- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
Yasemin e de ben 3 kere gitmiştim, ilk ikisi çok pembeydi üçüncüde de katina baktırmıştım kartlar kötü gelmişti ama olumlu yorumlamak için kendini parçalamış resmen oradan pembeci olduğunu düşündüm. Firuze Şanlı’yı denemedim de duygu auralar didar evrenler o popüler isimler hep boş çıktı banaBen de öyleyim sanırım sen gibiAma yasemini kesinlikle beğenmedim aşırı yuvarlak ve genel ifadeler ki tipik falcı ağzı gibiydi katina attım kartların geneline yorum yapmış ve en istemediğimizdir bu bilirsiniz spesifik hiç bir şey asla söylememiş ve sorularımın biri hariç hiç birne cevap vermemiş. Tarzını sevmedim, herkese de uyabilcek fallardan. Bak ben de mesela firuze şanlıyı baya baya beğendim, falsepetindeki. Kadın ayrıntılı uzun bir bakım yapmıştı bana ilk kez gitmiştim 2-3 hafta oluyor ilk falımı ona atalı bir daha hep elim gitti gitti geldi ona gönderip göndermemek arası ama sanırım bir kez daha başka bir fal türünde denicem o kadınla enerjimiz tuttu sanırım ve bildi ama vadeleri gelmedi mesela henüz, duygu aura ile paralel şeyler söylemişti hatta yani vadesi gelmeden yine gideceklerim arasında sanırım kısacası
Enerjimizin tuttuğu az insan oluyor tabi, denemediysen ve arayış içindeysen bir dene diye tavsiye edebilirim Firuze şanlıyı emek harcıyor en azından benim ilk falıma harcamış epey ama sonrakilere de aynı özenle bakar mı bilemiyorum biliyorsun nasıl ilerliyor bu fal süreçleri artıkYasemin e de ben 3 kere gitmiştim, ilk ikisi çok pembeydi üçüncüde de katina baktırmıştım kartlar kötü gelmişti ama olumlu yorumlamak için kendini parçalamış resmen oradan pembeci olduğunu düşündüm. Firuze Şanlı’yı denemedim de duygu auralar didar evrenler o popüler isimler hep boş çıktı banaFal konusunda çok şanssızım bulamadım aradığımı
Geysu nerede bakıyor?Kızlar merhabalarSon zamanlarda Geysuya baktıranlar var mı aramızda?Önceden 3 kez baktırdım ama pek çıkmadı:)Yine de kendisi güven verdiği için baktırmak istiyor gibiyim bilemedim :/
Eskiden tellwedeydi.Şimdi Facebook üzerinden bakıyor diye biliyorum kezâ bende baktıralı çok oldu.Geysu nerede bakıyor?
O platformlardan insta-face fln geçince fiyatlarıda doğru orantılıda artıyor bunların en azından sitelerden kopupta batmayayım daha fazla finansal olarakEskiden tellwedeydi.Şimdi Facebook üzerinden bakıyor diye biliyorum kezâ bende baktıralı çok oldu.
mars cikar, ama bayadir cevrimdisiByv da, Serkan tek, Sema, Fama, Aylin, Bunlardan en önerdiğiniz ve çıktı falı dediğiniz kim var canlar?
Cok teşekkür ederim denk gelirsem tamamdırmars cikar, ama bayadir cevrimdisi
Hayır canım Yasemin in dedikleri olmadı maalesef. Anı iyi yorumlamış gibiydi de sonu tutmadı.Enerjimizin tuttuğu az insan oluyor tabi, denemediysen ve arayış içindeysen bir dene diye tavsiye edebilirim Firuze şanlıyı emek harcıyor en azından benim ilk falıma harcamış epey ama sonrakilere de aynı özenle bakar mı bilemiyorum biliyorsun nasıl ilerliyor bu fal süreçleri artık
Byv Yasemin in dedikleri çıktı mı peki sana ya da doğru bildikleri oldu mu,
Sonu basi belli olmayan genel ifadeler kullanmış bana da zaten, bir vade bile vermedi verdiği vade de çok ütopik 10 gün içinde dedi asla olmayacak tek şey yani oradan daha notunu verdim hem 10 gün sonrayı verip hem de arada olumsuzları döşemesi bile uyduruk hissettirdi bana daha dinlerken kaydını notunu verdim e isabet olmuşHayır canım Yasemin in dedikleri olmadı maalesef. Anı iyi yorumlamış gibiydi de sonu tutmadı.
Fal batağına düşen herkes bu yollardan geçiyor sanırım, bu olmadı sıradaki derken bir sürü fal birikiyor paramız zamanımız gidiyorSonu basi belli olmayan genel ifadeler kullanmış bana da zaten, bir vade bile vermedi verdiği vade de çok ütopik 10 gün içinde dedi asla olmayacak tek şey yani oradan daha notunu verdim hem 10 gün sonrayı verip hem de arada olumsuzları döşemesi bile uyduruk hissettirdi bana daha dinlerken kaydını notunu verdim e isabet olmuşYeni fallara allah kerim artık
Hakikaten he sanki senin tek elinde kartların iyi çıkıp çıkmayacağı, sonuçta online ve sadece sistemden üstüne tıklıyorsun işte o şansınıza ne çıkarsa dememişte iyi seçmemişsin peh…Bu arada Mars a da baktırmışım şimdi baktım, medyum Cem le paralel şeyler söylemiş ve sorudan yürümüş. Tarot atmışım, hatta demiş ki kartları iyi seçmediyseniz değişimler olabilir. Kartlar nasıl iyi seçiliyor ki yöntemi mi var
Ben de bu düşünceye sık kapılıyorum bu ara ama işte yalnız kalınca da bir terapi gibi oluyor vazgeçemiyor kolay kolay insanFal batağına düşen herkes bu yollardan geçiyor sanırım, bu olmadı sıradaki derken bir sürü fal birikiyor paramız zamanımız gidiyorben artık biraz ara vermeye karar verdim çünkü dön dolaş hepsi aynı sanki. Olumlu da olumsuz da konuşsalar sonuç ne olursa olsun bilen de tesadüfen biliyor diye düşünüyorum.
Aynen öyle, ne demek istedi bilmiyorum. Keşke elimizde olsaydı zaten güzel kartları seçmekHakikaten he sanki senin tek elinde kartların iyi çıkıp çıkmayacağı, sonuçta online ve sadece sistemden üstüne tıklıyorsun işte o şansınıza ne çıkarsa dememişte iyi seçmemişsin peh…
Eğer durugörüsünü ve kendi yeteneğini, hislerini çalıştırmayacaksa sadece kartlar üzerinden yürüyecekse niye orada? Biz de biliriz, çıkan kartların ters mi düz mü anlamlarına göre bakıp yorum yapmayı kendi hayatımıza entegre ederek! İlginç yorumcular var gerçekten
Bir eşik var o konuda o eşik aşılınca bu bırakmalıyım hissi de geliyor kendiliğindenBen de bu düşünceye sık kapılıyorum bu ara ama işte yalnız kalınca da bir terapi gibi oluyor vazgeçemiyor kolay kolay insan
Ve ben o eşiğe çok yakın hissediyorum kendimi iç sıkıntımın büyümesinden dolayı, gittim gereksiz yere duygu auraya fal attım gün içinde ki 2. Ondan yorum alışım oldu bu ve anında yorumlamış, ama gerçek anlamda sadece yorum içeren bir bakımdı, kendi yorumlarından oluşan benim sorduğum onca soruya cevabı yok, içinden bir tanesini seçip dönmüşte dönmüş onun etrafında ve ha bire kendi tavsiyelerini sokuşturmul araya. Daha da modumu düşürdü cevap alamamak asıl sorulan sorulara… bekleyelim görelim bakalım gibi bir şeyler söylemiş durmuş e ben zaten bekliyorum aylardır öyle böyle kah iyi kah kötü modlarla bekleyip duruyorum benim hali hazırda yapmakta olduğum şeyin bana yorum adı altında söylenmesi yani bilmediğimi yapmadığımı söyleyip aydınlatmasını beklerken böyle cevaplar almak daha doğrusu cevap olamamaları da üzüyor mu hayal kırıklığına mı uğratıyor yoksa artık bıkkınlıktan ve seçicilikten böyle oluyor bilemiyorum.Bir eşik var o konuda o eşik aşılınca bu bırakmalıyım hissi de geliyor kendiliğinden
Evet bu büyük bi sorun, bir de falın yarısını çok üzülmüşsün çok fedakarlık yapmışsın o senin değerini bilememişlerle dolduruyorlar. Önceden soruyu sorarken geçmişten gelen bazı sıkıntıları var diye giriyordum cümleye. Bu cümle üzerine oynadılar da oynadılar. Geçmişten gelen sıkıntı tabii ki bir kadın yok kadını unutamamış vs halbuki konu çok başka bişeyVe ben o eşiğe çok yakın hissediyorum kendimi iç sıkıntımın büyümesinden dolayı, gittim gereksiz yere duygu auraya fal attım gün içinde ki 2. Ondan yorum alışım oldu bu ve anında yorumlamış, ama gerçek anlamda sadece yorum içeren bir bakımdı, kendi yorumlarından oluşan benim sorduğum onca soruya cevabı yok, içinden bir tanesini seçip dönmüşte dönmüş onun etrafında ve ha bire kendi tavsiyelerini sokuşturmul araya. Daha da modumu düşürdü cevap alamamak asıl sorulan sorulara… bekleyelim görelim bakalım gibi bir şeyler söylemiş durmuş e ben zaten bekliyorum aylardır öyle böyle kah iyi kah kötü modlarla bekleyip duruyorum benim hali hazırda yapmakta olduğum şeyin bana yorum adı altında söylenmesi yani bilmediğimi yapmadığımı söyleyip aydınlatmasını beklerken böyle cevaplar almak daha doğrusu cevap olamamaları da üzüyor mu hayal kırıklığına mı uğratıyor yoksa artık bıkkınlıktan ve seçicilikten böyle oluyor bilemiyorum.
Kizlar birsey anlaticam ben eskiden beri sorumgeldi.com kullaniyorum. 14 kez baktirmisim ve hepsi oldu. Fakat hic boyle olmamisti. Kesinlikle dönüş alamiyorum.soru sordum 7 gundur yanitlanmadi sorum. Normalde 96 saat icinde soruyu yanitlarlar. Cimere sikayette bulunacagim paramin iadesi icin. Heryerde siteyle alakali sikayet yaziyor. Bilginiz olsun iyi aksamlar