Binnaz Abla

Kızlaaaar, Fal sepeti özlem yılmaz a baktıran var mı? Ya ben bu hafta coştum her gün birine fal atar oldum, dün buralarda daha önceden yazılanlardan yola çıkarak, Fal aleme üye olup rezzan ablaya attım dün, onun yorumu daha gelmeden (geç bakıyor sanırım epey o da ayrı bir mevzu zaten:)) gittim özlem yılmaz su falı attım ama pek tatmin etmedi beni açıkçası, cevapsız kalan çok şey var, nokta atışıda azdı gelecekte olumsuzdu herkesin dediğinin aksine. Var mıdır deneyimi olan bu yorumcuyla, nasıldır çıkar mı?

Yan, fal tatmin edici değilse bildiği bir şey yoksa oh buna da çok şaşırdım dediğin bir şey yoksa fal kötüdür. Gelecek niye çıksın ki? Boşver bence o falı sen.

Yan, fal tatmin edici değilse bildiği bir şey yoksa oh buna da çok şaşırdım dediğin bir şey yoksa fal kötüdür. Gelecek niye çıksın ki? Boşver bence o falı sen.
Boşverdim gitti ve sertti sanki biraz üslubu da + verdiği vade fal sepetindeki diğer yorumcularla aynıydı hemen hemen yani kopya mı çekti diye düşündürdü beni hazıra konmuşta olabilir ve falında da çelişkili cümleleri vardı yok uymadı o bana bir daha baktırmam. O boşlukta hadi puanlamada yapmış bulundum iade de talep edemem artık ah bu insafım…

Bu arada 2 tavsiyem olacak rasgele baktırdım tillahi beğendim

falsepeti - Gökçe Aksoy
binnaz - Süreyya Bal
Şu gökçe arsoya sabah baktım 250 krediydi sonra online olunca 350 yapmış. Fırsatçılığın böylesi Binnazdaki süreyyaya kahve mi atayım şimdi Cherry? Krizim geldi yine. Ne güzel baktırmıyordum.
Bu arada tarot online’a ben eskiden gitmiştim biliyorsunuz. İlki çok iyiydi. Geçenlerde 2.ye baktırdım tam bir fiyaskoydu.hem yarım saat sürdü hem de olmadık şeyler söyledi.ucundan tutacağım bişey yoktu. Adı geçince tekrar bilgi vereyim dedim

Süreyya bala baktırdım, kahve attim. sorduğum kişiyi öylesine biri zannetmiş. sırtınız birbirinize dönük demis. oysa iletisim halinde olduğum biri kendisi. yeni birini tarif etmis. beğenmedim ben. olumsuz söyleyip olumluya çeviriyor. gerçekleri soylerim havasinda.

Merhaba.tarot online akademi-instagram,ovuldugu için baktırdım.hiccc beğenmedim.kendinden emin değil, söylediklerinden kendisi de şüpheye düşüyor.surem dolmadan kapattım.tecrubesiz ve bilgisiz bence.fali tutan ve enerjisi uyanlara bir sözüm yok(bana saldirilmasin diye yazıyorum) ama burada bilgilendirme ihtiyaci duyduğum için yazdım.selamlar herkese.

Edit yapayım: başka yorumcuya bakmışım

Merhaba
Bana çıkmamıştı dedikleri.
çok negatif ve açıkçası ukala gelmişti. geçen yıl baktırmıştım ve çok ukala yorum ve tavırlar ile resmen şok olmuştum. soru sordum faldan sonra ona da ters bir yanıt vermişti. -yorumumu dinle orada söyledim işte anlamadın galiba- diye bir yanıt vermişti. falsepetinde hala varsa bu kadın pess..falsepetini neredeyse 1 yıldır kullanmıyorum..yorumcuların tavırları garip ve yorumları da neredeyse hiç çıkmadı ya

Artık bu konuda kendimi deneyimli sayıyorum ve beğendiğin beğenmediğim isinlerden bir kaçı;
Birincisi Süreyya Bal tarotçu, ona gönderecekseniz tarot falı gönderin bence .
Binnaz Abla'da; Bihter Kara'yı çok beğendim ben. Bana sonu olumsuz bir yorum yazmış ki burada okuduğum çoğu kişi olumsuz yorum yazdığını belirtmiş ancak gitiş -gelişme kısmı çok tutarlıydı ve sonu da çok mantıklı olarak bitirdi.
Falsepeti; Özlem Yıldız ve Firuze Şanlı'yı hiç beğenmedim.
Aksine Duygu Deniz şu ana kadar baktırdıklarım içinde top 5 olabilir, arada bence yanlış yorumladığı kısımlar vardı, maddiyat ile ilgili ama diğer kısımlar tutarlıydı.
Kişilik değerlendirmesi açısından ise en çok Nadide Hanzede'yi beğendim. Son iki yazdığım tercih edilebilir.
Bir de tellwe'de kredim kalmış kiss7777 diye bir hesaba attım. Sonunu pembe bitirdi ama benim ona demediğim detayları bildi arada. Bir de tek soru sormuşsun bu içime sinmedi, bir kaç soru daha sor ona göre kart açayım dedi :) Kredisi düşük tercih edilebilir.

Alaca pera ya baktırdım, bana da oldukça olumlu şeyler söylemiş. Verdiği tarih geniş bir aralığı kapsıyor ama durumumu düşününce anormal de gelmedi. Tarihler, analizleri ve uzak gelecek öngörüsü Zeyder le paralel. (İkisi de beni evlendirdi sağolsunlar ) ilk vadesi için gelişme olursa yazarım mutlaka.

ya zaten daha önce yazıldı burda, müşterisini bile ifşaladı sırf memnun kalmadı diye....

Fal ile ilgili şöyle düşünüyorum. Beklentilerimizi karşılaması pembe tablo olmamalı. Çoğunlukla bu isteniyor fal bakanlardan. Maalesef herkes olumlu olumsuz yoruma açık değil. Ben başlarda öyleydim bu düşüncemi bırakınca yani duygusal davranmayı bırakınca enerjimin uyduğu bana sadece gerçekleri söyleyenleri tercih etmeye başladım. İş ve aşk konusunda kişilik konusunda olsun ihtiyacımız olan gerçekler. O yüzden bana masal anlatanları değil olumlu olumsuz gerçekleri söyleyenler gerçek falcıdır. Zaten onlar kendine ben medyumluk gibi saçma sıfatları yakıştırmıyor. Ben sadece hislerimi ve öngörülerimi söylüyorum bunlar senin yaşayacak oldukların ama buna yön verecek olan önce sensin diyorlar. İşte bunu söyleyebilen şu ana kadar bir kaç kişiye rastladım ve tek tek de yaşadım. Yine içlerinden biri benim için öne çıkıyor belki de ona kendimi daha yakın ve öngörülerini daha çok yaşadığım için.

Yeniden fal krizine girmişken Kuday Suavi ye baktırdım, bir arkadaş tavsiye de etmişti burada sonradan hatırladım. Bana aynı şeyleri söyleyen ve aynı vadeleri veren 4. Kişi oldu sanırım kendisi. Ya hepsi patlayacak ya hepsi çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…