Binnaz Abla

Ben de bir kere katina baktırdım elfine indirimde 150tl'ye
15dklık bir ses kaydıydı ama kendini çok tekrarladı o yüzden 15dk olarak görmüyorum pek
Geçmişte iyiydi belki biraz ama anda bilmediği daha doğrusu yanlış yorumladığı kısımlar vardı
Vade olarak da 1 vade verdi zaten o da 3-4 ayı aşacak bir zaman dilimi dedi ( Henüz 1.5 ay geçti üzerinden)
Vadesi gelmediği için çıkıyor mu çıkmıyor mu net bir şey diyemem fakat ben parasına çok değmediğini düşünüyorum
Yani 300tl verilmez bence, 150 bile bir düşündürür

arkadaşım baktırmıştı yani tmamen komşu falı gibiymiş ve çok çok bekletiyor değmez bence
Bence abartilmis bir falci. Boyle uzun surede yorumlayarak, kolay ulasilamayan, herkesin pesinden kostugu iyi bilen falci izlenimi veriyor kendine, tamamen iyi PR calismasi bence. Bana populerken birkac sene once baktigi fal cok bostu zaten faldan cok kendi fikir ve oerileri gibiydi ben is gorusmesinden sonra olacak mi olmayacak mi diye sormustum net konusmadigi gibi is basvurulari konusunda tavsiye vermisti iste kendimizden yuksek yerlere basvurursak cok bekleriz gibi O is gorusmem olumlu sonuclandi bu arada, tavsiyesi de ise yaramamisti yani Binnaz'dakiBilge de oyle, tarzlarini benzetiyorum zaten sanki karsilarinda hicbir seyden haberi olmayan saf bir insan var bir tek kendileri biliyorlar. O da isle ilgili ayni tarzda yorum yapmisti. Sanki tavsiye istiyoruz, falci anlik durumlari bile bilmiyorsa falciligi yorumculugu biraksin bir zahmet. Gecen biri de yazmisti sertifika alip yasam kocu olabilirler mesela yani is gorusmen olmus degerlendirme surecindesin fal atiyorsun artik bunu bile gormeleri lazim olumlu mu olumsuz mu diye.

Son düzenleme:
Açıkçası ben geçmiş yıllarda bir kaç kez baktirdim 3 veya 4 yıl önce begendigim bir falciydi.tek bir yerde bakar diğer falcılar gibi farklı prodillerle başka sitelerde bakmaz ama şimdiler nasıl bakıyor diye merak ettim uzun bir süredir yokmuş bakmiyormis açıkçası çok beklemezse baktiracagim ama 1 hafta 10 güne ancak bakıyor

Kızlar selam, bu sefer farklı birisi için fal baktırdım geysuya. Ama o ladar olumsuzdu ki gönderdiği fal çok moralim bozuldu . Karşıdaki kişi için kafamda çok fazla soru işaretim var. O da aynı şeyleri sıralamış ve bu kişiyle de olmayacagını söylemiş. Ayrıca bu kişi ayrılmak istesende sıkıntı çıkartabilecek birisi demiş kızlar anlıkta ve geçmişte çok iyi ama böyle yorum alan oldu mu? Çıkan oldu mu fallarda?

hayatımda ilk defa geysunun olumsuz fal baktıgını duyuyorum..benim hep olumluydu da hic cıkmadı

Geysu bir arkadaşıma bütün fallarında bir adam için hep olumsuz konuştu, dediği gibi de oldu ama bana eskiden olumlu konuştuğu adamla yürümedi mesela. Geysu anlıkta çok iyi olsa da geleceği pek çıkmaz. Bana sadece ilk falı çıktı diğer fallarında sadece benim bildiğim şeyleri bile bilmesine rağmen çıkmadı

Bende de gelecek çıkmazdı ama anlık için adamı anlatışı filan acayip kötü oldum bir anda inşallah çkkmaz falı :)

Bende de gelecek çıkmazdı ama anlık için adamı anlatışı filan acayip kötü oldum bir anda inşallah çkkmaz falı :)
Boşverin fal sonuçta :) geysu geçmiş ve anlığı çok iyi bilince gelecek de çıkacakmış gibi geliyor tabi ama şöyle anlatıyım geysu benim bir falımda hiç bahsetmediğim halde bir sınava gireceğimi ve bu sınavın ne ile alakalı olduğunu dahi bilmişti.(sonucu da olumlu olacak demişti) Ve ben o sınava deli gibi çalıştığım için acayip sevinmiştim falında ama çıkmadı ben o sınavı kazanamadım ve o zamanki adamın yanına gidemedim :)

Anlıkta da kişi için bir kaç olumsuz özellik dedi. Çok teşekkür ederim fal sonuçta çok bağlanmamak lazım :))

Anlıkta da kişi için bir kaç olumsuz özellik dedi. Çok teşekkür ederim fal sonuçta çok bağlanmamak lazım :))
Geysu bende anlık da bilememişti. Bana benim karakterim hakkında söyleisn, boylesin demiş 1-2 yerde ve soyle dusunuyorsun tarzı konusmus, hiç alakası yoktu ne düşüncemle ne karakterimle ilgili dedikleri. Aynı sekilde diger kişilerin de bilememişti mesela kız kardeşimle alakalı o da boyle dusunuyor dedigi sey de dogru degildi. Gelecek zaten hiç çıkmadı ama anlık çok iyi dendikçe şaşırıyorum bana uymadı sanırım.

Bana karakterim hakkında dedikleri ve karşı tarafın karakteriyle ilgili dediği( en azından bildiğim bir kaç özellik) tutarlıydı. Ama karşı taraf için takıntılı ve sıkıntı çıkartacak derecede dedi. Şuan için yorum yapamadım ama üzüldüm tabikii. Belki enerji olarak uymamış olabilir geysu size :) Genelde anlık tespitleri doğru çıkıyor. Gelecek yine çıkmasa da olur

Arkadaşlar herhalde senelerdir topiği okumadım da falı vs bırakalı çok oldu ama malum pandemi vs tekrar son 1 haftadır gözatıyorum .Sırf bu gönderiyi okuyunca yazmadan duramadım.

5 sene önce ciddi anlamda fal batağındaydım diyebilirim kötü bir ayrılık yaşadım ve teselliyi fallarda buldum sonra neden böyle derken,enerji ,sprituel konularda eğitimlere katıldım,kitaplar vs derken bıraktım.İşin enerji boyutuyla ilgilenmeye devam ettim ama hala devam o konu...

Bu hani olumsuz olumsuz konuşuyorlar bazen size gerçekçi geliyor ya,ya da havalı havalı instagramda yazıyorlar ya görüyorum bol bol ''olumsuza açıksanız gelin'' vs..
Bu olumsuz cümleler beyninizde bir rem'de saklanmaya ve dönmeye devam ediyor arkadaşlar..siz kendinizi unutmuş sanın,hatırlamayın veya ustunden çok geçmiş bile olsun bilinçaltınızda uzun süre dönmeye devam ediyor bu söylemler..
Sizde farketmeden enerjinizi ve yol planınızı o söylemlere göre ayarlıyor karşıya olumsuz mesajlar veriyorsun bir şekilde enerjinizle..
en iyi yorumcu neyi nasıl söyleyeceğini bilendir,olumsuz konuştu diye çıkmadı benim kendim fikrim bu kadar araştırmaya karşın,o kadar inandınız ve bünyenize aldınız ki farketmeden kendi enerjinizi olumsuz yaydınız.

Yada benim dediğim çıkar,bak buraya yazıyorum gibi söylemler...siz o kadar güçlüsünüz ve bilmesenizde düşüncenizle örnek vermek için söylüyorum dağları devirisiniz aslında biraz çalışsanız ve ustune eğilseniz..bu kesinliğe inanıyor ve bu hap bilgiye enerjinizi verip bazen de olmazı oldurup aaa bildi diyorsunuz...her zaman böyle olur demiyorum ama çok örnekte olduran var.

Birde aynı konuya sürekli fal baktırdığınızda konuda enerjinizi sıkıştırıyorsunuz...yani süreci erteliyorsunuz bir bakıma..niyetinizi dileyip yorumlatıınız sonra bir miktar surece bırakmanız lazım..bu da bazı durumları geciktiriyor sürekli aynı konuya yoğunlaşmak...

Herkesin fikrine saygılıyım ama bence olumsuza açık olmayın ve kesinlikle pembe pembe hikayeler dinleyin demiyorum ama nasıl konuşacağını bilen,sizin duygularınızı önemseyen ,ve sözlerin karmaya ve kadere etkilerini bilen insanlarla muhattap olun.İnanın ölüm kalım durumlarını bile karşıdakini bu kadar etkilemeyen söylemenın bir sürü yolu var.

Herkese seneler sonra merhaba :)

Son düzenleme:
Bence kalbini dinle, icinden uzak kalmak geliyorsa bir tereddut varsa uzak dur, yoksa ve yakin hissediyorsan devam et derim yani falcinin dedigine gore karar vermemelisin. Ben ne zaman bir insana karsi kalbimde ufak da olsa bir korku, gerginlik hissediyorsam hep o insan sorun cikarmistir veya uzmustur, insanin kalbi her zaman dogru yonlendiriyor.

Çok teşekkür ederim

Yasaklarda can sıkıntısından yine falları sarıcam sanırım bir çeşit terapi olucak ama yenilerden tavsiyesi olan var mı denemek istiyorum binnazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…