- 24 Temmuz 2015
- 204
- 334
İsmini hatırlıyor musunuz peki?Bu söyledikleriniz hemen hemen hepsine hatta daha fazlasına BAKTIRDIM sonuç hiç bir şey çıkmadı alenende söylüyorum hepsi ückagitci bir tek telden birisine 2 kez baktirdim ki burdan iki arkadaşa da vermiştim numarayı onlarda beğenmişti maalesef onuda silmişim tek begendigim diyebilirim
Abla sana verdiği vade çıktımı bende olaylar erken geliştiBu söyledikleriniz hemen hemen hepsine hatta daha fazlasına BAKTIRDIM sonuç hiç bir şey çıkmadı alenende söylüyorum hepsi ückagitci bir tek telden birisine 2 kez baktirdim ki burdan iki arkadaşa da vermiştim numarayı onlarda beğenmişti maalesef onuda silmişim tek begendigim diyebilirim
Daha vade dolmadı ama söylediği başka bir şey olduAbla sana verdiği vade çıktımı bende olaylar erken gelişti
Ahuİsmini hatırlıyor musunuz peki?
Numarasını verdiğiniz başka biri vardır belki ?
Ondan daha önce hiç bahsedilmedi diye hatırlıyorum hatta birara ben bahsedicem falan demiştim yinede emin değilim tam net bahsedildimiForumda arattığımda Ahu isminde birisine telefonla fal baktıranlar olduğunu gördüm. Muhtemelen numarası olanlar vardır.
arama kayitlarinda duruyodur belki no.suBu söyledikleriniz hemen hemen hepsine hatta daha fazlasına BAKTIRDIM sonuç hiç bir şey çıkmadı alenende söylüyorum hepsi ückagitci bir tek telden birisine 2 kez baktirdim ki burdan iki arkadaşa da vermiştim numarayı onlarda beğenmişti maalesef onuda silmişim tek begendigim diyebilirim
Ahhhh çok teşekkür ederiz üzüntünüzü derinden hissettim umarım bende atlatırım bilgiler içinde çok çok teşekkür ederim kendi adımaHerkese selamm. Deneyimlerimi yazmayı bir borc bilirim cünkü bu konuda cok yorum takip edip her falcıya atladimhakkınızı helal edin.
Binnaz abla da aklınıza gelebilcek herkese baktirdim.
Merve katre: Anlıkta bazı tutarlı seyleri vardı ama onlar da herkese uyabilcek seylerdi. Mayıs 2. hafta demişti en geç malesef öyle bişey tamam gününde tutmasın ama tutucağını artık sanmiyorum
Maya demir: Allahım param çöp. Bundan cok övüldüğü icin umutluydum nisan da baktırdım nisan sonu dedi mayıs bitti. Mayaya kalsa mayısta da ondan gelcek hediyem vardıtövbeler olsun pembeler pembesi
Arnisa bahadır: Bombos herkese uyucak sıradan yorumlar. Sadece kart yorumluyor.
Nil günes: Anlıkta iyiydi bu kız dinlerken uykunuz gelebilir canı sıkkınken fal bakıyor bence17 mayıs 17 haziran arasında v vadesi cok sanmiyorum. Ama fiyatı uygun denenebilir.
Mert göktürk: Anlıkta gerçekten cok iyiydi şoka girmiştim cok güzel özetledi durumumu ama vadeyi asırı yakın vermişti tutmıcagını biliyodum. He 300 tl değer mi değmez
Tumay cennet: Bu kadını aşırı beğeniyorum. Toz pembe hayaller kurdurmuyor mantıklı konusuyor en uzun vadeyi o verdi temmuz demişti. kişi analizi o anki ruh halim akıl vermesi abla gibi yaklasımı hosuma gidiyo. Ve gercekten isini özenle yapıyor karsındakine kendini değerli hissettiriyor.
Zumra lal: Zumrayı seviyorum bi kaç kere attım zumra da anlıkta cok iyidir. İçten samimi ve güleç biri. Vadesi cıkmadı vadeye cok takılmıyorum ama benim durum biraz karısık:
Elfin demet: Ya bu kadına ilk ayrıldığımda bana temmuz yaz ayları hissediyorum demişti kızmıştım o kadar uzun süremez diye dediği gibi de gidiyor sonucu ne olur bilemem. Söylediği bi iki seyi yasadım. Olumsuzsa bile söyliceğine inandığım biri elfin. İki kez baktırdım soğuk dursa da bakış acısını beğeniyorum. Net vade vermez normalide o zaten.
Doğa dan: Doğaya bir kez baktirdim. Anlıkta iyi olsa da malesef vade patladı:
Serkan batu: Durumu güzel özetliyor, serkanda karsımdakinin zor biri olduğunu söyledi haklı da . Vadesi geçti birazcık.
Zişan ısık. Gelelim zişana. Ya zişana resmen bayılıyorum. 4 -5 kez atmısımdır. Sevecen yaklasımı, ilgisi, konusmaları sohbeti cok cok iyi. Gelecek beklemede. Net tarih vermedi oda. defalarca kart açar ciddi bir karizmatik ses tonu var güven veriyo kendini silkelemene yardımcı oluyor resmen. Ona da söyledim cıkmasa bile gelirim sana. Bana psikolog gibi geliyor. Ay seviyorum seni zişanım
Melisa asya: 2 kere baktırdım. ilk baktırdığımda dedim ki ilişkiyi benle yasamıs gibi nasıl bilebilir bu kadar? uzun vade vermişti temmuz agustos. Dayanamadım geçenler de attım yine. Aynı seyleri söyledi, haziran en erken dedi. Melisa da iyi kart yorumluyor anlık icin iyidir:
Kemal devrim: denedim ama malesef
zeynep aksu: anlıkta iyiydi tartısmamızı bildi karsı tarafla. şaşırmıştım. Vadesine henüz var
Ares levi: anlıkta iyi gelecek cıkmadı 3 kez baktirdim
hasibe doğan: anlık iyi gelecek beklemede:
melek yıldız: eh işte
Firuze erkemn: ben beğendim durumu bildi, karsı tarafın arkadasının adında ki harfleri bildi. Vadesine var henüz
,
şevval erdal : yorumsuzum
ada balcı: değmez
aslıhan yılmaz: herkese aynı seyleri söylediğine eminim ispatlayamam, arkadasımda attı bu kadına aynı seyleri söylemiş,
gülcin beyaz: ilk fal iyiydi tutarlı ikinci de saçmaladı
,
müge aydın: fena değil
efsun yıldız: cöp
deniz sonay: ben beğendim güzel acıkladı vade patladı:
asenat kılıc nisan ağustos arası dedi bu kız beni şaşırttı olmıcak seyleri bildi kimsenin söylemediği bi daha yakalayamadım iskambil de iyiymiş girdiği an atarim
natali derinsu: bosa giden para..
halet cetiner: bosa giden para
dilşah fusun: kerizim diye ağlamak istiyorum siz anlayın
şevdar avaz: İlk kez attım ona anlıkta süperdi vadesine henüz var konusmalarını sevdim tutarsız değil erkeklerden nefret ediyoDD
canlı sohbet:eliz yılmaz,vesile basak,destan ada, zeynep yılmaz,umut ısık,piraye tan,asude ısık,baran umut, elif hanzade,asmin acar,pelin türe, hepsi tırt
fal sepetine hepsine baktirdim isim saymicam hic biri tutmadı. Didar anlıkta iyiydi o kadart.
Arkadaslar diceksiniz ki bu kadar para neden harcadın. İstemeye 2 hafta kala sıkıldım kavgalardan deyip terkedildim. Ki o kadar iyi ve merhametli biriydi ki tam 3,5 sene geçirdim Allah var bir günü üzmedi beni. Sonumuzu böyle hayal edemezdim, malesef herşey insanlar icin. Ayrılalı 3 ay olucak ilk 1 ay 10 kilo verdim ne uyku ne yemek yüzüm hic gülmedi. Bu fallara verdiğim paraya simdi yine de acıyorum diyemem o psikolojiyi üstümden atıcak bişeye ihtiyacım vardı. Kendimi iyi hissettim. İnsan burnumun direği sızlıyor dediğinde anlam veremezdim, bunu hissedip yasadım günlerce. İlk basta kabullenmem zor oldu birbirimize hakaretler küfürler. Canım cok yanmıştı cünkü. Şimdi daha iyiyim ilk zamanlar böyle her fala atlıyodum,artık bıraktım. Sonu yok cünkü. Keyfi zişana tümaya şevdara atarim atarsam. Hic yasamam zannettiğimiz seyleri yasayabiliyoruz, ben barısmayı vs beklemiyorum bende istemiyorum ama bi ilahi adaleti dünya gözüyle görmeyi cok isterdim. O pişmanlığı duyup görmeyi. Hic bir kadın böyle hayalleri yıkılmasını,umutlarının bitirlmesin, kendini değersiz hissetmeyi haketmiyor. Allah büyük inancım tam, ilahi adalet bizim icinde tecelli edicektir. Şimdi canın meditasyonlarını yapıyorum bağ kesme. Kendimi iyi hissettiriyor, o yıkık süreci biraz aştım. Uzun oldu farkındayım, hakkınızı helal edin sevgiler
Kizlar bu arada tarot_online o gün haftaya bi gelisme olacak üzüleceksin baya dedi gercektende o hafta gördüm instagramda benimki nisanlanmisBakalim vade verdi temmuz ortasinaondan önce vade veren tarot_online hanfendi haftaya biseyler olacakmis bakalim bekliyorum (hic sanmiyorum olacagini)
Bi gelisme oldumu 24 mayista?İyi aksamlar :) binnaz ablada uzun zamandır kredi alıp fal baktırmıyorum doğum günümden dolayı 500 kredi verdi gizem arslana baktırdım ve ciddi anlamda memnun kaldım falını okumadan önce eskilerden bir istek aldım ve falı dinlediğimde eskilerden dönüş olabilir dedi tesadüf mü oldu bilmiyorum vadesi 24 mayıs :) fal baktırıp memnun kalanlarınız var mı acaba
24 mayıstan sonrası için güzel gelişmeler yaşayacağımı söyledi aslında güzel gelişmeler yaşadım da ama süreç şuan onun dediği gibi ilerlemiyor malesef :)Bi gelisme oldumu 24 mayista?
Çok haklısınız bu süreçte banada çok umut verdiler birkaç kişi hariç insan ister istemez olumsuz bakanlarada düşman oluyor hiç tanımadığın insanlar ama bir umut dünyası habugün gelecek hayarın gelecek derken sonrası malumŞu an herkesin mayıs da döner ,haziran da döner dediği erkek arkadaşımın başka biriyle mutlu mesut bir ilişkiye başladığını öğrendim .
Ve aslında daha kolay atlatabileceğim ayrılık sonrası süreç bu falcıların sürekli seviyor seviyor, özlüyor, şu zaman arayacak dedikleri için kişiyi gözümde çok büyüttüm, beklentilerimi yükselttim ve çok daha fazla uzadı ve beni hırpaladı.
Arkadaşlar insan diyor ki bari biri bilir ya , hepsi mi topluca hezeyan yaşıyor :) Gerçekten bu birliktelikten daha çok buna şaşırdım.
Lütfen hepinizi uyarıyorum. Boşuna hem paranızı veriyorsunuz hem de duygusal bir travmaya sürüklüyor olay sizi.
Kimlere. BaktırmıştınızŞu an herkesin mayıs da döner ,haziran da döner dediği erkek arkadaşımın başka biriyle mutlu mesut bir ilişkiye başladığını öğrendim .
Ve aslında daha kolay atlatabileceğim ayrılık sonrası süreç bu falcıların sürekli seviyor seviyor, özlüyor, şu zaman arayacak dedikleri için kişiyi gözümde çok büyüttüm, beklentilerimi yükselttim ve çok daha fazla uzadı ve beni hırpaladı.
Arkadaşlar insan diyor ki bari biri bilir ya , hepsi mi topluca hezeyan yaşıyor :) Gerçekten bu birliktelikten daha çok buna şaşırdım.
Lütfen hepinizi uyarıyorum. Boşuna hem paranızı veriyorsunuz hem de duygusal bir travmaya sürüklüyor olay sizi.
Benim de başıma geldi bu yani benim aklımdan çıkardığım bir sevgilim vardı falları onun için baktırmıyordum ama kime fal baktırsam arada eski sevgilin dönücek olayın sıkıştırıyolardı neyse sonra o çocuk evlenmiş geçen baktın ben onu aşamamış olsaydım nasıl bir travma yaşardım düşünün.Şu an herkesin mayıs da döner ,haziran da döner dediği erkek arkadaşımın başka biriyle mutlu mesut bir ilişkiye başladığını öğrendim .
Bunu yazdıktan sonra her şeyi öğrenmeniz üzücü ama iyi olmuşBinnaz abla'nın tüm popüler falcılarını bir tur dönmüş olarak , hatta bazılarına 2-3 kez gittim, kendime sınır koydum maksimum 50 tl diye ve yeni isimleri denemek istedim. Lenora Kim diye birine tarot falı baktırdım ve gerçekten geçmiş ve günümüz için yorumları isabetliydi. Ben yazılı şekilde faldan nefret ediyorum, en büyük eksisi bu, sesli yapması lazım falı ama beğendim. Son iki aylık deneyimime göre :) ortalamanın üzerindeydi. Gelecek için olumlu konuştu, bu yüzden pembeci mi değil mi bilemiyorum onu zaman gösterecek.
Bir kaç yeni isim daha var 15-35 tl arasına bakan, onları da denemek istiyorum