- 4 Eylül 2017
- 479
- 228
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım baktırmıştı yani tmamen komşu falı gibiymiş ve çok çok bekletiyor değmez benceSon zamanlarda ilkay gür e baktiran oldumu acaba
Kesinlikle değmezSon zamanlarda ilkay gür e baktiran oldumu acaba
Bende duydum ama merak ettim şimdiSon zamanlarda ilkay gür e baktiran oldumu acaba
Ben de bir kere katina baktırdım elfine indirimde 150tl'yeson falı çıkmadı bende. vadesi de dolmadı ama çıkacak gibi değil.
daha önceden çıktığı olmuştu, ama o da vadesinden çok sonra olmuştu. memnuniyet kısmı da tartışılır bence. bende memnundum ondan hala da memnunum aslında, ama o fiyatına göre performansı yetersiz kalıyor. daha önce denemediyseniz belki bir şans verebilirsiniz (bana ilk falı tam çıkmıştı), ama ikinci veya üçüncüden sonra sarpa sarıyor.
Bence abartilmis bir falci. Boyle uzun surede yorumlayarak, kolay ulasilamayan, herkesin pesinden kostugu iyi bilen falci izlenimi veriyor kendine, tamamen iyi PR calismasi bence. Bana populerken birkac sene once baktigi fal cok bostu zaten faldan cok kendi fikir ve oerileri gibiydi ben is gorusmesinden sonra olacak mi olmayacak mi diye sormustum net konusmadigi gibi is basvurulari konusunda tavsiye vermisti iste kendimizden yuksek yerlere basvurursak cok bekleriz gibi O is gorusmem olumlu sonuclandi bu arada, tavsiyesi de ise yaramamisti yani Binnaz'dakiBilge de oyle, tarzlarini benzetiyorum zaten sanki karsilarinda hicbir seyden haberi olmayan saf bir insan var bir tek kendileri biliyorlar. O da isle ilgili ayni tarzda yorum yapmisti. Sanki tavsiye istiyoruz, falci anlik durumlari bile bilmiyorsa falciligi yorumculugu biraksin bir zahmet. Gecen biri de yazmisti sertifika alip yasam kocu olabilirler mesela yani is gorusmen olmus degerlendirme surecindesin fal atiyorsun artik bunu bile gormeleri lazim olumlu mu olumsuz mu diye.arkadaşım baktırmıştı yani tmamen komşu falı gibiymiş ve çok çok bekletiyor değmez bence
Açıkçası ben geçmiş yıllarda bir kaç kez baktirdim 3 veya 4 yıl önce begendigim bir falciydi.tek bir yerde bakar diğer falcılar gibi farklı prodillerle başka sitelerde bakmaz ama şimdiler nasıl bakıyor diye merak ettim uzun bir süredir yokmuş bakmiyormis açıkçası çok beklemezse baktiracagim ama 1 hafta 10 güne ancak bakıyorBence abartilmis bir falci. Boyle uzun surede yorumlayarak, kolay ulasilamayan, herkesin pesinden kostugu iyi bilen falci izlenimi veriyor kendine, tamamen iyi PR calismasi bence. Bana populerken birkac sene once baktigi fal cok bostu zaten faldan cok kendi fikir ve oerileri gibiydi ben is gorusmesinden sonra olacak mi olmayacak mi diye sormustum net konusmadigi gibi is basvurulari konusunda tavsiye vermisti iste kendimizden yuksek yerlere basvurursak cok bekleriz gibi O is gorusmem olumlu sonuclandi bu arada, tavsiyesi de ise yaramamisti yani Binnaz'dakiBilge de oyle, tarzlarini benzetiyorum zaten sanki karsilarinda hicbir seyden haberi olmayan saf bir insan var bir tek kendileri biliyorlar. O da isle ilgili ayni tarzda yorum yapmisti. Sanki tavsiye istiyoruz, falci anlik durumlari bile bilmiyorsa falciligi yorumculugu biraksin bir zahmet. Gecen biri de yazmisti sertifika alip yasam kocu olabilirler mesela yani is gorusmen olmus degerlendirme surecindesin fal atiyorsun artik bunu bile gormeleri lazim olumlu mu olumsuz mu diye.
hayatımda ilk defa geysunun olumsuz fal baktıgını duyuyorum..benim hep olumluydu da hic cıkmadıKızlar selam, bu sefer farklı birisi için fal baktırdım geysuya. Ama o ladar olumsuzdu ki gönderdiği fal çok moralim bozuldu . Karşıdaki kişi için kafamda çok fazla soru işaretim var. O da aynı şeyleri sıralamış ve bu kişiyle de olmayacagını söylemiş. Ayrıca bu kişi ayrılmak istesende sıkıntı çıkartabilecek birisi demiş kızlar anlıkta ve geçmişte çok iyi ama böyle yorum alan oldu mu? Çıkan oldu mu fallarda?
Geysu bir arkadaşıma bütün fallarında bir adam için hep olumsuz konuştu, dediği gibi de oldu ama bana eskiden olumlu konuştuğu adamla yürümedi mesela. Geysu anlıkta çok iyi olsa da geleceği pek çıkmaz. Bana sadece ilk falı çıktı diğer fallarında sadece benim bildiğim şeyleri bile bilmesine rağmen çıkmadıKızlar selam, bu sefer farklı birisi için fal baktırdım geysuya. Ama o ladar olumsuzdu ki gönderdiği fal çok moralim bozuldu . Karşıdaki kişi için kafamda çok fazla soru işaretim var. O da aynı şeyleri sıralamış ve bu kişiyle de olmayacagını söylemiş. Ayrıca bu kişi ayrılmak istesende sıkıntı çıkartabilecek birisi demiş kızlar anlıkta ve geçmişte çok iyi ama böyle yorum alan oldu mu? Çıkan oldu mu fallarda?
hayatımda ilk defa geysunun olumsuz fal baktıgını duyuyorum..benim hep olumluydu da hic cıkmadı
Geysu bir arkadaşıma bütün fallarında bir adam için hep olumsuz konuştu, dediği gibi de oldu ama bana eskiden olumlu konuştuğu adamla yürümedi mesela. Geysu anlıkta çok iyi olsa da geleceği pek çıkmaz. Bana sadece ilk falı çıktı diğer fallarında sadece benim bildiğim şeyleri bile bilmesine rağmen çıkmadı
Boşverin fal sonuçta :) geysu geçmiş ve anlığı çok iyi bilince gelecek de çıkacakmış gibi geliyor tabi ama şöyle anlatıyım geysu benim bir falımda hiç bahsetmediğim halde bir sınava gireceğimi ve bu sınavın ne ile alakalı olduğunu dahi bilmişti.(sonucu da olumlu olacak demişti) Ve ben o sınava deli gibi çalıştığım için acayip sevinmiştim falında ama çıkmadı ben o sınavı kazanamadım ve o zamanki adamın yanına gidemedim :)Bende de gelecek çıkmazdı ama anlık için adamı anlatışı filan acayip kötü oldum bir anda inşallah çkkmaz falı :)
Boşverin fal sonuçta :) geysu geçmiş ve anlığı çok iyi bilince gelecek de çıkacakmış gibi geliyor tabi ama şöyle anlatıyım geysu benim bir falımda hiç bahsetmediğim halde bir sınava gireceğimi ve bu sınavın ne ile alakalı olduğunu dahi bilmişti.(sonucu da olumlu olacak demişti) Ve ben o sınava deli gibi çalıştığım için acayip sevinmiştim falında ama çıkmadı ben o sınavı kazanamadım ve o zamanki adamın yanına gidemedim :)
Geysu bende anlık da bilememişti. Bana benim karakterim hakkında söyleisn, boylesin demiş 1-2 yerde ve soyle dusunuyorsun tarzı konusmus, hiç alakası yoktu ne düşüncemle ne karakterimle ilgili dedikleri. Aynı sekilde diger kişilerin de bilememişti mesela kız kardeşimle alakalı o da boyle dusunuyor dedigi sey de dogru degildi. Gelecek zaten hiç çıkmadı ama anlık çok iyi dendikçe şaşırıyorum bana uymadı sanırım.Anlıkta da kişi için bir kaç olumsuz özellik dedi. Çok teşekkür ederim fal sonuçta çok bağlanmamak lazım :))
Geysu bende anlık da bilememişti. Bana benim karakterim hakkında söyleisn, boylesin demiş 1-2 yerde ve soyle dusunuyorsun tarzı konusmus, hiç alakası yoktu ne düşüncemle ne karakterimle ilgili dedikleri. Aynı sekilde diger kişilerin de bilememişti mesela kız kardeşimle alakalı o da boyle dusunuyor dedigi sey de dogru degildi. Gelecek zaten hiç çıkmadı ama anlık çok iyi dendikçe şaşırıyorum bana uymadı sanırım.
Arkadaşlar herhalde senelerdir topiği okumadım da falı vs bırakalı çok oldu ama malum pandemi vs tekrar son 1 haftadır gözatıyorum .Sırf bu gönderiyi okuyunca yazmadan duramadım.Bende bir sürü fal baktırdım ve son kredileri kullanıp artık baktırmayı düşünmüyorum. Burda kaç mesajlarda Yeşilçingene hakkında olumsuz yorum yaptım. Şimdi bunu yazmam gerektiğini düşünüyorum: adam haklı çıktı. Ne kadar olumlu olaylar olsada sonuç maalesef Yeşilçingene söylediği gibi olumsuz oldu. Bu arada Elfin, Nesibe, Şevdar, Zişan ve bir sürü başka falcılar patladı.
Bence kalbini dinle, icinden uzak kalmak geliyorsa bir tereddut varsa uzak dur, yoksa ve yakin hissediyorsan devam et derim yani falcinin dedigine gore karar vermemelisin. Ben ne zaman bir insana karsi kalbimde ufak da olsa bir korku, gerginlik hissediyorsam hep o insan sorun cikarmistir veya uzmustur, insanin kalbi her zaman dogru yonlendiriyor.Bana karakterim hakkında dedikleri ve karşı tarafın karakteriyle ilgili dediği( en azından bildiğim bir kaç özellik) tutarlıydı. Ama karşı taraf için takıntılı ve sıkıntı çıkartacak derecede dedi. Şuan için yorum yapamadım ama üzüldüm tabikii. Belki enerji olarak uymamış olabilir geysu size :) Genelde anlık tespitleri doğru çıkıyor. Gelecek yine çıkmasa da olur
Bence kalbini dinle, icinden uzak kalmak geliyorsa bir tereddut varsa uzak dur, yoksa ve yakin hissediyorsan devam et derim yani falcinin dedigine gore karar vermemelisin. Ben ne zaman bir insana karsi kalbimde ufak da olsa bir korku, gerginlik hissediyorsam hep o insan sorun cikarmistir veya uzmustur, insanin kalbi her zaman dogru yonlendiriyor.