- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
Görüşme için 2 ay demiş ama evlilik için önümüzdeki yılYakın bir vade mi verdi canım sana . Ben de kendisinin kişilik analizlerini falan çok beğenmiştim
Fal sepetinde de diyorlar kadersel birlikteliğikızlar binnazda bakıldığında size de hep aranızda kadersel bir bağ var mı deniliyor merak ettim
Ben çıkarsa yazarım canım vades yakın bana .Görüşme için 2 ay demiş ama evlilik için önümüzdeki yılYakın değil tabii ki
Çok sevinirim canım ya bi umut olur belki bana da çıkarsaBen çıkarsa yazarım canım vades yakın bana .
sanırım onların söylediği kadersel bağ ayrılamayacak iki insansınız enerjiniz çok kuvvetli anlamına geliyorFal sepetinde de diyorlar kadersel birlikteliğisonuçta bu insanla tanışmışız birşeyler yaşanmış, yaşanmasa bile sevmişiz işte kader bu değil mi zaten
Bana 21 yılı çıkmadan gibisinden demedii vadesine az bir zaman var çıkıp çıkmadığını gelip yazarımZeyder bana göre kurnaz bir falci hisli filan değil..yuvalar cümleler kuruyor rezzan abla gibi ya 6 veya 7 ay zaman veriyor yada sorduğunda 2021 yılı çıkmadan diyerek baskiliyor haliyle o süre zarfında olay boyut değiştiriyor kimsede gelip patladı demiyor ama takı vade verenlere mesela didar gibi hemen patladı diyoruz
Gecenlerde bir uygulamada bir falciya soru sordum, iki gün sonra biraz gündem degisti, ve farkli soru sordum. Ama kesinlikle gördügü belliydi, cünkü ilk sordugum soru cok detayli idi, hepsini deginmis ikinci falci.Az önce çok tuhaf bisy öğrendm bzm bu programlarda baktırdığımız fallar varya başka falcılar tarafından görünebiliyomuş ben iptal ben vefat şuanda eğer bu doğruysa doğruluk payı çok işler karışır kaynak sağlam
Alişte resmen dalga geçiyolar insanla özelmözel kalmadı benimde başıma geldi ama uyanmamıştım vayyybeee dedimnegüzel fal bakıyolar burcuna kadar söyledi tipini tarif etti ben iptal ama böyle bişey öğrenince çok sinirlendim beni bile sinirlendiren dünya gerçekten sinirli insana neler yapmazGecenlerde bir uygulamada bir falciya soru sordum, iki gün sonra biraz gündem degisti, ve farkli soru sordum. Ama kesinlikle gördügü belliydi, cünkü ilk sordugum soru cok detayli idi, hepsini deginmis ikinci falci.
ben kart fallarına çok güvenemiyorum çünkü o anki enerjinle alakalı daha duygulara göre değişen fallar bence. Kahve falı daha güvenilir geliyorKızlar sizce kahve mi daha iyi kart falları mı?
Yani falı çıkanlar da hangileri çıktı daha çok
Zeyderin bende cogu deidği çıktı ama zaman konusunda evet tam tutturamıyor ve bana daha önce de acık acık söyledi zaman konusunda net tutturamam bilirsin ama dedi mevsim olarak söylemişti. Zaten zamanı kım tutturuyor ki.Zeyder hiç beklemediğim şekilde başlamış fala, epey de güzel şeyler tutturmuş bende ve yuvarlak da konuşmamış ama gelin görün ki öngördüğü zamandan önce (dün) telefonda görüştüm bu kişiyle. Telefon görüşmesini 2 ay sonra gibi görmüştü, sonraki ay da yüzyüze görüşme olacak demişti. Hiçbiri geleceği bilemiyor
Bu arada binnazda baska falcılar göremiyor yuzde yuz bilgi. Ama fal sepetinde ise tam tersi yüzde yuz görüyor kesinlikle . Orda baska falcıya baska soru baskasına farklı soru sormustum çok akıllılar ya o diğer soruyu sanki kendi görmüş gibi anlatmıştı hayırdır Kerizimde salak değilimAlişte resmen dalga geçiyolar insanla özelmözel kalmadı benimde başıma geldi ama uyanmamıştım vayyybeee dedimnegüzel fal bakıyolar burcuna kadar söyledi tipini tarif etti ben iptal ama böyle bişey öğrenince çok sinirlendim beni bile sinirlendiren dünya gerçekten sinirli insana neler yapmaz
Demeyin kendinize öyleBu arada binnazda baska falcılar göremiyor yuzde yuz bilgi. Ama fal sepetinde ise tam tersi yüzde yuz görüyor kesinlikle . Orda baska falcıya baska soru baskasına farklı soru sormustum çok akıllılar ya o diğer soruyu sanki kendi görmüş gibi anlatmıştı hayırdır Kerizimde salak değilim
Demeyin kendinize öylesonuçta bu minik bir bağımlılık en azından benim açımdan baktırmak için bir nedenim bile yok ama istemsizce baktırıyorum
Evet aslında tekrar görüşme olacağını bildi.Zeyderin bende cogu deidği çıktı ama zaman konusunda evet tam tutturamıyor ve bana daha önce de acık acık söyledi zaman konusunda net tutturamam bilirsin ama dedi mevsim olarak söylemişti. Zaten zamanı kım tutturuyor ki.