Binnaz Abla

Duygu Deniz anı gayet güzel biliyor bence de ama gelecek için bana çok uçuk bir tahminde bulunmuş 1 ay içinde ahayatına biri girecek demiş ?? 18 gün geçti bile Falı 12 gün sonra patlıyor
Evet eğer bir mucize olması ve ütopik gibi görünen şeyi gerçekleşmezse patlıyor gibi görünüyor,bana da baya uzak bir vade verdi yani mantıklı gelmişti bana mümkün olabilcek sürelerdi diye düşündüm ama diğer fal sepetinde iyi yorumcularla hemen hemen aynı şeyi söylemesi ve tarihleri de bazen düşündürür oldu beni, acaba okuyorlar mı önceki falları ona göre o doğrultuda mı yapıyorlar yorumları diye de şu var o kadar kısa bir sürede nasıl dinleyecek önceki fallarımı ya da okuyacak diye de düşünmüyor değilim amaaaan diyorum bazen de, ana bırak kendini ne diyorlarsa dinle çekil kenara bekle bakalım çok kafa yormadan ama elde değil üstüne baya düşündüğüm zamanlar oluyor

Bu arada 2 tavsiyem olacak rasgele baktırdım tillahi beğendim

falsepeti - Gökçe Aksoy
binnaz - Süreyya Bal
Benim de Firuze Şanlı favorim oldu oradan bir anda karar verip baktırıp memnun kaldığım çok epey güzel açıklayıp anlatıyor ve anda etkileyici onun da vadesine tabiki var daha

Duygu Deniz anı gayet güzel biliyor bence de ama gelecek için bana çok uçuk bir tahminde bulunmuş 1 ay içinde ahayatına biri girecek demiş ?? 18 gün geçti bile Falı 12 gün sonra patlıyor
Bu arada sen yine de umudunu kesme bakalım gerçekleşecek mi bilgilendir de eğer herşey istediğin gibi giderse, umut en büyük ekmeğimiz her zaman napalım vazgeçemiyoruz umudetmekten

Bana yazar mısın özelden canım

Bu arada sen yine de umudunu kesme bakalım gerçekleşecek mi bilgilendir de eğer herşey istediğin gibi giderse, umut en büyük ekmeğimiz her zaman napalım vazgeçemiyoruz umudetmekten
Kızlar duygu denize çıkmaz gözüyle bakmayın çıkabilir çünkü ihtimal vermedigim bir şey olmuştu

Firuze şanlı ya baktirmistim ben hic begenmemistim belki enerjiniz uymustur :)
Aaa deme Belki o an için evet, ilk kez baktırmıştım ona ay başında ve çok uzun bir yorum yapmıştı, belki bir kez daha yollasam öyle detaylı ve tutarlı olmaz. Çok özel bir şeyi bildi çünkü yani baya baya böyle böyle diye söylemiş yorumunda. O yüzden bir tane bile bu tarz iki kişi arasındaki özel bir şeyi bildiklerinde heyecan yapıyoruz ya maalesef

Aynen aslinda ilk fallar nedense daha güzel çıkıyor

Fark etmiyor bence nasılsa hiçbiri çıkmıyor hffdsddddd

Ya tüh kaçırmışım ben, hemen bakıyorum, önemli birkaç olayım var beklediğim, iyi birilerine ihtiyacım var, özellikle kariyer konusunda

Şöyle söyleyeyim ben Gülistana 2 kez baktırdım, ilki 1.5 yıl kadar önceydi, 2.de kasımda.

İLkinde dedikleri çok olabilir gibi gelmişti. Yeni bir iş için ülke değiştirceksin demişti. 1 yıl kadar sonra 2. falımdan önce böyle bir iş için mülakata hazırlanıyordum. O zaman baktırdım bu iş olacak taşınacaksın dedi. Valla o iş olmadı Burda başka Gülistan çıkmadı diyen b,r üye daha okudum yani ben çok inanmıştım aşırı gerçekçiydi çünkü falı ama gelecek tutmadı maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…