Binnaz Abla

Cherry eski uyelerde, ben foruma uye olmadan bile onu hatirliyorum bu konudan ve o da fal baktirmayi reklam yapmaz yani.

Ben takip etmemistim veya instagram gonderilerine bakmamistim, tarzi cok itici ve kotuymus vazgectim denemeyecegim.
Zaten dün cherrye kusura bakma demiştim dikkat etmediniz sanırım bu savunmayı yapmanıza gerek yoktu

asla bahsettiğiniz üyenin avukatı değilim elbette. ama; şimdi görünen köy, yazılan yorum belli. üye 'burdaki herkesi eleştirmedi ki?'
dolayısıyla alakasız yorum yapmış sayılmaz, ki istediği yorumu da yapabilir. şimdi sizinde gecenin bu saatinde alevlenmenizi bende anlayamadım?
bitmiş gitmiş bir konuyu bırakalım gitsin.

Son düzenleme:
Üyeliğim pasifti ve yeni gordum o yüzden o saatte yazdım yoksa alevlendigim falan yok bende konunun kapanması taraftarıyım

buraya kavga degil oneri icin geliyor cogu insan veya forumu okumak biraz fikir sahibi olmak için. Fal baktırma sebebimiz de hayatımızda hepimizin enerjisini aşagi çeken genellikle belirsiz olan konular olması kimse her şey iyi giderken ve netken fal baktırmayı dusunmez cunku boyle olunca uzerine gelip eleştiriler, suçlamalar ve negatif insanların enerjiyi daha da dusurmesini istemiyor kimse. Ben de karar verdim hic cevap vermeyecegim, negatif insanları goz ardı ettim supheli buldugumu da raporluyorum geciyorum size de tavsiye ederim. Bazı uyeler sanki ozellikle kavga cıkarmaya calısıyor ve basladıkları zaman da cok ters ve can acıyıcı olacak sekilde ilerliyorlar, sinirlerini diger uyelerden cıkarıyorlar adeta hiç hoş bir davranış degil, mahalle kavgasına donuyor durum resmen.

Falı azalttigimi hatta neredeyse bitirdigimi yazmıştım ama onerileri yine de okuyorum ayda yılda bir baktırırsam diye o yuzden forum yardımcı oluyor bu konuda. Ben online genel tarot yorumu dinliyorum çok fal baktırmak istedigimde açıkçası iyi geliyor ve o istegimi gideriyor. Daha once yazmıştım Can’s tarot var Youtube’ta cok guzel yorumluyor hem de çok pozitif tatlı bir kadın. Bir de P Pati_annesi nin onerisiyle “Tarot seruveni” kanalını buldum orada da yayınlayan kız cok tatlı aynı sekilde cok pozitif bir enerjisi var. Genel açılım yapıyor deste seç yapmıyor ama benle cok uyuyor açılımları baya rezone oldum enerjisiyle. Bu iki hesap da ücretli özel açılım yapmıyor bu yuzden oneriyorum, reklam amaclı degil gerçekten severek ve zevkle tarot yorumu yapıyorlar. Bir de Nurtopu tarot’u burada oneriyle bulmustum yine ama onun enerjisi biraz daha negatif bu aralar izlemiyorum cok fazla bir de uyumlanamadık son açılımlarında, yalnız Tarot kart anlamlarına çok hakim biri ve cok gerçekçi ve mantıklı konusuyor Falsepeti Alex gibi biraz akıl verir gibi ama hayatın gerçeklerini soyluyor ve farkındalık yaratıcı seyler soyluyor bu anlamda onu da izleyebilirsiniz.

Kızlar selam nasilsiniz? Ay sürecim aynı kahırlı ve kederli devam ediyor. O değil buraya üye olurken kendi adım ve soy adımla açmısım zavallı ben tanıyan biri cıksa kahrından ölür bana heralde. Neyse bahsetmiştim sürekli fal baktırdığımdan vadesi yaklasanlar var mert göktürk patladı 7/8 gün icinde iletisim demişti o an da yok artik demiştim zaten cocugun beni görmeye tahammülü yok bi e devletten engellememiş. Onun dışında 1 ay da 3 kere zişana attim, zümra, didar evren, ares levi, doğa dan, haleh çetiner, arnisa bahadir, elfin demet. Hepsi dönücek dedi dönmezse hepsi patlar elfin demet sosyal medyada hosuna gitmicek seyler görebilirsin demişti gördüm masallah takip etmediği bi kız kulesi kaldi. 3,5 sene bi yalanı yaşamış gibi hissediyorum 1 ay da 10 kilo verdim beklemek yoruyor insanı bide belirsizlik galiba. Bu arada bazen yorumlar da görüyorum falla ilgili bilgi yazarken reklam vs anlasılıyo daha önce hic forumda falan takilmadim böyle anlasılırsa merak edenlere sadece özelden de yazabilirim. Hepinize sevgiler

Aslında diğer fallarımın vadelerine daha var, toplu bir görüş bildiricektim ama vadesi patlayan birkaç durum oldu.
Duygu aura tamamiyle patladı (mart sonu-nisan başı demişti)
Didarın söylediklerinden ikisinin vadesi patladı (Biri için en geç 20 nisan demişti, diğeri için de 1 aylık süreç demişti bu da 19nisana tekabül ediyordu)
Alev seçkinin patladığını zaten söylemiştim
Lila constanta benle çok çok alakasız fal göndermişti ama forumda beğenini de görmüştüm
İpek pekin havuzdan almıştı o da çok saçma bir faldı.

Vadesi bekleyenler:
Elfin demet
Serkan tek
Burcu Karen
Didar evren (tüm vadeleri gelmemişti)
Savaş Atılgan
Derin Hisler
Fulya Nas

Bu falların vadeleri gelmeden yeni fal baktırmayı düşünmüyorum

hanımlar selamlar. zamanında buranın çook eski üyelerindendim ama burdaki olaylardan iyice bıkıp 2 sene önce falan üyeliğimi komple kapatmıştım. (o süreç baya olaylıydı neyse) geçen zamandan beri baya bir kişi değişmiş ama olaylar hiç değişmemiş.

eskinin deli gibi fal baktıranı, eskiden kalan çoğu falcıları bilen biri olarak son 2 senede çok az fal baktırır oldum. zaten benim eski beğendiğim falcıların çoğu da ortalıktan kaybolmuş maalesef.

son zamanlarda baktırdığım falcılara geçmeden önce direk olay üstüne gelmek istemezdim ama tavsiyem instagram falcılarına güvenmeyin.sitelerdekilerden iyice sıkıldım, yeni birilerini denemek istiyorum derseniz de twitterı mı var mı ona bakın, kendini ispatlayan falcıların zaten hem twitter hem instagram hesabı oluyor genelde ve kart çalışmaları falan yaptırıyorlar. falcıyı iyice incelemeden önce etkileşimlerine bakın yoksa instagramda takipçi hilesi gibi "yorum" hilesi de var. salla bir yorum nasıl olsa telefon numarası, isim gizli millet inansın. ben de bunları birkaç kere kazıklandıktan sonra öğrendim

netleşen fallarıma gelince:

ceren organik(falsepeti): yeni bir yorumcu, tarot baktırdım ama hiç beğenmedim hiçbir şekilde ne geçmiş ne an uyuşmadı

şehzade murat(falsepeti): hisli biri değil, iş ile alakalı sordum sallamış da sallamış hikaye yazmış

yağmur karalı(falsepeti): ya bu kıza soru sormaya üşendim resmen (param çok geldi galiba) ama fena sayılmazdı, bildiği şeyler oldu baya yalnız beni aşırı övmüş çok zekisin sen yaparsın kralsın falan tarzında konuşmuş egom tavan yapmadı değil

pars yücelen(falsepeti): tarota çok hakim olduğunu düşünüyorum kendini geliştirmiş biri bence ve falı baya iyiydi fakat erkek arkadaşımın işiyle alakalı bir konuyu adam fal baktırdıktan 1 hafta sonra yaşadım, ama o bu konu için eylül ayını vermişti. yani vadesi dediğinden çok önce oldu.

ateş can yılmaz(falsepeti): binnazda adını unuttuğum biri bu adam. güven bir şey mi neydi hatta binnazda adı. giriş konuşması bile aynı.fakat boş, acayip pembeci dedikleri çıkmadı. zaten 4-5 sene önceki binnaz falı da çıkmamıştı

medyum namaste(falsepeti): bu kızın ilk falını komple yaşadım ne dediyse, 2. falı için bambaşka bir konuda uzun bir vade verdi çıkacağını pek sanmıyorum açıkcası artık çıksa da umrumda olan bir konu değil ama iyi bir yorumcu olduğunu düşünüyorum

nesibe(falsepeti): nesibenin zamanında burda birtakım olayları oldu (burdan birilerinden bilgi topladı sonra yine buradan birine sen beni kkda kötülemişsin diye falını iade etti falan) sonrasında konusu kapandı tabi. nesibeye uzun aralıklarla (en az 6 ay) gittiğim fallarını yaşadım, fakat kredisi uçmuş. değer mi? paranız çoksa ve felsefik laflar duymak istiyorsanız baktırabilirsiniz. son günlerde elim çok gitse de artık o paralara kıyamadığım için en fazla 10 dklık fallara çok lazım değilse baktırmıyorum açıkcası. zamanında bu paranın 2-3 katını günde fala harcadığım oluyordu

elena günce(falsepeti): bu kadının falının bir kısmı bende çıktı, bir konuda ise hiiç net konuşmadı. 2 konu hakkında soru sormuştum birini güzel cevaplayıp ötekini geçiştirdi resmen

ece kurtaran(falsepeti): bu kadın benim havuzdan falımı aldı yorumu ilginç olmuş hani tam bilecekken bilememiş gibi saçma bir durum olmuş. fakat beni erkek arkadaşımla temmuzda evlendirdi (öyle bir dünya yok)

savaş atılgan(falsepeti): namı-ı diğer binnaz volkan canözü burada bu adam hakkında ne kavgalar döndüğünü biliyorum, o zamanlar da ben de baktırdım fakat bu adam bana hiç samimi gelmiyor. hatta burayı deli gibi takip edenlerden olduğunu düşünüyorum.

melisa(falsepeti): ne anlık tuttu ne gelecek çıktı

yağız okur(falsepeti): ilk baktırdığım su falıydı ve beğenmiştim, sonrasın da 2 kere kahve baktırdım çok kötüydü. ve falları çıkmadı, su falında ise bir şeyi uzaktan azcık tutturmuş

sezen yıldız(falsepeti):çok kötü bir yorumcu, tatlı dilli konuşarak sallıyor. faldan anlamayan yeni biriyseniz inanırsınız öyle güzel sallıyor çünkü

gökhan keskin(falsepeti): 3 kere baktırdım, olumlu falları çıkmadı, olumsuz olan çıktı. bence iyi yorumculardan biri boş değil ve uzun uzun soruları yanıtsız bırakmadan bakıyor

alex(falsepeti): en sevdiğim eski yorumculardan. her falını yaşadım dersem yalan olmaz, tek kötü yanı bazen tavsiyeye çok kaçıyor. fakat artık girmiyor, siteye mesaj attım sağlık problemleri olduğunu, en kısa sürede döneceğini söylediğini dediler. ama bu mesajın üstünden 2 ay geçti sanırım

firuze şanlı(falsepeti): 2 su falım da çok olumluydu ve ikisi de çıkmadı, olumsuz da olmadı sadece hiçbir gelişme olmadı

didar evren(falsepeti): bu kadının çok tutulmaya başlamadan önce açıkcası daha iyi olduğunu düşünüyorum, son 2 falından birinin vadesi 1 ay gecikmeli çıktı ama olay dediği şekilde olmadı. diğer falı ise çıkmadı zaten falı dinlerken bile "bu çıkmaz" demiştim. eski fallarınıza bakmıyor tamamen yeniymiş gibi yorum yapıyor. benim falda sorduğum bir adamı arkadaşım değil de sevgilimmiş gibi anlattı mesela ama bir önceki falımın sorusuna bile baksa sevgilimin başka biri olduğunu anlardı. o zamandan beri bir daha gitmedim

sevgi derman(falsepeti): o kadar para verdiğime içimi acıtanlardan. tek bir kelimesi çıkmadı su falı baktırdım

oylum genç(falsepeti): bu kadının bana bir falı gerçekten çıktı ama tamamen tesadüf olduğunu düşünüyorum yoksa falları komşu teyze fallarından hallice. bir keresinde havuz falımı aldı, sadece 4 dk yorum yapmış ve onda da "yunus gördüm, kapı gördüm" diye sallamış ben de gittim şikayet ettim. bu sefer gitmiş tekrar yorumlamış bir de, " ya benim kocam şeker hastası tam falına başlayacakken bana gel diye işaret ediyordu kısa kesmek zoruna kaldım, benim de içime sinmedi yönetime mesaj atacaktım hatta" falan dedi. tamam senin kocan hasta olabilir, geçmiş olsun ama o zaman bakma ablacım ben falımı havuza gönderdim sen niye atlıyorsun madem? ayrıca ben de tekrar bakacaktım diye de sallama yani. sonradan yorumladığı falı da 10 dk tutmuş sözde ama ilk falından farkı yok yine kapı var, yunus var diyor ama anlatırken kendinden geçiyor şaka gibi. artık sinirlendim uğraşmadım

falcı nezo(falsepeti): dedikleri çıkmadı iyi de değildi

beril yavuz(falsepeti): bu kadın bana nedense aşırı itici geldi, sesi tavrı falan. attığıma pişman oldum dinlerken. zaten ne anlıkta tuttu ne de dedikleri çıktı

selin ay(falsepeti): falsepetinde selin ay, tellwede medyumhestia, bilmem ne sitesinde başka bir şey. her fal sitesinde kaydı var bunun kimden ne koparsam kardır misali. bomboş, aldığı iki nlp eğitimiyle fok balığı gibi konuşup "darılmaca gücenme de yok" diyip, 1 verince de "puanını değiştirir misin" diyecek kadar yüzsüz. uzak durun.

duygu aura(falsepeti): ne anlık ne gelecek foss. soru bile sormadım acımadan 1 verdim geçtim hatta bu kadar övülen duygu bu muymuş dedim açıkcası

zeliş can(falsepeti): iade aldım bu kadından, çok kötü bir yorumcu olduğunu düşünüyorum. yani bana yakında her şey düzelecek diyor tamam da ne kadar yakın zamanda? tamamen ezbere konuşulmuş, klasik laflardan oluşan bir faldı

buğra(falsepeti): bu adama daha 25-30 liralıkken baktırdığım fallar çıktı. o zaman peşinde koştuğum adamla durumları tam tarihiyle bildi. sonra bir gün hevesim kaçtı bir daha gitmedim sebebini ben de bilmiyorum

anette claire(falsepeti): ya bu kadın yok artık oturup ağlama sebebim resmen. ben hayatımda böyle su falı bakan birini görmedim ve kadın artık yok, dediği ne varsa aynen yaşadım. benim exim için "bu adamdan ne köy ne kasaba olur senin hayatına şöyle şöyle biri girecek" vs diye o zamanlar anlatıp da sallamadığım her şey çıktı ama kadını bir yerde bulsam yakasına yapışacağım o derece. zaten varlıklarla bakıyor belli

liya costanta(falsepeti): çok beğendiğini zannettiğim falını geçenlerde dinledim maalesef hiçbiri çıkmamış

medyum çetin(tellwe): bu adam neden bu kadar abartılıyor burda anlamış değilim, bende falı acayip olumluydu ama çıkmadı mesela. dediği bir olay belki çıkacak ama onun da tarihi geçti baya. bir de mesela olumlu olacak dediği dönemde olumsuz, olumsuz konuştuğu zamanlarda da olumlu şeyler yaşamışım. tam tersleri olmuş yani. erkek arkadaşım için temmuz ayında terfi alacak, çok iyi bir işe girecek dediği zamanda adam işten istifa etti. bu kadar büyütülecek biri değil.fal sonuçta

yeşilçingene(tellwe): olumsuz konuştuğu çok olsa da bende falları çıktı. son falında bir yer olumsuz bir yer olumluydu ikisi de dediği şekilde oldu. geçenlerde tekrar gönderdim acayip hastaymış, ne zaman döneceği de belli değilmiş diye falımı iade etti. ben de kredimi geri istedim tellweden.

zeyder(falalem): 1 kere su falı baktırdım 1 hafta ses kaydımın peşinden koştum resmen. falı çok yuvarlaktı bu arada çıkmadı

banu doğru(falalem): bu kadına senelerdir ara sıra esince baktırırım, genel bak desem bile bakar iyi de bakar hisli biri bence baya. eskilerden hem çıkan hem çıkmayan falları olsa da son falı olumsuzdu ve olumsuz oldu

nakta(instagram): eski tellwe falcısı. çok ilginç bir bakımı var, sorduğun kişinin ağzındanmış gibi konuşuyor. 25 dk yorum yapmış bazı yerleri tutarsız olsa da anlıkta iyiydi fakat gelecek alakasızdı. mesela erkek arkadaşımla verdiği bir tarihte çok pis kavga edeceğimizi, ipleri koparma noktasına geleceğimi dikkatli olmam gerektiğini söyledi. verdiği tarihte adamdan çok güzel bir haber aldım tersine. veya yine benim adamın bağ bahçe işleriyle alakalı bir işe kalkışacağını söyledi fakat sonradan burda da okudum nedense aynen bu lafı başkalarına da söylemiş

değnek kraliçesi(twitter): fena değildi, sizin sorunuz üstünden bakmıyor kendi bakıyor sonra siz soru soruyorsunuz. bende bir durumu cuk diye bildi ama çıkacak mı ilerleyen günlerde belli olacak . yine de bir daha baktırır mıyım bilmiyorum. önümdeki enerji tıkanıklıklarının, blokajların sebebini söylemesi hoşuma gitti değişikti yani

hanzede soydan(falevi): sadece sorduğum sorulara yanıt vermiş bir faldı, arkadan müzik sesi falan cezbediyor ama dediği hiçbir şey çıkmadı

jeliza su(falevi): dolu dolu tarot bakmıştı bu kadın, muazzam bir yorumdu acayip bilmişti ama dediği vade geçti ve çıkmadı

jale açıkgöz(falevi): bu kadın sitenin sahibi midir nedir altında sürekli övgü dolu yorumlar, yok mucizesin yok şöyle çıktı, dediğin 2 saat sonra oldu vs. bana göre tam bir şarlatan. hayatımda hiçbir falcıya bu kadar para yedirdiğim için üzülmedim. falında söylediklerin olmadı diyince de "canı istememiş yapmamış" diyecek kadar da yüzsüz.

peri mutlu(falevi): falı güzeldi de çıkmadı, şimdi bakınca güzel sallamış

gilda koç(binnaz): kartlara hakimiyeti çok güzel ama falı çıkmadı

zümra lal(binnaz): geleceği çıkmadıyı geçtim bende anı bile tutturamadı

baya uzun yazdım ama bunlar son 1- 1. sene içinde baktırdığım falcılar. eskiden olsa elfin demet, serkan batu falan onlara da atlardım hemen ama artık içimden gelmiyor. serkan batuya çıkmadı diyen de çok, elfin içinse çok iyi de olsa bir fala 300 tl vermem artık. binnaz trendyol indirimini de kaldırmış nasıl batmıyor hala bunlar diyorum 300 tlye fal mı bakılır diye batmıyor valla.
bu arada dinçer günerin tek soruluk astroloji sitesi olan "sorumgeldi.com"dan defalarca yorum aldım, bence gitsin astrologlarını değiştirsin hiçbirinin dediği durumları yaşamadım söylediklerinde.

son olarak ne bu yukarıda bahsettiklerim ne de burda adını yazmayı unuttuğum hiçbir falcı benim erkek arkadaşımla olan bir durumu bilemedi. bu konuda soru sorduğum bazı falcılar vardı ama onlar da hep uzak tarihler verdi ama bir şekilde aniden oluverdi yani. ayrıca son günlerde öylesine attığım ilişki yorumu için gelen yorumlar hep sanki ilişkim acayip sorunlu, kaos kavga içinde ama düzelecekmiş tarzı saçma sapan yorumlardı. yani falcıda his yoksa ve ben bir adam için fal baktırıyorsam illa sorunlu olmak zorunda öyle mi? laflar da hep klasik, "ben emek vermişim adam bön bön bakmış" falan. ben bunlardan geçeli çok oldu artık.adamla uzun senelerdir birlikteyiz 30 senelik evliden halliceyiz, bir tanesi tarotta mahkeme kartını görünce adamın evli boşanma arifesinde bile olduğunu söyledi şaka gibi eline kart alan falcı olmuş zaten. benim asıl beğendiğim falcılar da ortalıktan kaybolmuş şimdilik attıklarım ve sonuçlananlar bunlar. artık buradaki olaylara karışmamaya karar verdim. hoşçakalın.

Bende bir sürü fal baktırdım ve son kredileri kullanıp artık baktırmayı düşünmüyorum. Burda kaç mesajlarda Yeşilçingene hakkında olumsuz yorum yaptım. Şimdi bunu yazmam gerektiğini düşünüyorum: adam haklı çıktı. Ne kadar olumlu olaylar olsada sonuç maalesef Yeşilçingene söylediği gibi olumsuz oldu. Bu arada Elfin, Nesibe, Şevdar, Zişan ve bir sürü başka falcılar patladı.

Kizlar elfinden herkes memnun galiba bendemi baktirsam acaba
son falı çıkmadı bende. vadesi de dolmadı ama çıkacak gibi değil.
daha önceden çıktığı olmuştu, ama o da vadesinden çok sonra olmuştu. memnuniyet kısmı da tartışılır bence. bende memnundum ondan hala da memnunum aslında, ama o fiyatına göre performansı yetersiz kalıyor. daha önce denemediyseniz belki bir şans verebilirsiniz (bana ilk falı tam çıkmıştı), ama ikinci veya üçüncüden sonra sarpa sarıyor.

Kesinleşen bir durum mu oldu, sevgilisiyle fotograf paylaşmak gibi? Çingene çoğunlukla olumsuz yorum yapıyor genelde durumlar olumsuz sonuclanıyor ne yazık ki

Elfin benim açımdan Binnaz’da en iyi falcı yani bana en çok o tutturdu ama her dedigi olmuyor tabii yanıldıgı da oldu ayrıca fiyat konusunda katılıyorum, fiyat yuzunden artık baktırmıyorum. % 50 indirimden 150 lira vermek bile çok gelmişti son baktırdığımda, ona maksimum verecegim ucret 80-100 lira civarında olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…