didara ben geçen yıl atmıştım ve 4.5 dklık bir ses kaydı gelmişti ve açıkçası tatmin edici olmayan bir yorumdu. kişisel deneyimim bu şekilde ve bir daha da göndermedim.Kızlar merhabalarDaha önce ki yazıları okudum yalnız tekrardan yakın zamanda baktıran var mıdır diye sormakta istiyorum.Didar evren hakkında neler söyleye bilirsiniz?Yorumlar güzel ama oranın değil buranın yorumları benim için önemli.Baktırmayı düşünüyorum sizlere sormakta istedim.?
Didar a ben de 2 kez katina baktırdım. Geçmişte ve anda iyi olduğunu düşünüyorum.lakin gelecek çıkmadı.bir daha baktırmamKızlar merhabalarDaha önce ki yazıları okudum yalnız tekrardan yakın zamanda baktıran var mıdır diye sormakta istiyorum.Didar evren hakkında neler söyleye bilirsiniz?Yorumlar güzel ama oranın değil buranın yorumları benim için önemli.Baktırmayı düşünüyorum sizlere sormakta istedim.?
didara ben geçen yıl atmıştım ve 4.5 dklık bir ses kaydı gelmişti ve açıkçası tatmin edici olmayan bir yorumdu. kişisel deneyimim bu şekilde ve bir daha da göndermedim.
Kızlar teşekkür ederim öncelikle.Eski yorumları göz önünde bulundurarak birkaç saat önce atmış bulunmaktayım.Bakalım halâ bekliyorum :/Didar a ben de 2 kez katina baktırdım. Geçmişte ve anda iyi olduğunu düşünüyorum.lakin gelecek çıkmadı.bir daha baktırmam
Tavsiye etmiyorum 5 dk bir sesli bakım hiç bir nokta atışı olmayan vede ismimi yazdığım halde ismimi dahi okumamıştı rumuzla sürekli bana hitap etmişti ne anda ne geçmişte ne gelecekte tutmadiKızlar merhabalarDaha önce ki yazıları okudum yalnız tekrardan yakın zamanda baktıran var mıdır diye sormakta istiyorum.Didar evren hakkında neler söyleye bilirsiniz?Yorumlar güzel ama oranın değil buranın yorumları benim için önemli.Baktırmayı düşünüyorum sizlere sormakta istedim.?
Buradaki geçmiş yorumları okuyup karar vermiştim güzel yorumlar mevcuttu lakin bilemiyorum şuanTavsiye etmiyorum 5 dk bir sesli bakım hiç bir nokta atışı olmayan vede ismimi yazdığım halde ismimi dahi okumamıştı rumuzla sürekli bana hitap etmişti ne anda ne geçmişte ne gelecekte tutmadi
tavsiye etmiyorummm bende baktırdım an geçmiş gelecek 0'dı.Kızlar merhabalarDaha önce ki yazıları okudum yalnız tekrardan yakın zamanda baktıran var mıdır diye sormakta istiyorum.Didar evren hakkında neler söyleye bilirsiniz?Yorumlar güzel ama oranın değil buranın yorumları benim için önemli.Baktırmayı düşünüyorum sizlere sormakta istedim.?
Memnun kaldiniz mı yoksa nasııldı :)Kızlar teşekkür ederim öncelikle.Eski yorumları göz önünde bulundurarak birkaç saat önce atmış bulunmaktayım.Bakalım halâ bekliyorum :/
Aslıhda ben çok farklı beklentiye girmiştim.Önceleri çok fal baktırdığım için artık her detaya değinmelerini istiyorum ama öyle olmuyorMemnun kaldiniz mı yoksa nasııldı :)
Fal işi şans işi gerçekten. Benim memnun olduğum da başkası memnun olmuyor. Başkasının belki memnun olmadığında ben memnun olurum. Hepimiz için farklı yaniAslıhda ben çok farklı beklentiye girmiştim.Önceleri çok fal baktırdığım için artık her detaya değinmelerini istiyorum ama öyle olmuyor6 dk lık bir ses kaydı.Eski sevgili vs konularını sormadım ben.2 hafta 2 aylık zaman verdi yeni kişi için olaylar vs ama pek çıkacağını sanmıyorum.Siz baktırdınız mı daha önce ya da çıktı mı?
Yani evet bir süredir baktırmıyordum.Bazen anlık kapılıyorumFal işi şans işi gerçekten. Benim memnun olduğum da başkası memnun olmuyor. Başkasının belki memnun olmadığında ben memnun olurum. Hepimiz için farklı yani
maalesef bazıları fiyatı yüksek olsa da hakkını veremiyor. O yüzden ben örneğin 30-40 tl verdiğimde en azından çok zoruma gitmiyor ve deneye deneye bir kaç tane kafama göre bulduğum kişilere atıyorum devamlı ki pahalılara artık kanmıyorum :/Yani evet bir süredir baktırmıyordum.Bazen anlık kapılıyorumAma tuttuysa bile enerjim 2 ay içinde anlarım ama şuan için 6 dk ve 60 tl’lik bir fal için beğenmedim
Kime baktırdınızAslıhda ben çok farklı beklentiye girmiştim.Önceleri çok fal baktırdığım için artık her detaya değinmelerini istiyorum ama öyle olmuyor6 dk lık bir ses kaydı.Eski sevgili vs konularını sormadım ben.2 hafta 2 aylık zaman verdi yeni kişi için olaylar vs ama pek çıkacağını sanmıyorum.Siz baktırdınız mı daha önce ya da çıktı mı?
Didar evrenKime baktırdınız
Bende didara cok attim. Malesef anlık iyi olsa da gelecek tutmadı.Didar evren
Bana anlıktan değil de 2 aylık süre belirtti.Bende zaten pek sanmıyorum çıkacağını seyahat uzak ilişki dedi bunlar kapsamım dışında öngörüleri.Anlıkta düşündüğüm şeyler vardı onları bile belirtmedi.Ben sorumda da soru dahi sormadım sadece beğenmediğimi açıklıkla direkt söyledim.Bende didara cok attim. Malesef anlık iyi olsa da gelecek tutmadı.
Ben yıldım artik ya internetten fal baktırmadan. Hafta ici bi gün is yerimden izin alıp dışarda baktırmayı düsünüyorum kadıköyde hazal diye biri varmis bide dışardakiler de sansımı deniyimAnladığım kadarı ile didar evren dakikası 10 tl ye bakıyor şimdi bunda ben hissiyat neresinde var diyeyim kendisini 6 dk sıgdırıyor paraya göre dakika bana katina baktı 65 tl ve 6 dk 45 sn...ayrıca bu fal normal şartlarda en fazla 20 tl bile etmez kadından zerre hissiyat yok ve acar açmaz doluyor