- 25 Ekim 2018
- 3.505
- 6.203
Kardesim baktirdi ona ,nokta atislari olan bir faldi ama gelecek ile olan vadesine daha var.O kadar cok yazmislarki yorumlarda ; dedigi cikiyo ,tarihi sasmiyo vs diye ,biz de merak ediyoruz acikcasi.5 tam puan almis ortalamasi .Eger baktiranlardan cikan varsa ,buraya yazarsa seviniriz.Güzel seyler söyledi cunku :)Kızlar falsepetinde nadide Hanzade kim ya bir baktım 7 kişi sırada bekliyor daha önce yorum alan var mi
Ona kardesim de baktirdi. Anlikta ve kisi analizinde nokta atislari vardi.Gelecek ile ilgili net konusup vade verdi .dedigi cikti ,vadesi sasmaz diye inanılmaz fazla yorumlar var altında, o yuzden baktirdi kardesim ama bilemiyorum.Bu kadar insan da birlesip ne bileyim yalan yere yorum nasil yazar ? Özgür can var mesela orda oylum genc ,cok kötüler hatta kötü ötesi ve yorumlarda zaten yaziyo kötü diye tek yildiz ile belirtmisler.Bilemiyorum vadesine var ,yaşayarak görmek lazim.Sorular disinda hic bi sey söylemiyo farkli zaten.hediye falımı alıp saçmalamıştı. 1 puan verince de iade yapıp puanını yükseltmişti. enteresan bir yorumcu. ona yapılan yorumları ve sürekli dolu olmasına asla anlam veremiyorum. falsepetinde puanlamasına asla inanmadığım bir yorumcu.
hatta onun fal sırasının çoğunluğunun hediye falı olduğunu düşünüyorum....
ben haziranda baktırmıştım. Kişilik analizi fena eğil ama vade baya patladıKızlar selam. Binnaz’da Ece gülener’e baktıran var mı daha önce, ve söylediklerini bire bir yaşayan tarihleriyle? Yaklaşık 2 aydır ondan yorum alıyorum 2 haftada bir, ve bana çok tutarlı geldi söyledikleri ama bilemiyorum yine de fazla hayalimdeki gibi söyledi sanki. Henüz gerçekleşen bir şey yok bekliyorum bakalım. Varsa bu yorumcuyla deneyimi olan, ve binnaz ın kendi sitesinde Ece gülenere yapılan yorumlar kadar başarılı bulan ve söyledikleri gerçeklişiyor diyen?
o kadar insan birleşip yalan yorum yazmıyordur tabii ama falsepeti sadece olumlu yorumları bırakıyor olumsuzları siliyor hatta falcıya 1 puan verdiğinizde falcı iade ediyor. falsepeti güven veren bir uygulama değil maalesefOna kardesim de baktirdi. Anlikta ve kisi analizinde nokta atislari vardi.Gelecek ile ilgili net konusup vade verdi .dedigi cikti ,vadesi sasmaz diye inanılmaz fazla yorumlar var altında, o yuzden baktirdi kardesim ama bilemiyorum.Bu kadar insan da birlesip ne bileyim yalan yere yorum nasil yazar ? Özgür can var mesela orda oylum genc ,cok kötüler hatta kötü ötesi ve yorumlarda zaten yaziyo kötü diye tek yildiz ile belirtmisler.Bilemiyorum vadesine var ,yaşayarak görmek lazim.Sorular disinda hic bi sey söylemiyo farkli zaten.
Yorumlari bazen tek tek okudugum oldu ,Hatta burda iyi diye konusulan yorumcularin altinda cok tek yildiz gördügum de oldu .Mesela Nas kendine has yorumcusunun ,ozgur ,oylum genc in altinda cok olumsuz yorum gordum.kismet artik ,karsilikli enerji uyumlamasi da cok önemli tabii.Ama cogunlugu iyi yorum yazan ,puani yuksek olan,cevrimici olmasi icin sıra beklenen yorumculara direk cekiliyor insan otomatik.o kadar insan birleşip yalan yorum yazmıyordur tabii ama falsepeti sadece olumlu yorumları bırakıyor olumsuzları siliyor hatta falcıya 1 puan verdiğinizde falcı iade ediyor. falsepeti güven veren bir uygulama değil maalesef
Evet vade konusu bende de de tutmadı haklısın. Ama kadın dedi ki kendi kendine bana, canlı baktırdım zaten tek seçenek biliyorsun ve katina bakıyor sadece, “benim zamanlarım pek tutmaz, çıkmaz” dedi resmen bana. Ama zaman soruyorsan hissettiğim bu falan dedi.ben haziranda baktırmıştım. Kişilik analizi fena eğil ama vade baya patladı
Neden beğenmediniz? Ben de deneyecektim ona göre boşuna göndermeyeyim o zamanZeydere baktırdım hiç beğenmedim
Ayrıntı yazmadan gönderdim ama alakasız bir faldı şehir değişikliği dedi hayatımdaki sorunları bilemedi vs hiç beğenmedim…Neden beğenmediniz? Ben de deneyecektim ona göre boşuna göndermeyeyim o zaman
Ben de çıkmadıKardesim baktirdi ona ,nokta atislari olan bir faldi ama gelecek ile olan vadesine daha var.O kadar cok yazmislarki yorumlarda ; dedigi cikiyo ,tarihi sasmiyo vs diye ,biz de merak ediyoruz acikcasi.5 tam puan almis ortalamasi .Eger baktiranlardan cikan varsa ,buraya yazarsa seviniriz.Güzel seyler söyledi cunku :)
Hadi yaEvet vade konusu bende de de tutmadı haklısın. Ama kadın dedi ki kendi kendine bana, canlı baktırdım zaten tek seçenek biliyorsun ve katina bakıyor sadece, “benim zamanlarım pek tutmaz, çıkmaz” dedi resmen bana. Ama zaman soruyorsan hissettiğim bu falan dedi.
Ama dediğiniz gibi kişilik analizi baya iyiydi, zaman konusunu da geçtim hadi her baktırdığımda benzer hatta çoğu aynı şeyler söyledi o yüzden tutarlı geldi bana hatta kesin olacak diye de iddialı yerleri vardı. Onca olumlu yorumu var, 8 yıllık orada ve çoğu kişi bakımlarının çıktığını söylüyor o Ece’nin yalan yorum olamaz diye düşünüyorum ya da düşünmek istiyorum.
Ben de az önce nefsime yenik düşüp yeniden baktırdım eceye, (bir nevi guilty pleasure im haline geldi resmenHadi yao zaman dilerim vadesi geç de olsa çıkar bende de. Bende aslında Haziran sonu demişti 2 haftayı geçti sonuçta o yüzden vadesi baya baya patlamış gibi geliyor
Arkadaşlar telefonda fal bakan HAVİN e fal baktirip söylediklerini yaşayan varmı bilgi verirseniz sevinirim
Daha önce baktirmismiydinBen yeni baktırdım kız 2 ay verdi
Kızlar falcilar size de bu ara 2li vade veriyor mu? Ben kime baktirdiysam ikili vakit diyor da