- 10 Eylül 2011
- 5.611
- 22.482
Falcıları zaten sevmem, 1 kuruş bile vermem ama sizlerin hayatlarına da cebine de ortak değilim bu sebeple falcılara gitmenizi eleştiremem yalnız af buyurun, akıl vermek bana düşmez ama bu kişiler vergi veriyor mu?ama tarotcu kız resmen baktıranları ifşalayıp, aşağılamış falan değişik bir tip
Gerçekten harika bir yazı olmuş çok da haklıFalcıları zaten sevmem, 1 kuruş bile vermem ama sizlerin hayatlarına da cebine de ortak değilim bu sebeple falcılara gitmenizi eleştiremem yalnız af buyurun, akıl vermek bana düşmez ama bu kişiler vergi veriyor mu?
Belki bünyesinde birçok falcı bulunduranlar vergi ödüyordur ama falcılık deyip kişisel takılanların vergi ödediği muamma.
Yazın MASAK'a bir şikayet dilekçesi, ayrıca ifşa edilme söz konusu olduğundan özel hayatın gizliliği ve haberleşmenin gizliliğini ihlal gerekçesiyle + hakaret sebebiyle de suç duyurusunda bulunun, mutlaka yazıların görüntüsünü almışsınızdır, silinmiş olsa bile elinizdeki görüntüler, banka gönderileriniz vb delildir.
Sizler sadece kusura bakmayın ama ah vah edip devam ediyorsunuz, bu kişiler isim değiştiriyor, yeni profil oluşturuyor devam ediyor, tabii alay ederler, araba yenileyeceğim derler, bunlara dur demek sizin elinizde.
Böyle kişilere dur demediğiniz müddetçe devam ederler, halbuki elinizde banka gönderileriniz var, hesaba para yatırıyorsunuz, bu bile kafi biliyor musunuz?Gerçekten harika bir yazı olmuş çok da haklı
Kesinlikle doğru bir ara böyle ben de şikayet etmedim ams haklısınız bir sürü delilimizBöyle kişilere dur demediğiniz müddetçe devam ederler, halbuki elinizde banka gönderileriniz var, hesaba para yatırıyorsunuz, bu bile kafi biliyor musunuz?
MASAK anında inceleme başlatıyor, şikayet edilen kişinin yedi sülalesinin banka hesapları inceleniyor.
Bu kişilere hem para kazandırıyorsunuz hem de hakaretlerine maruz kalıyorsunuz, ifşa edilmeniz de cabası, bugün hangi iş olursa olsun kimse müşterisini ifşa edemez suç, ki kusura bakmayın falcı kimdir de sizi hem aşağılayacak, hem ifşa edecek sonra kaldığı yerden devam edecek.
Gönderileri silmek kurtarmıyor, suçun niteliğine göre silinmişleri bile geri getirme yapılabiliyor.
Yanlarına kalıyor diye büyücüsü, medyumu, falcısı bilmem kimcisi aşırı derecede türemeye başladı.
Siz düşüneceğinize onlar düşünsün
Kızlar bana baya şüpheli geldi açıkçası ama yinede bilemedim günahını almak istemem ama tekrar bir okuyun istedim
Ben takip etmemistim veya instagram gonderilerine bakmamistim, tarzi cok itici ve kotuymus vazgectim denemeyecegim.Bunlar, burada yorum yapanlara mı? Kdjdjsjsjs komik gerçekten ama en azından ne kadar kazandığı netleşmiş oldu
Bu cok dogru evet, ozellikle boyle davranan falcilar varken. Resmen ozelimizi soyluyoruz bu insanlara, her sey beklenie ben sahsen instagram'da zaten baktirmiyordum bir daha denemem bile.Herkes gercek hesabindan falciya yazmak zorunda degil zaten. Baksana özel mesajlari paylasiyor kiz. Belki yüzünü göstermek istemiyor? Cok normal bu devirde
Yalniz objektif yorum yapmak istiyorum Lavibia16 eski bir uye, bence reklam yapmiyor sadece begenmis ve begendigini soylemis ben canla basla savundugunu da dusunmuyorum hepiniz ustune ters bir sekilde gittiginiz icin falci savunmasindan cok kendini savunma olmus.Beğendiğini belirtmek ayrı gelip canla başla savunmak beğenmeyenlere laf çarpmak ayrı yalnız
kzılar @Lavinia16 ve @kumru741 tarot online akademidir şimdi taktik değiştirmiş içimizde kalabilmek için saldırganlığı bırakıp masum rolü yapmaya başladı sitemizden gidene kadar durmuycağaız ama biz
Ben üzerine gitmedim ama beğendim demek başkadır burda özellikle savunmak başkadır başka beğenenler de var neden kimse bu kadar kişiselleştirmedi. Bana komik gelen falcı savunmak zaten.Yalniz objektif yorum yapmak istiyorum Lavibia16 eski bir uye, bence reklam yapmiyor sadece begenmis ve begendigini soylemis ben canla basla savundugunu da dusunmuyorum hepiniz ustune ters bir sekilde gittiginiz icin falci savunmasindan cok kendini savunma olmus.
Ben üzerine gitmedim ama beğendim demek başkadır burda özellikle savunmak başkadır başka beğenenler de var neden kimse bu kadar kişiselleştirmedi. Bana komik gelen falcı savunmak zaten.
Tarot_online_akademiye 2 defa danıştım ve ikisindede tutarlı konuştu ve aynı şeyleri söyledi. Daha önce söylediği 2 şeyi de yaşadım hem de yaşayacağımı söylediği zaman içerisinde. Valla mübarek ramazan ayındayız hiçkimseye yalan borcum da yok. Ben beğeniyorum kendisini. Gayet ilginç şeyler bildi bende. Susup susup bugün topluca kan kusanlara da pek anlam veremedim. İsteyen bana reklamcı desin, isteyen yandaş ya da ne istiyorsa onu desin zaten umrumda bile değilBenim açıklamam bu kadar
O en basta burada ovenler sayesinde Online Akademi'nin cok para kazandi yazilmasina karsi savunmaya gecti aslinda, yani 150 lira 1 saat yorum yapmasi karsiligi cok yuksek bir ucret olmadigini ve isteyen istedigi kadar verir demeye getirdi ki bu konuda katiliyorum. Cok begendigimiz falcilara burada hepimiz gelip olumlu yorum yapiyoruz sonucta, ozellikle de cok uyanlar hakkinda sahsen ben hemen buraya gelip yazmak istiyorum ki diger arayista olanlara belki yol gosterici olur diye. Su ana kadar zaten her seyi bilen falci gormedim, ani bilen gelecegi bilemiyor gelecegi bilen zaten yok gibi bir sey fali biraktim cunku eglence olmaktan cikti benim acimdan. Hem ucretler cok uctu hem de bu ukala, kendini begenmis falcilarla ugrasiyoruz ustune daha cok kafa karistiriyorlar bir olacak bir olmayacak diyerek. Yine de forumu takip ediyorum, aklima yaziyorum cok begenilenleri mesela bu Tarot online akademi'yi listeme almistim baktiracaktim ayda veya 2 ayda bir fal hakki tanidim kendime cunku ama simdi asla baktirmam direkt eledim, tavri cok kotu gercekten.
Ben baktırmıştım sadece vade olarak bildi ama aşırı pembeydiMeral ateşe baktiran var mı kızlar
Teşekkür ederim canım özel mesaj atıyorum falla ilgiliBen baktırmıştım sadece vade olarak bildi ama aşırı pembeydi
Evet kesinlikle katılıyorum, birkaç aydır bu konuyu takip ediyorum. Fal baktırmadan önce de falcılar ve fal türleri hakkında bilgi,öneri almak amaçlı birçok mesajı okudum ve fal baktırdım. Kimisinin memnun kaldığından hiç memnun kalmadığım ya da bana kesinlikle baktırma ona sallamasyon denilen falcıdan da daha iyi verim aldığım oldu. Burada konuşulan falcılar herkesin her şeyini bilebilecek olsa zaten fiyatları 150 250 350 gibi rakamlarda tutmazlardı. Yani kimseyi sen reklamcısın diye linçlemek doğru değil. Reklamcı bile olsa herkesin kendi iradesi olduğu düşünüyorum yani bir iki yoruma çok etkilenip gidip araştırmadan hemen para harcayıp baktırıyorsanız burada bence siz de hatalısınız. Phishing yöntemiyle dolandırılmak gibi bir nevi, dolandırıcı suçlu ama bizim de tedbir alıp dikkatli olmamız gerekiyor. Ben de tarot_online a baktırmayı düşündüm bir süre önce ama biraz beklemeyi tercih ettim ve şuanki tavırlarından dolayı da kesinlikle baktıracağımı sanmıyorum.Emin olmadan emin gibi yazmak ve suclamak cok yanlis