Binnaz Abla

Hiç baktirmadim canım baktirmayida düşünmüyorum

Zeyder nerede bakıyor

Evet canım kahve falıydı. 4 yıldır görüşmediğimiz akrabalarla ilgiliydi ve haber alacaksınız demişti. 2 gün önce de haber geldi 4 yıl aradan sonra ilk defa
Anladım canım bir falı bana da çıkmıştı ama son attığımda temmuzda iletişim yok demesine rağmen iletişim gerçekleşti heralde çok sık baktırdım o sıralar bilemedim

Anladım canım bir falı bana da çıkmıştı ama son attığımda temmuzda iletişim yok demesine rağmen iletişim gerçekleşti heralde çok sık baktırdım o sıralar bilemedim
Bende de zamanından önce olan durumlar olmuştu yazmıştım buraya da. Bilemiyorum tabii fal sonuçta bu yüzde yüz tutmasını beklememek lazım

Herkese merhabalar, uzun zamandır bu konu başlığı altındaki yorumları okuyarak binnaz üzerinden yorum aldım. Vadeleri dolduğu zaman denediğim tüm falcıların çıkıp çıkmadığını da paylaşmak isterim. Yorum ve öngörülerin tutarlılığının kisiler arası enerjiye bağlı olduğunu da düşünüyorum. Ama her şeyden önce geçen tümay cennetten yorum aldım, tekrar dinlemek isteyecekken baktımki ismini melis çiçekseven diye değiştirdiğini gördüm biraz garip geldi. Burada okuduğuma göre memnun kalanlar da olmuş aslında. Neden yorumcular isim değiştirme ihtiyacı duyar?

Arkadaşlar merhabalar,

Beni tanıyan arkadaşlar vardır. 2015-2016 yıllarında günde 3-4 tane fal atacak kadar depresyonda bir kişiliktim :) En az 4 yıldır toplasanız 4-5 tane fal atmışımdır. Fala dadandığım zamanlar çok iyi falcılar da denk gelmişti fakat bakıyorum hepsi yok olmuşlar. Bu ara çok fal baktırasım var. Yok mu kız Makaron bayadır baktırmıyorsun al buna paranı kıy ama tatmin ol diyebileceğiniz birisi :)

çok garip bir şey. peki binnaza sordunuz mu ne dediler bu durum hakkında

Kızlar heja dharmaya baktiran var mı binnazda? Geçmiş analizleri kişi analizleri fena değildi merak ettim nasıl sizce çıkan falı var mı
Pek beğenmedim ikilemli olabilir ya falan diypr bağlantısı cok koptu bide daha önce baska hesaptan baktırdım vade agustos demişti yeni baktırdıgmda baska hesabtan aynu soruma vade ekim dedi

Pek beğenmedim ikilemli olabilir ya falan diypr bağlantısı cok koptu bide daha önce baska hesaptan baktırdım vade agustos demişti yeni baktırdıgmda baska hesabtan aynu soruma vade ekim dedi
Söyledikleri tutarlı miydi peki iki falda da?
Vade konusuna çok takilmiyorum tutturan görmedim henüz çünkü :))

Söyledikleri tutarlı miydi peki iki falda da?
Vade konusuna çok takilmiyorum tutturan görmedim henüz çünkü :))
Yani direkt olayları spesifik şekilde anlatmıştı. Çok spesifik hem de. O zamanlarki erkek arkadaşımın asla dönmeyeceğini sebeplerini de adamın ağzından birebir duyduğum şekilde söylemişti. Mesela bu yaz gururlandırıcı olaylar yaşayacaksın demiş mesleki yeterlilik sınavına yazın girmiştim ama sonucu Ekim ayında almıştım. Ve geçmiştim sınavı. Bu olabilir diye düşünüyorum fakat her falcıda olduğu gibi gelecekte hayatına şöyle iyi böyle merhametli biri girecek safsatasını o da yapmış O söyledikleri kişi asla çıkmıyor keşke bu tarz moral verme işine hiç girmeseler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…