Bugün binnaz abla'daki eski yeni tüm fallarımı dinledim ve sizin için yorumlamak istedim :) bu arada benim bir falcıda aradığım en önemli özellik dürüst olması. Net vadeler vermesi benim için çok önemli değil ama vadeleri tutmasa bile içtenlikle yorumlaması, gerektiğinde bana sık sık fal göndermeyin bu doğru değil vs diyebilmesi, aynı şeyleri sürekli tekrarlamadan akıcı şekilde konuşabilmesi çok önemli.
Melisa doğan(kahve): net konuşmamış, sürekli benim kişiliğimden bahsetmiş, ilişkimin evliliğe gideceğini söylemiş aynı zamanda paralar kazanacağımı söylemiş (kazanmadım) ve 1 ay sonra ilişkim bitti
Ebru ışık(kahve): sanırım kredisi düşük diye denemek istedim ama falı şimdi dinledim ve yine hiçbir şey anlamadım. Bu falın sonunda da evlenmişim bu arada
Nil güneş(kahve): 2 yıl önce belirsiz bir durum için fal göndermişim ve ilişki başlayacağını vs söylemiş hiçbir şey başlamadı sonra o kişiyle birbirimizi bir daha hiç görmedik. Nil hanım çok kesin konuşmuş hatta, en boş fallarımdan biri bu diyebilirim
Deren Deniz: şuan dinliyorum çok hoş bir ses tonu ve konuşması var öncelikle. Ama kesinlikle tutmamış.
Hira Soydan(katina): bence dürüst davranmış çünkü olumsuz olarak aklındaki kişinin hayatında kadınlar var hatta eski sevgilisi ile görüşüyor bile olabilir demiş yani pembeci değil çünkü bu yorum ciğerimi dağladı
senden sonra hayatımda hiçbir kadın olmayacak diyordu
ne derece doğru bilemem çünkü falın doğru olup olmadığını teyit edemiyorum adamdan haber alamadığım için. ama ilgili bir yorumdu bence yani baştan savma gibi değildi. Eğer bir şeyler öğrenirsem güncelleme yaparım mutlaka.
Gaye Girgin(katina): detaylı yorum yapmamış da benim verdiğim bilgiler üzerinden gitmiş gibi görünüyor. Sürekli aynı şeyleri söylemiş gibi tekrar denemezdim sanırım
Süreyya Bal(kahve): bu da teyit edemediğim fallardan çünkü haber gelmiyor yardan :d yalnız çok garip bu falı dinlerken ağlamak istemiştim, şimdi tekrar dinledim ve tekrar ağlayacak gibi oldum. Çünkü kendi hislerimi bana ayna gibi yansıtmış ve bir terapist gibi konuşuyor, biten ilişkiler hakkında. Yani ne yaşadığımı bilen anlayan biri bana beni ne kadar anladığını anlatıyor gibi hissettim ve ruhuma dokundu. sesi ve üslubu da güzel
bana vade vermiş eğer bir gelişme olursa güncellerim. Falları nasıl bilmiyorum ama kadın gerçekten ruhuma dokundu.
Elvin yüce: yine henüz teyit edemediğim fallardan. Elvin de sorduğum kişinin hayatında şuan başka kadınlar olduğunu söylemiş. Nasıl oldu anlamıyorum benden önce yıllarca sap gezen adam benden ayrılınca Don Juan oldu ne hikmetse
gönderdiğim falların çoğunda hayatında kadınlar olduğunu söylediler
Şuan falı dinliyorum ve anlık durumu ve karşı tarafın kişiliğini güzel analiz etmiş gibi görünüyor,bana vade vermiş ama ben vadelere inanmam fallarda. Eğer çıkarsa yine yazarım.
şimdilik dinlemekten ve yazmaktan yoruldum yakın zamanda birkaç falcıyı daha yazacağım ve kendi favorimden de bahsedeceğim. Umarım yazdıklarım fikir edinmenize yardımcı olur