Tatlı küçük yalancilara selam bendendePes edeceğini biliyordum :) Cennet mahallesine selamlar
Ben de sizin artık o tarotcu kız olduğunuzu düşünüyorum şahsen bu kadar alevli bir tartışmaya girip ınsanları rencide edecek kadar öfke dolu olmanızı buna bağlıyorumYooo takıktın bak; hatta burada da bir üyeye iftira atıp linçlemeye çalışıp hesabını kapattırma derdindeydin. Senin tek bildiğin şeyler bunlar galibaLinçlemeler, iftira atmalar vs vs.
Eki Görüntüle 2832309
HAHAHAHAHA gömermiş djdksk al işte kendini nimetten sayan biri daha„fatma“ ile neyi ima ettin bilmiyorum :) ama adim yasemin, ve bunun bilinmesi benim icin kesinlikle bi sorun degil canim. Yani bana da saldirmazsan iyi olur, cünki seni bayaa gömebilirim sorun yok
Valla kardeşim düşünmekle olmuyor, kanıtlayın o zaman :) Ayrıca nerede kimi rencide etmişim? Beğendim diyorum bakımını, dediği iki şeyi yaşadım diyorum, RÖKLOM YOPOYORSON tarzı yorumlar alıyorum. Ya da inanmıyorum diyorlar. E inanmayın o zaman bana ne? Hayır yani galiba istiyorsunuz ki ben de sürü psikolojisi peşine takılıp diğerleri gibi onu karalayayım. Eğer kötülemezsem kesin onun yan hesabıyım, başka türlüsü mümkün değil çünkü sizlerin gözünde? Mesela kumru adlı kullanıcı onun adını buraya ilk taşıyan kişi diye hemen hesabının kapanmasını istedi birileri. Aylar önce de aynısını elifsucan’ı beğenen birine yapmıştıBen de sizin artık o tarotcu kız olduğunuzu düşünüyorum şahsen bu kadar alevli bir tartışmaya girip ınsanları rencide edecek kadar öfke dolu olmanızı buna bağlıyorum
HAHAHAHAHA gömermiş djdksk al işte kendini nimetten sayan biri daha
Elhamdülillah:) yok bence burda bi nimet var, oda sensin kuzum
beğenmeyen herkese saldırmayın o zaman. Siz begendım diye burada ısrarla mesaj yazabileceksiniz ama begenmedim diyenler kötu yorum yapınca saldıracaksınız. avukatı degılseniz bu şahsın karışmayın milletin yorumuna.Valla kardeşim düşünmekle olmuyor, kanıtlayın o zaman :) Ayrıca nerede kimi rencide etmişim? Beğendim diyorum bakımını, dediği iki şeyi yaşadım diyorum, RÖKLOM YOPOYORSON tarzı yorumlar alıyorum. Ya da inanmıyorum diyorlar. E inanmayın o zaman bana ne? Hayır yani galiba istiyorsunuz ki ben de sürü psikolojisi peşine takılıp diğerleri gibi onu karalayayım. Eğer kötülemezsem kesin onun yan hesabıyım, başka türlüsü mümkün değil çünkü sizlerin gözünde? Mesela kumru adlı kullanıcı onun adını buraya ilk taşıyan kişi diye hemen hesabının kapanmasını istedi birileri. Aylar önce de aynısını elifsucan’ı beğenen birine yapmıştıPardon da öfke dolu olan kim veya kimler? Eğer bir iftira atılıyorsa bana sonuna kadar savunurum kendimi. Herkesle aynı fikirde olmak zorunda değilim.
Pardon da madem bu kadar doğrucu davutsunuz, o zaman bu lafı bana değil, asıl beğendiğim için beni reklamcılıkla, hatta o olmakla suçlayanlara edeceksiniz. Ben kimseye saldırmadım, hakkımı savundum sadece. Ve kusura bakmayın da siz rahatsız oluyorsunuz diye susup onlara hak veremem. Siz de benim yorumlarıma karışmayın! Gerçi karışsanız da pek fark etmez nasılsa takmıyorum :) Göz aradı edebilirsiniz mesela beni, o zaman mesajlarımı da görmezsiniz :) İyi gecelerbeğenmeyen herkese saldırmayın o zaman. Siz begendım diye burada ısrarla mesaj yazabileceksiniz ama begenmedim diyenler kötu yorum yapınca saldıracaksınız. avukatı degılseniz bu şahsın karışmayın milletin yorumuna.
Arabamı degıstırıcem mi demis puhahahahaahah. Daha birkac hafta önce herhalde sevgilisi midir nedir ıkı çikolata almıs onu paylaşıyordu serseri aşık bilmem ne erkeğinin dişisini etkilemek için yapmayacağı sey yoktur diyeKızlar boşu boşuna birbirinizi kırdınız :) neLavinia16 ne de K kumruPnr99 reklam yapmadı :) Bana asıl komik gelen şey '' ARABAMI '' yenileyecem diyebilecek kadar vizyonsuz ve alt tabaka birisine laf anlatmaya çalışmak boşverin artık bu konuyu ve tekrar söylüyorum bu iki arkadaş bence reklamını felan yapmadı
Edicem su an, şikayet de ettim. Umarım sizi bir daha burada hic görmeyiz.Pardon da madem bu kadar doğrucu davutsunuz, o zaman bu lafı bana değil, asıl beğendiğim için beni reklamcılıkla, hatta o olmakla suçlayanlara edeceksiniz. Ben kimseye saldırmadım, hakkımı savundum sadece. Ve kusura bakmayın da siz rahatsız oluyorsunuz diye susup onlara hak veremem. Siz de benim yorumlarıma karışmayın! Gerçi karışsanız da pek fark etmez nasılsa takmıyorum :) Göz aradı edebilirsiniz mesela beni, o zaman mesajlarımı da görmezsiniz :) İyi geceler
Ne hoş, ben de sizi şikayet ettim :) Ben sizi görmeyeceğim ondan eminim :)Edicem su an, şikayet de ettim. Umarım sizi bir daha burada hic görmeyiz.
Kızlar boşu boşuna birbirinizi kırdınız :) neLavinia16 ne de K kumruPnr99 reklam yapmadı :) Bana asıl komik gelen şey '' ARABAMI '' yenileyecem diyebilecek kadar vizyonsuz ve alt tabaka birisine laf anlatmaya çalışmak boşverin artık bu konuyu ve tekrar söylüyorum bu iki arkadaş bence reklamını felan yapmadı
evet ya.... arabamı yenilicem nedirKızlar boşu boşuna birbirinizi kırdınız :) neLavinia16 ne de K kumruPnr99 reklam yapmadı :) Bana asıl komik gelen şey '' ARABAMI '' yenileyecem diyebilecek kadar vizyonsuz ve alt tabaka birisine laf anlatmaya çalışmak boşverin artık bu konuyu ve tekrar söylüyorum bu iki arkadaş bence reklamını felan yapmadı
Sen bence delirmişsin olayı tutup tutup alakasız yerlere çekiyorsun caepitiyorsun evet istedim kapanmasını hesabının çok normal çünkü hepsi reklamcı ama konunun elifsucanla alakası yok carpitmaya calisiyorsunValla kardeşim düşünmekle olmuyor, kanıtlayın o zaman :) Ayrıca nerede kimi rencide etmişim? Beğendim diyorum bakımını, dediği iki şeyi yaşadım diyorum, RÖKLOM YOPOYORSON tarzı yorumlar alıyorum. Ya da inanmıyorum diyorlar. E inanmayın o zaman bana ne? Hayır yani galiba istiyorsunuz ki ben de sürü psikolojisi peşine takılıp diğerleri gibi onu karalayayım. Eğer kötülemezsem kesin onun yan hesabıyım, başka türlüsü mümkün değil çünkü sizlerin gözünde? Mesela kumru adlı kullanıcı onun adını buraya ilk taşıyan kişi diye hemen hesabının kapanmasını istedi birileri. Aylar önce de aynısını elifsucan’ı beğenen birine yapmıştıPardon da öfke dolu olan kim veya kimler? Eğer bir iftira atılıyorsa bana sonuna kadar savunurum kendimi. Herkesle aynı fikirde olmak zorunda değilim.