- 28 Ekim 2012
- 241
- 463
Muhtemelen benim de . hepsi anlaşmış gibi ikili vade veriyolar gibi geldiValla benim de ağustos bitince hepsi patlıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhtemelen benim de . hepsi anlaşmış gibi ikili vade veriyolar gibi geldiValla benim de ağustos bitince hepsi patlıyor.
ne kadar saçma bir durum olmuş selin aya daha geçen yıl fal atmıştım. araba kullanırken fal kaydı yapmış resmen. berbattı. sinyal vererek çıt çıt ses geldiğini mi duymadım, korna seslerini mi duymadım, arabanın motor sesi bile kayıtta..çok ciddiyetsiz.Fal sepetinde Selin Ay ile geçenlerde şöyle bir durum yaşadım ve hiç beğenmedim. Baktıracak olanların aklında bulunsun :)
Hediye falımı almıştı kendisi daha sonra bir kişinin benimle ilgili hissiyatını vs sormuştum. Bana gelen fal o kadar kötüydü ki anlatamam şok oldum. Yani her yerden kopyala yapıştır yapılmış. Cümlenin başı ile sonunda farklı konuya geçişler var. Ve sorduğum soruya 1 kere bile değinilmemiş. Kendisi normal fal fiyatının 60 tl olduğunu görünce daha da şok oldum ben de fal destek mail attım. İncelediler ve Hediye fal tutarı tekrar yüklendi. Sonrasında Selin tekrar bana fal baktı ilk attığına nazaran daha iyi bir faldı diyebilirim. Aklınızda bulunsun kızlar
ne kadar saçma bir durum olmuş selin aya daha geçen yıl fal atmıştım. araba kullanırken fal kaydı yapmış resmen. berbattı. sinyal vererek çıt çıt ses geldiğini mi duymadım, korna seslerini mi duymadım, arabanın motor sesi bile kayıtta..çok ciddiyetsiz.
evet kimse fal atmasın daha iyi boşuna para ödememiş olur. ayrıca ben falcılık ile ilgisini pek düşünmüyorum çünkü bugüne kadar yorumu tutmayan ya da bilemeyen pek çok falcı oldu ama en azından bir emek ve ciddiyet var işlerinde. selin ayda o da yok. ne ciddiyet ne bilgi. tamamen -mış gibi- yapıyor :/ falsepetini o nedenle artık kullanmıyorum bile. eskiden anette diye biri vardı kadın ütü yaparken kayıt atmıştı bana hiç unutmam. sonra da sitede de görmemiştim sanırım ayrıldı. işini yapan iyi insanlarda var ancak böyleleri maalesef kötü bir deneyimle aklımızda kalıyorGerçekten şok oldum Onu yapan neler yapmaz en azından ona atacak insanları uyaralım da :))
Binnazabla ile ilgili birkaç cümle yazmak istiyorum. Bir erkek arkadaşım vardı, sinir bozucu bir ilişkiydi. O kadar çok kişiye fal baktırdım ki bı tanesi bile olumsuz birşey demedi ilişkiyle ilgili.Yok sabret,yok bekle,yok karşı tarafı anla.Sonucta hiçbir olumlu şey olmadı ve ayrıldık.Bir Allah'ın kulu da demedi ki bu adam sana uygun değil, vazgeç, kendi hayatına bak. Hep bı soru işareti biraktirdilar aklımda,ben de şans verdim durdum sacmasapan.Aklıma gelen bir kaçının ismini yazayım istiyorum şuraya. Arnisa Bahadır, Serdar Sel, Firuze Ahu Tanyeli. Diyorum ki önce mutlu olmanın yolunu bulun sonra falı eğlence edinin,medet beklemeyin kimseden inşallah.İyi bayramlar
evet kimse fal atmasın daha iyi boşuna para ödememiş olur. ayrıca ben falcılık ile ilgisini pek düşünmüyorum çünkü bugüne kadar yorumu tutmayan ya da bilemeyen pek çok falcı oldu ama en azından bir emek ve ciddiyet var işlerinde. selin ayda o da yok. ne ciddiyet ne bilgi. tamamen -mış gibi- yapıyor :/ falsepetini o nedenle artık kullanmıyorum bile. eskiden anette diye biri vardı kadın ütü yaparken kayıt atmıştı bana hiç unutmam. sonra da sitede de görmemiştim sanırım ayrıldı. işini yapan iyi insanlarda var ancak böyleleri maalesef kötü bir deneyimle aklımızda kalıyor
Bende yazsam mi canım elifsucanin çıkan falini bilemedimÇıkan fal haberlerine saçma demek :) sanırsam sizin çıkmayan fallarınızdan dolayı başkalarının çıktı haberi vermesi bazılarına epey saçma geliyor :) her çıkan fal da gelip buraya yazacağım heep heep
Size çıkmıyor diye neden öyle konuşuyorsunuz elifsucan çok hisli biridir tonca fal baktırdım hiçbiri cikmadi ha elifsucanda yuzde 70 filan biliyor ama gerçekçi süslü cümleler kurmayan olduğu gibi aktaran biriHadi gözünüz aydın zaten rezzan abla ve elifsucan bir tej sizde tutturuyor başkada kimsede tutmuyor
Ben hiç falcıların dedikleri kişilerle tanışmadım valla...Elifsucan ın karşı tarafla ilgili tespitleri doğru gelmişti bana, adamın korkaklığını falan olduğu gibi söylemişti açık açık. Yaza doğru biriyle tanışacaksın o ilişkin geleceğe yönelik bi ilişki olacak demişti ama henüz gelen giden yok yazı da ortaladık
falcıların uslübü ana sorun olmaya başladı..özellikle falsepetinde bu konuda pek çok kötü deneyim yaşamıştımBende de hiçbir şeyi bilememişti. Hadi çıkmayan fallara alıştık, üslubunu da sevmemiştim.