Binnaz Abla

Biryolunvar %50 indirime girmiş daha önce denediklerimden ufak tefek çıkanlar var .Memnun kaşıklarım Rehber ,Falcı ismihan Bir de kahinkudret .Özelikle Kahinkudret e baktıran ve bildi diyen var mı?Çok pahalı saçma sapan fiyatlılıları denemedim o sitede..

Ben de 2 kez attım 2 side fiyaskoydu bir daha da atmadım.

Kızlar elifsucani bende begeniyorum gelecek tutuyo bazen tutmuyor ama bende an ve gecmişte iyi.
Naktayi begenirim
Elfin demeti cok övüyorlar ama baktirmadim
Şuan baktirmak istiyorum sizce kime atayim

Ben bu siteyi bile ilk kez şuan duydum sanırım ama falsepeti ve binnaz kadar iyiyse ve gerçek başarılı yorumcular varsa buraya da bir şans vermek isterim bir kere girdik bu yola

Ayyy şimdi inceledim de bilgilendirmeniz üzerine bu siteyi, bu kahinkudret bio sunda neler diyor öyle, “
40 SENEDİR ÖZEL BAKIMLAR YAPMAKTAYIM . BAKIMALRIMDA ÖZEL YARDIMCIMLARIM VAR . ONLAR İLE BİRLİKTE SİZE YOL GÖSTERMEYE GELDİK ...GELECEK DE SİZİ NELER BEKLİYOR . NELER YAPMANIZ GEREKLİ . GELECEK DE NELER BAŞINIZA GELECEK VE BİR ADIM ATMADAN ÖNCE BAŞINIZA NELER GELİR . NE SONUÇLAR YAŞARSINIZ . BU KONULARI BANA DANIŞMADAN ADIM ATMAYIN.”
3 harflileri ve kendisini mi biz olarak tanımlıyor aii en sevdiğimiz gerçek 3 harflileri olup gerçekleri söyleyenler dikkat çekmek için yapılmamış ve doğruysa tabi lol

Ben baktırdım fena değildi gördüğünü söylüyor ama geleceği beklemek lazım 2022 vade verdi .Binnaz a eskiden çok baktırırdım aşırı pahalandı artık çok nadir baktırır oldım .Fal sepetininde hiçbir yorumcusu bana çıkmadı o yüzden ben arada buraya atıyorum beğendiklerim de bunlar ..

Çok teşekkür ederim paylaşımlarınız ve beni tanıştırdığınız için bu siteylede. Ben de bir denemek isterim müthiş pahalı olanlar var, 1500tl falan yazanlar çüş dedm ister istemez, ama evet falsepeti ve binnazdan daha başarılı gibi görünüyor fiyatları yüksek olduğu için değil, bioda yazanlara göre değerlendiğimde. Umut taciri olmayan yorumcuları kabul ediyorlardır belki de referansla falan

Yalnız sorumgeldi fal sitesi değil astroloji sitesi. Benim için astroloji ile fal aynı şey değil Bende daha önce birkaç kez sorumgeldi sitesinde danışmanlık almıştım. Haritana göre yorum yapıldığı için daha mantıklı yorumlar çıkıyor ve genelde evet yorumladıkları şekilde de yaşadım. Sizin sorunuz yanıtlanmadıysa cimere yazın yada müşteri hizmetlerini arayın.

Evet aşırı pahalıları hiç denemedim denemem şu an indirim var uygun fiyatlılardan birini dene mesela rehber ve falcı ismihan iyidi kudret te eh.Falcı Sema da iyidir bak .Ara ara yolladığım isimler indirimlere fiyatta uyguna geliyor .Binnazı denedim hep pembe yorumlar aldım geçmişte.

Binnaz da ben de fena yanıldım ve düştüm o vase öteleme tuzaklarına sürekli baktırdığım vardı serap nur arslan ve ece gülener ama pembeci ötesi onlara kalsa ben şimdi evli mutlu çocukluydum yani bu tarihe dek ohooo ve az önce yasemin diye deneyimli yazan birine yolladım byv dan, uygun fiyatlı onu buldum bakalım ne gibi bir şey gelecek bilgilendirme geçerim mutlaka

KahinKudrete yetecek kadar kredim var henüz onu denemek istiyorum ruhani varlıklarla bakım yapıyorum dediği içinde biraz ona baktırmak istedim açıkçası ama diğer saydıkların daha iyiyse onlara yönelmek isterim. Taktım illa yollayacam hazır indirimide bulmuşken
Ama yasemin çok güzel bir fiyat 12,5 tl ye inmiş umarım uyduruktan değildir bakımı pahalı değil ve indirim var diye

Baktırmıştım sanırım ona çok aklımda kalmamış ama çok ucuzlarda atmıyorum ben orta fiyatlılardan bilenler oldu daha çok ufak tefek saydığım isimler .

Kahinkudreti denemedim ama Yasemin çok pembecidir tavsiye etmem. O sitede Serkan tek çok beğenilir. Ben Serkan tek, Fama, Aylin, himmetnur, Sema ve medyum Cem e baktırmıştım hiçbiri çıkmadı. O sitede bazı yorumcuların birbiriyle bağlantılı olduğu, benzer cümlelerle benzer yorumlar yaptığı da konuşulmuştu burada. Tam hatırlamıyorum kimlerdi ama Fama, Sema ve medyum Cem benzer tarzda gelmişti bana.

Yasemin pembeci demek ve bunu bizzat kendim öğrenemedim çünkü falı yollayalı saatler oldu dün akşam yollamıştım ama hala bakmamış üstelik sırada kimse yoktu ben yolladığımda ama yine de yok
Diğerleri de eğer birbiriyle bağlantılıysa bu site de tırtsa, falsepetine kaldık yine bana kalırsa en iyisi orası galiba

Bu fal işi enerji meselesi ya belki tutar size. Dediğim gibi Serkan tek çok övülmüştü çıktı diyenler vardı onu tavsiye edebilirim genel yorumlara bakarak. Ben 2 kere baktırmıştım, ilki çok karışıktı birşey anlamadım ikinci falı da ilkine tamamen zıttı. Olumsuz bir faldı çok da korkmuştum neyse ki dediği gibi olmadı yine de denenebilir çoğunluk oylarından yola çıkarak.

Ben bazen aceleci davranıp vade beklemeden eğer anlık yorumunu beğendiysem ya da birileri övdüyse gaza gelip gidiyorum tekrar aynı kişiye sanırım onu yapmamak gerekiyor.

Yapmış Yasemin yorum ama hayatımda duyduğum en genel ve uyduruktan yorumdu, bana epey olumsuz konuşmuş hiç pembe tablo çizmemiş buna şaşırdım senin bilgilendirmeni okuduktan sonra, canı öyle istemiş herhalde Ve klasik eskiden gelen biri de olcak arasında kalacaksın geyiğini yapmış ve herkesin asla dediği ve olumlu dediği şeye diğer sitelerden bile, o evet öyle bir şey olmuş demiş olumsuza yorarak, sanırım canı olumsuz yapmak istemiş o kadar beklettikten sonra bakımı, olabilir mi böyle bir şey? Bence olabilir

Ben bazen aceleci davranıp vade beklemeden eğer anlık yorumunu beğendiysem ya da birileri övdüyse gaza gelip gidiyorum tekrar aynı kişiye sanırım onu yapmamak gerekiyor.
Ben de öyleyim sanırım sen gibi Ama yasemini kesinlikle beğenmedim aşırı yuvarlak ve genel ifadeler ki tipik falcı ağzı gibiydi katina attım kartların geneline yorum yapmış ve en istemediğimizdir bu bilirsiniz spesifik hiç bir şey asla söylememiş ve sorularımın biri hariç hiç birne cevap vermemiş. Tarzını sevmedim, herkese de uyabilcek fallardan. Bak ben de mesela firuze şanlıyı baya baya beğendim, falsepetindeki. Kadın ayrıntılı uzun bir bakım yapmıştı bana ilk kez gitmiştim 2-3 hafta oluyor ilk falımı ona atalı bir daha hep elim gitti gitti geldi ona gönderip göndermemek arası ama sanırım bir kez daha başka bir fal türünde denicem o kadınla enerjimiz tuttu sanırım ve bildi ama vadeleri gelmedi mesela henüz, duygu aura ile paralel şeyler söylemişti hatta yani vadesi gelmeden yine gideceklerim arasında sanırım kısacası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…