- 10 Eylül 2020
- 468
- 452
- 26
Canım zaman vermemesi bir yandan iyi yani net zaman vermemesi . Ama 2 ay sonra dediği dün çıkınca insanın kafası da karışıyor bana dediği vadeye var bana da zaman aralığı vermişti yani mesela 20-25 arası gibi daha falından çıkan kısım yok . Vadesi geçince olumsuz da olsa yazacağımmEvet aslında tekrar görüşme olacağını bildi.
Belirsizlikle uzun süre geçirdiğim için hep bu faldan aşırı beklentiler
2 ay dediği 3 ay sonra çıksa bu kadar şaşırmazdım tabii :) 20-25 aralığının da yarısı bitmiş umarım çıkar.Canım zaman vermemesi bir yandan iyi yani net zaman vermemesi . Ama 2 ay sonra dediği dün çıkınca insanın kafası da karışıyor bana dediği vadeye var bana da zaman aralığı vermişti yani mesela 20-25 arası gibi daha falından çıkan kısım yok . Vadesi geçince olumsuz da olsa yazacağımm
Aaaa aaa ben çok isterim ben isterim ben soru soruyorum o zaman burdan sorayımmı parada veririz nolcak kimlere kimlere gitti o paralar sana lafı olmazHanımlar tarot destem var ve öğrenmeye pratik yapmaya çalışıyorum.Eğer isterseniz size bakabilirim.Ücret karşılığı kesinlikle değil.Bende çok kişiye baktırdım ama çıkmadı. Hem belki size bir nebze olsun yardımcı olabilirim (fal krizine karşı) hem de ben öğrenmiş olurum. Mesaj kutuma mesaj bırakabilirsiniz. Bana güvenmezseniz de sadece hangi açılımı istediğinizi söyleyebilirsiniz (genel-kariyer-aşk) Yani soru sormanıza veya yaşadığınız olayları anlatmanıza gerek yok.Umarım doğru ifade edebilmişimdir kendimi iyi akşamlar şimdiden hepinize :)
Ben de gönderdim bakmazsanız da hiç önemli değil. Teşekkürler sizeeeewHanımlar tarot destem var ve öğrenmeye pratik yapmaya çalışıyorum.Eğer isterseniz size bakabilirim.Ücret karşılığı kesinlikle değil.Bende çok kişiye baktırdım ama çıkmadı. Hem belki size bir nebze olsun yardımcı olabilirim (fal krizine karşı) hem de ben öğrenmiş olurum. Mesaj kutuma mesaj bırakabilirsiniz. Bana güvenmezseniz de sadece hangi açılımı istediğinizi söyleyebilirsiniz (genel-kariyer-aşk) Yani soru sormanıza veya yaşadığınız olayları anlatmanıza gerek yok.Umarım doğru ifade edebilmişimdir kendimi iyi akşamlar şimdiden hepinize :)
Beğenirseniz en fazla dua edin bana yeterli :)Aaaa aaa ben çok isterim ben isterim ben soru soruyorum o zaman burdan sorayımmı parada veririz nolcak kimlere kimlere gitti o paralar sana lafı olmaz
Niyetiniz çok hoş, teşekkür ederim. Umarım kendinizi hangi alanda istiyorsanız o alanda başarılı olursunuz :)Beğenirseniz en fazla dua edin bana yeterli :)
Özelden yazdım tabikide ederizBeğenirseniz en fazla dua edin bana yeterli :)
zaten hep bunlar yıpratmıyor mu biziEvet aslında tekrar görüşme olacağını bildi.
canım o copy paste yapıyor. aynı şeyleri demesi konuşuldu forumda 1 ay önce falan. keşke aratsaydınTelwe moledroo ilk falı çıkanlar var mı kızlar sabah gelmiş falım pek emin olamadım ne iyi ne kötü
Sonradan baktığımda çıkan da olmuş çıkmayan da :/ vade olarak temmuz vermiş ama yazılı falları çok sevemiyorum ya sesli fallar daha açıklayıcı geliyor . Teşekkür ederim yine decanım o copy paste yapıyor. aynı şeyleri demesi konuşuldu forumda 1 ay önce falan. keşke aratsaydın
İlkay gür hangi sitede ilk falları çıkmış mıydıIlkay gür un falı patladı mayıs sonu haziran başı demişti haziran bitti ayrıca tam TERSI oldu eskiden hisleri Ne güvenirdim ilkay in ama artık his filan kalmamış kadında ve bir fal için tam 22 gün boşu boşuna beklemiştim tavsiye etmiyorum
Canım zeyderin falıyla ilgili şöyle bir durum oldu haziran sonu haberleşme görüyorum demişti bu durum bugün gerçekleşti önemli olan diğer dediği kısımlar ama haber vermek istediimEvet aslında tekrar görüşme olacağını bildi.
Teşekkür ederim canımCanım zeyderin falıyla ilgili şöyle bir durum oldu haziran sonu haberleşme görüyorum demişti bu durum bugün gerçekleşti önemli olan diğer dediği kısımlar ama haber vermek istediim
Byv da eskiden yani 4 veya 5 yıl once popülerdi çoğu kişiye çıkmıştır ama bir ara kayboldu sonradan baktiranlar memnun kalmadı bende dahil birde biriktirir bir ay iki ay sonra topluca hepsine bakar ben mart ayında gönderdim nisan ortasında geldi falım zaten çoğu kişinin gündemi bile degisiyorİlkay gür hangi sitede ilk falları çıkmış mıydı
22 gün nedir ama yaa, para kazanıyorlar bir de az ya da çok. İnsanın biraz saygısı olur karşıdakine de yaptığı işe de. Ben de bir ara deneyeyim demiştim ama çok beklettiğini duyunca vazgeçtim.Ilkay gür un falı patladı mayıs sonu haziran başı demişti haziran bitti ayrıca tam TERSI oldu eskiden hisleri Ne güvenirdim ilkay in ama artık his filan kalmamış kadında ve bir fal için tam 22 gün boşu boşuna beklemiştim tavsiye etmiyorum
15 gündür konuşmuyorduk canım yani normalde beklemiyordummTeşekkür ederim canımpeki beklenen bir durum muydu ilişkinize göre bu iletişim?