- 17 Temmuz 2021
- 206
- 233
- 34
Kızlaaaar, Fal sepeti özlem yılmaz a baktıran var mı? Ya ben bu hafta coştum her gün birine fal atar oldum, dün buralarda daha önceden yazılanlardan yola çıkarak, Fal aleme üye olup rezzan ablaya attım dün, onun yorumu daha gelmeden (geç bakıyor sanırım epey o da ayrı bir mevzu zaten:)) gittim özlem yılmaz su falı attım ama pek tatmin etmedi beni açıkçası, cevapsız kalan çok şey var, nokta atışıda azdı gelecekte olumsuzdu herkesin dediğinin aksine. Var mıdır deneyimi olan bu yorumcuyla, nasıldır çıkar mı?
Boşverdim gitti ve sertti sanki biraz üslubu da + verdiği vade fal sepetindeki diğer yorumcularla aynıydı hemen hemen yani kopya mı çekti diye düşündürdü beniYan, fal tatmin edici değilse bildiği bir şey yoksa oh buna da çok şaşırdım dediğin bir şey yoksa fal kötüdür. Gelecek niye çıksın ki? Boşver bence o falı sen.
Şu gökçe arsoya sabah baktım 250 krediydi sonra online olunca 350 yapmış. Fırsatçılığın böylesiBu arada 2 tavsiyem olacak rasgele baktırdım tillahi beğendim
falsepeti - Gökçe Aksoy
binnaz - Süreyya Bal
Süreyya bala baktırdım, kahve attim. sorduğum kişiyi öylesine biri zannetmiş. sırtınız birbirinize dönük demis. oysa iletisim halinde olduğum biri kendisi. yeni birini tarif etmis. beğenmedim ben. olumsuz söyleyip olumluya çeviriyor. gerçekleri soylerim havasinda.Şu gökçe arsoya sabah baktım 250 krediydi sonra online olunca 350 yapmış. Fırsatçılığın böylesiBinnazdaki süreyyaya kahve mi atayım şimdi Cherry? Krizim geldi yine. Ne güzel baktırmıyordum.
Bu arada tarot online’a ben eskiden gitmiştim biliyorsunuz. İlki çok iyiydi. Geçenlerde 2.ye baktırdım tam bir fiyaskoydu.hem yarım saat sürdü hem de olmadık şeyler söyledi.ucundan tutacağım bişey yoktu. Adı geçince tekrar bilgi vereyim dedim
Edit yapayım: başka yorumcuya bakmışımŞu gökçe arsoya sabah baktım 250 krediydi sonra online olunca 350 yapmış. Fırsatçılığın böylesiBinnazdaki süreyyaya kahve mi atayım şimdi Cherry? Krizim geldi yine. Ne güzel baktırmıyordum.
Bu arada tarot online’a ben eskiden gitmiştim biliyorsunuz. İlki çok iyiydi. Geçenlerde 2.ye baktırdım tam bir fiyaskoydu.hem yarım saat sürdü hem de olmadık şeyler söyledi.ucundan tutacağım bişey yoktu. Adı geçince tekrar bilgi vereyim dedim
MerhabaArkadaşlar burcu karenin dediklerini yaşayan varmı ? Beni inanılmaz demoralize etti
çok negatif ve açıkçası ukala gelmişti. geçen yıl baktırmıştım ve çok ukala yorum ve tavırlar ile resmen şok olmuştum. soru sordum faldan sonra ona da ters bir yanıt vermişti. -yorumumu dinle orada söyledim işte anlamadın galiba- diye bir yanıt vermişti. falsepetinde hala varsa bu kadın pess..falsepetini neredeyse 1 yıldır kullanmıyorum..yorumcuların tavırları garip ve yorumları da neredeyse hiç çıkmadı yaMerhaba
Bana çıkmamıştı dedikleri.
Ayy inanmıyorum aklımdan onu sormak geçiyorduFalsepetinde alaca pera’ya baktıran var mı kızlar? Dünkü krizde ona attım ama çok mu pembe emin olamadım. Yorumlarında da tarih tutturduğunu söyleyenler vardı
Baktır yada baktırma diyemiyorum canım. Baktırırsan haberlerini bekliyorum amaAyy inanmıyorum aklımdan onu sormak geçiyordudenesem mi ben de bilemedim
ya zaten daha önce yazıldı burda, müşterisini bile ifşaladı sırf memnun kalmadı diye....Merhaba.tarot online akademi-instagram,ovuldugu için baktırdım.hiccc beğenmedim.kendinden emin değil, söylediklerinden kendisi de şüpheye düşüyor.surem dolmadan kapattım.tecrubesiz ve bilgisiz bence.fali tutan ve enerjisi uyanlara bir sözüm yok(bana saldirilmasin diye yazıyorum) ama burada bilgilendirme ihtiyaci duyduğum için yazdım.selamlar herkese.
canım bu isimlere ne baktırdın ?Bu arada 2 tavsiyem olacak rasgele baktırdım tillahi beğendim
falsepeti - Gökçe Aksoy
binnaz - Süreyya Bal
Ş
canım bu isimlere ne baktırdın ?
Yine içlerinden biri benim için öne çıkıyor belki de ona kendimi daha yakın ve öngörülerini daha çok yaşadığım için.