- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kim olduğunu tahmin ediyorum ismi P ile mi basliyorUzun zamandır fal işine ara vermiştim. Zümra dışında ve katina falı hariç hiç fal baktırımıyordum. Binnaz da yeni falcılar denemek istedim kahve falında kısa ve orta vadeli iş ve aşk konusunda öngörüleri tutan bir kişi buldum. Tek sorun çok nadir aktif olması. Aynı zamanda psikolojik yönden de iyi gelen biri burçlar ve astroloji konusunda da bilgisi var. İsmini vermek pek istemiyorum uğuru kaçmasın şimdilik diye
Canım özelden yazabilmen mümkün mü? Kimdir buKızlar ismi az duyulan tercih ettim bu kez. İyi yapmışım çünkü diğerleri artık işin uzmanı olmuş kime ne söyleneceğini biliyor. Yeniler daha gerçekçi geliyor bana. Ben doğruları duymak istiyorum zor da gelse üzse de. Yok P ile başlamıyor. Binnaz da yenilerden bu kişi. Dediğim gibi çok az online oluyor ben de ikinciye zor denk getirdim.
Rezzan hic cikmaz, yani bana hic cikmadi. Resmen hikaye anlatiyor cogu falci.Rezzan ablanın baktığı iki falda patladı haziran sonu temmuz başı dediği olay gerçekleşmedi ayrıca söylediği hiç bir şey çıkmadı mart ve mayis ayında bakrirmistim
Kızlar ismi az duyulan tercih ettim bu kez. İyi yapmışım çünkü diğerleri artık işin uzmanı olmuş kime ne söyleneceğini biliyor. Yeniler daha gerçekçi geliyor bana. Ben doğruları duymak istiyorum zor da gelse üzse de. Yok P ile başlamıyor. Binnaz da yenilerden bu kişi. Dediğim gibi çok az online oluyor ben de ikinciye zor denk getirdim.
Bana da atabilir miiisinizBen de isterim kız
Bana da atabilir miiisiniz
ya ben dün birine baktırdım. Çok değişik ya kadın baştan diyo eğer hissetmezsem söylemem filan diye.güven verdi. Beni, karşımdaki insanı, korkularımı, yapımı çok güzel anlattı. Harf bilme vs de oldu. İşle ilgili şeyleri de bildi. Geleceğe yönelik de mantıklı yorumlar yaptı. Kısaca ben sevdm kızlarrr. Numarasını isteyen olursa veririrm ama sormam gerekiyor tabi.. yeni adayım o ve her zamanli gibi yesilcingenee
kimki ben de merak ettim ya..Kızlar ismi az duyulan tercih ettim bu kez. İyi yapmışım çünkü diğerleri artık işin uzmanı olmuş kime ne söyleneceğini biliyor. Yeniler daha gerçekçi geliyor bana. Ben doğruları duymak istiyorum zor da gelse üzse de. Yok P ile başlamıyor. Binnaz da yenilerden bu kişi. Dediğim gibi çok az online oluyor ben de ikinciye zor denk getirdim.
Canim sorayim oyle vereyim telefonunu.Kimdir kız bu?