkı durum hakkında yorum yaptı hani he he kesin diyip gectim hatta kendisinede söyleidm bu asla olmaz diye . Son 1 aydır baya durumlar yasandı. Oturdum dusundum aha deidm bunu söylemişti inanmamıştım. Spesifik bir soru evet ama sonucu dediği gibi olması beni çok şaşırttı beklenmedik bir olaydı cunku. İndirim oldugu zaman tekrar baktırmayı dusunuyorum
Onun dışında zaten baktırmıyorum olanı yazıyorum eklemek istedim. Hepinizi öpüyorum. Musmutlu geceler

Bende baktirdim bazı yerleri tutar. Ama özellikle bana sen keşke şu şubat ayını hiç yaşamasaydın. Bu şubat ayı senin için çok zorlu geçecek bazı durumlarla karşılaşacaksın dedi . Saolsun şubat ayında düştüm ve kaval kemiğini parçaladım 2 kere ameliyat oldum 7 ay oldu düzelemedim. Tutmuş sayilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…