Binnaz Abla

Merhaba hanımlar uzun süre girmemiştim. Malum yılda bir fal defterini kapatırım bugün burada adana melekler kahvesi Can isimli falcı için övülen bir yorum gördüm apar topar buradayken geldim. Yalnız yazan arkadaşın nickini unuttum. Bu topic altındaydı… baktıranınız ya da bileniniz var mı? Başka Bi de en son Nakta’yı denemiştim. Şu an çıktı çıkmadı diyemeyecem akıştayım.

Binnazabla ile ilgili birkaç cümle yazmak istiyorum. Bir erkek arkadaşım vardı, sinir bozucu bir ilişkiydi. O kadar çok kişiye fal baktırdım ki bı tanesi bile olumsuz birşey demedi ilişkiyle ilgili.Yok sabret,yok bekle,yok karşı tarafı anla.Sonucta hiçbir olumlu şey olmadı ve ayrıldık.Bir Allah'ın kulu da demedi ki bu adam sana uygun değil, vazgeç, kendi hayatına bak. Hep bı soru işareti biraktirdilar aklımda,ben de şans verdim durdum sacmasapan.Aklıma gelen bir kaçının ismini yazayım istiyorum şuraya. Arnisa Bahadır, Serdar Sel, Firuze Ahu Tanyeli. Diyorum ki önce mutlu olmanın yolunu bulun sonra falı eğlence edinin,medet beklemeyin kimseden inşallah.İyi bayramlar

Fal sepetinde Selin Ay ile geçenlerde şöyle bir durum yaşadım ve hiç beğenmedim. Baktıracak olanların aklında bulunsun :)
Hediye falımı almıştı kendisi daha sonra bir kişinin benimle ilgili hissiyatını vs sormuştum. Bana gelen fal o kadar kötüydü ki anlatamam şok oldum. Yani her yerden kopyala yapıştır yapılmış. Cümlenin başı ile sonunda farklı konuya geçişler var. Ve sorduğum soruya 1 kere bile değinilmemiş. Kendisi normal fal fiyatının 60 tl olduğunu görünce daha da şok oldum ben de fal destek mail attım. İncelediler ve Hediye fal tutarı tekrar yüklendi. Sonrasında Selin tekrar bana fal baktı ilk attığına nazaran daha iyi bir faldı diyebilirim. Aklınızda bulunsun kızlar

ne kadar saçma bir durum olmuş selin aya daha geçen yıl fal atmıştım. araba kullanırken fal kaydı yapmış resmen. berbattı. sinyal vererek çıt çıt ses geldiğini mi duymadım, korna seslerini mi duymadım, arabanın motor sesi bile kayıtta..çok ciddiyetsiz.

Gerçekten şok oldum Onu yapan neler yapmaz en azından ona atacak insanları uyaralım da :))

Gerçekten şok oldum Onu yapan neler yapmaz en azından ona atacak insanları uyaralım da :))
evet kimse fal atmasın daha iyi boşuna para ödememiş olur. ayrıca ben falcılık ile ilgisini pek düşünmüyorum çünkü bugüne kadar yorumu tutmayan ya da bilemeyen pek çok falcı oldu ama en azından bir emek ve ciddiyet var işlerinde. selin ayda o da yok. ne ciddiyet ne bilgi. tamamen -mış gibi- yapıyor :/ falsepetini o nedenle artık kullanmıyorum bile. eskiden anette diye biri vardı kadın ütü yaparken kayıt atmıştı bana hiç unutmam. sonra da sitede de görmemiştim sanırım ayrıldı. işini yapan iyi insanlarda var ancak böyleleri maalesef kötü bir deneyimle aklımızda kalıyor

Arnisa'nın bana hoşlandığım kişi ile ilgili söylediği şey söylediği şekilde oldu. İlk söylediğinde ben de inanmadım ve pembeci olduğunu düşündüm ama süreç söylediği gibi ilerledi. Kendisini seviyorum fallara çok özenli bakıyor bence

Çok doğru diğer falcılar için en azından uğraşılan bir emek var :) sesli fal da çok kötü deneyimler yaşanabiliyor ben de bir kaç kere denk geldim fal sepetin de

Binnaz da Ece şahiner diye bir yorumcu denedim kredisi 500du. Durugoru baktırdım ben beğendim kızlar, analizleri iyiydi nokta atışları vardı detay vermediğim halde. Kredisi binnaza göre uygun diye buraya da yazıyorum. Sanırım daha önce baktiran olmamış forumda.

Merhaba topluca fallarıma dair 2 yıllık bir güncelleme getireyim dedim. Çıktığını sandığım ama aslında alakasız olan ne varsa ve tabii ki çıkanlarıda ekleyerek.

BİNNAZ ABLA

Natali Derinsu: Sıfır patladı

Haleh Çetiner: Patladı

Umut Işık: olmamış

Efsun Aksoy: Şüpheliyim falcı olup olmadığından... O derece kötü

Elif Hanzade: Patladı

Selma Aydın: Patladı.

Doğa Dan: Söyledikleri gidişat ile uyuşur ama vade isterseniz önermem çünkü vadeyi asla tutturamadı ben de.

Zeynep Aksu: Patladı

Efsun Cebe, Piraye Tan, Destina Eren: Koşarak kaçıyorum :))))

Durak Sancaktaroğlu: Patladı

Dilşah Füsun: Patladı

Nil Güneş: Masal anlatır gibi anlatıp söylediği bir iki uğursuz olumsuz şeyleri yaşarım... ahah

Leyla Erdem: Patladı

Aslıhan Yılmaz: Kartlara hakim ama vade konusunda kötü.

Gülçin Beyaz: Ben var olan ilişkim iyi giderken Gülçin'i tercih ederim. Kafamı çok açar... güzel tavsiyeler verir. Hep objektif olur. Fal niyetine baktırtmam...

Engin Gümüş: İlk falımı tesadüf tuttu sanıp şimdi dinleyince masal anlattığını anladım:)))

Ares Levi: Söylediği bir olumsuzluğu yaşadım. Fakat patladı.

Asmin Acar: patladı masal anlatmış

Firuze Ahu tanyeli: Patladı

Sedef Çelik: Koşarak kaçıyorum.

Zeynep Sabah: Patladı.

Karaca Duran: Direk buradan bile söylüyorum tek yıldızı basmıştım. Bu kadar orantısız atan bir falcı olamaz ahaha

Marzuka Yavuz: Koşarak Kaçtım.

Derin Ateş: Patladı. Masalcı

Tümay Cennet: Eğer vade için baktırtmak istiyrsam 3 kere beni yanıltmayan tek kişi Tümay oldu. Vade için baktırtmak isteyenler ben de 3 kere tutturmuştu.

Linda Güler: Konuşması irrite edici keza baktığı fallar iddialıymış gibi gelir ama masal.

Rengin Korel: Patladı.

Bigem Aymira: Patladı.

Zişan Işık: Çok spesifik garip detaylar bilmişti ben de. Ama malesef tutmadı ve olmadı. Biraz pembe kaldı.

İrem Çerkez: Olumsuz konuştu söylediği gibi oldu. Fakat vade konusunda tutmadı.

Şevdar Avaz: İkinci kez gittiğimde beni evlendirmişti. Olmadı. İlk falı fena değildi. Fakat o krediye değmez.

Gilda Koç: Kartlara hakim güzel bildiği yerler olmuştu. Vade olarak tutturamadı.

Bilge Özdoğru: Daha çok astrolog tadında fakat güzel yönlendirip evirip çevirmeden dediğini yaşamıştım. Vade vermemişti.

Serkan Batu Kılıç: Patladı masal anlattı.

Peri Yıldız: Patladı.

Melisa Asya: o kadar isteksiz o kadar sıkılgan bakmıştı ki... Ayrıca hiç tutmadı.

Sezgi Ulusoy: Olumsuz olmuştu dediğini yaşadım. Çok spesifik bir detay bilmişti. Fakat pembe süslemeleri çok.

Katre Güneş: Bana 2020 11. ay için söylediği şeyi yaşamışım... 2021 Haziran ayı için bir şey söylemiş onuda yaşamışım şu an bakınca farkettim. Asıl sorum için olumsuz olmuş onuda yaşadım. Çıktı diyebilirim.

Serap Emindağ: Patladı:

Alev Tansel: Patladı.

Zahide Güney: Patladı.

Melek Yıldız: Garip garip detaylar bildi. Baktırdığım gece o gün gün içerisinde kullandığım kelimeleri falın içinde görünce şaşırmıştım. Vadeleri bekliyor.

Gül Taş: Olumsuz konuştu dediği olmuştu. O kadar az kredi ile bildikleri olmuştu.

Fatma Karaca: Bildiği yerler var fakat vade konusu patladı.

Bulut Arda: Patladı.

Henna Vera: spesifik bir detay bilmişti. Gerisi çöp.

Demir Çınar: An için güzel vadesi beklemede hala.

Nehar Yücesoy: Spesifik bir iki detay bilmişti.

FAL SEPETİ

Alex, Zülal Şen, Ayışığın, Alev Seçkin, Mısırlı Talia(anı güzel denilebilir ama gerisi kötü), Duygu Aura ve Emir Altun hepsi patladı.

FALALEM

Medyum Fatima: bir iki spesifik detay dışında patladı çok pembeci.

Rezzan Abla: Çok kısa fal yollar hiç tatmin etmez fakat olumsuz olmuştu dediği oldu. Bide Katre gibi 11. ayda şehir ismi ile söylediğini yaşamışım.

Banu Doğru: Patladı.

Son olarak Nakta ilk falında olmaz dedikleri olmamıştı, Melek yıldız gibi garip garip detaylar bildi ama vade konusunda birşey diyemem beklemede.

TELLWE

Yeşilçingene: Olumsuz dedi dediği oldu. Vade olarak tutmadı ben de.

Bugün binnaz abla'daki eski yeni tüm fallarımı dinledim ve sizin için yorumlamak istedim :) bu arada benim bir falcıda aradığım en önemli özellik dürüst olması. Net vadeler vermesi benim için çok önemli değil ama vadeleri tutmasa bile içtenlikle yorumlaması, gerektiğinde bana sık sık fal göndermeyin bu doğru değil vs diyebilmesi, aynı şeyleri sürekli tekrarlamadan akıcı şekilde konuşabilmesi çok önemli.

Melisa doğan(kahve): net konuşmamış, sürekli benim kişiliğimden bahsetmiş, ilişkimin evliliğe gideceğini söylemiş aynı zamanda paralar kazanacağımı söylemiş (kazanmadım) ve 1 ay sonra ilişkim bitti

Ebru ışık(kahve): sanırım kredisi düşük diye denemek istedim ama falı şimdi dinledim ve yine hiçbir şey anlamadım. Bu falın sonunda da evlenmişim bu arada

Nil güneş(kahve): 2 yıl önce belirsiz bir durum için fal göndermişim ve ilişki başlayacağını vs söylemiş hiçbir şey başlamadı sonra o kişiyle birbirimizi bir daha hiç görmedik. Nil hanım çok kesin konuşmuş hatta, en boş fallarımdan biri bu diyebilirim

Deren Deniz: şuan dinliyorum çok hoş bir ses tonu ve konuşması var öncelikle. Ama kesinlikle tutmamış.

Hira Soydan(katina): bence dürüst davranmış çünkü olumsuz olarak aklındaki kişinin hayatında kadınlar var hatta eski sevgilisi ile görüşüyor bile olabilir demiş yani pembeci değil çünkü bu yorum ciğerimi dağladı senden sonra hayatımda hiçbir kadın olmayacak diyordu ne derece doğru bilemem çünkü falın doğru olup olmadığını teyit edemiyorum adamdan haber alamadığım için. ama ilgili bir yorumdu bence yani baştan savma gibi değildi. Eğer bir şeyler öğrenirsem güncelleme yaparım mutlaka.

Gaye Girgin(katina): detaylı yorum yapmamış da benim verdiğim bilgiler üzerinden gitmiş gibi görünüyor. Sürekli aynı şeyleri söylemiş gibi tekrar denemezdim sanırım

Süreyya Bal(kahve): bu da teyit edemediğim fallardan çünkü haber gelmiyor yardan :d yalnız çok garip bu falı dinlerken ağlamak istemiştim, şimdi tekrar dinledim ve tekrar ağlayacak gibi oldum. Çünkü kendi hislerimi bana ayna gibi yansıtmış ve bir terapist gibi konuşuyor, biten ilişkiler hakkında. Yani ne yaşadığımı bilen anlayan biri bana beni ne kadar anladığını anlatıyor gibi hissettim ve ruhuma dokundu. sesi ve üslubu da güzel bana vade vermiş eğer bir gelişme olursa güncellerim. Falları nasıl bilmiyorum ama kadın gerçekten ruhuma dokundu.

Elvin yüce: yine henüz teyit edemediğim fallardan. Elvin de sorduğum kişinin hayatında şuan başka kadınlar olduğunu söylemiş. Nasıl oldu anlamıyorum benden önce yıllarca sap gezen adam benden ayrılınca Don Juan oldu ne hikmetse gönderdiğim falların çoğunda hayatında kadınlar olduğunu söylediler Şuan falı dinliyorum ve anlık durumu ve karşı tarafın kişiliğini güzel analiz etmiş gibi görünüyor,bana vade vermiş ama ben vadelere inanmam fallarda. Eğer çıkarsa yine yazarım.

şimdilik dinlemekten ve yazmaktan yoruldum yakın zamanda birkaç falcıyı daha yazacağım ve kendi favorimden de bahsedeceğim. Umarım yazdıklarım fikir edinmenize yardımcı olur

Son düzenleme:
Hadi gözünüz aydın zaten rezzan abla ve elifsucan bir tej sizde tutturuyor başkada kimsede tutmuyor
Size çıkmıyor diye neden öyle konuşuyorsunuz elifsucan çok hisli biridir tonca fal baktırdım hiçbiri cikmadi ha elifsucanda yuzde 70 filan biliyor ama gerçekçi süslü cümleler kurmayan olduğu gibi aktaran biri

Elifsucan ın karşı tarafla ilgili tespitleri doğru gelmişti bana, adamın korkaklığını falan olduğu gibi söylemişti açık açık. Yaza doğru biriyle tanışacaksın o ilişkin geleceğe yönelik bi ilişki olacak demişti ama henüz gelen giden yok yazı da ortaladık

Ben hiç falcıların dedikleri kişilerle tanışmadım valla...

Tanışan var mı arkadaşlar? Saygılıdır, klasik falcı avuntusu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…