maalesef hiç kimseBinnaz ablada 500 kredim var yakın gelecek çıkan kimi önerirsiniz kızlar
500 kredi dediğiniz 500 lira mıBinnaz ablada 500 kredim var yakın gelecek çıkan kimi önerirsiniz kızlar
Hayır canım aynı değil :) 500 kredi 50 tl 1000 kredı 100 tl500 kredi dediğiniz 500 lira mıtelve gibi değil mi orası
Önerdiğiniz biri var mı peki? Telvedekileri denedim. Bana çıkanlar medyum çetin moledro ve falcı telwe diye biri. Shayla dan ümitliydim ama başka hesapları var onu engelledimHayır canım aynı değil :) 500 kredi 50 tl 1000 kredı 100 tl
Canım bu Çetin’i bende denedim. Çok ağır enerjisi var. Fal baktırdıktan sonra yaşamak istemiyorsun sanki. Ben ona zaten birini sormadım sadece yeni kişi ne zaman çıkacak diye sordum ( fal baktırma sebebim kalan kredilerim; sorduğum kişiyi unuttum konuyu kapattım) . Gelecek için kötü konuştu ; hoşlandığın kişi şu an başka biri ile mutlu ve umrunda değilsin dediÖnerdiğiniz biri var mı peki? Telvedekileri denedim. Bana çıkanlar medyum çetin moledro ve falcı telwe diye biri. Shayla dan ümitliydim ama başka hesapları var onu engelledim
Ya varya aslında size bişey dicem telwe de 2017 de bi abi vardı adı ersandı ben bilirim o abiyi fotosunu falan ama bilirim dediğim tanımam o zamanlar herkese fal bakmayan biriydi hatırladığım kadarıyla da 20 kişiye mi fal bakmıştı ne sadece kahve bakıyodu ne dediyse hepsini tek tek tek yaşadım şu an o abi yok kapatmış hesabını bu isimde hesap açan biri olursa da şu yazımı gördükten sonra açar taklit amaçlı ama Bi işe yaramaz o adam çok iyiydi 5 liraya efsane bakmıştı duvarında abi dön dediklerini yaşadım diyenler vardı şimdi yok piyasada ara ara yazarım ersan diye ama yok maalesef kapatmış kompleCanım bu Çetin’i bende denedim. Çok ağır enerjisi var. Fal baktırdıktan sonra yaşamak istemiyorsun sanki. Ben ona zaten birini sormadım sadece yeni kişi ne zaman çıkacak diye sordum ( fal baktırma sebebim kalan kredilerim; sorduğum kişiyi unuttum konuyu kapattım) . Gelecek için kötü konuştu ; hoşlandığın kişi şu an başka biri ile mutlu ve umrunda değilsin dediYarana tuz serpmeyi seviyor ya. Ben zaten bu kişi bana dönecek mi diye sormadım. Başka kişiyi sordum. İlla bunu yazması gerekiyordu.
Neyse haklı diyelim ama benim karakterimi bilemedi. Soruma göre yürüdü. Sen adım atmadın o yüzden kaybettin dedi ama ben çok adım attımYani takma onu canım.
Valla ben artık baktırmıyorum canımYa varya aslında size bişey dicem telwe de 2017 de bi abi vardı adı ersandı ben bilirim o abiyi fotosunu falan ama bilirim dediğim tanımam o zamanlar herkese fal bakmayan biriydi hatırladığım kadarıyla da 20 kişiye mi fal bakmıştı ne sadece kahve bakıyodu ne dediyse hepsini tek tek tek yaşadım şu an o abi yok kapatmış hesabını bu isimde hesap açan biri olursa da şu yazımı gördükten sonra açar taklit amaçlı ama Bi işe yaramaz o adam çok iyiydi 5 liraya efsane bakmıştı duvarında abi dön dediklerini yaşadım diyenler vardı şimdi yok piyasada ara ara yazarım ersan diye ama yok maalesef kapatmış komple
Medyum Cetin iyi degil kesinlikle bende cok moralimi bozmustu, 3 falinda farkli konusarak hicbir sey de cikmadi. Biri daha yazmisti, bende olumlu olacak dedigi donemde olumsuz olumsuz seyle rolacak dedigi zaman olumlu durumlar olmustu bence tamamen uydurma fal bakiyor hisle baktigini düşünmüyorum
Bi de kahin ismet var o nasıl bende bazen çıktı bazen çıkmadı dedikleri bir de çok alaylı bir adam canı istediğinde bakıyorMedyum Cetin iyi degil kesinlikle bende cok moralimi bozmustu, 3 falinda farkli konusarak hicbir sey de cikmadi. Biri daha yazmisti, bende olumlu olacak dedigi donemde olumsuz olumsuz seyle rolacak dedigi zaman olumlu durumlar olmustu bence tamamen uydurma fal bakiyor hisle baktigini dusunmuyorum.
Ona baktirmadim zaten Tellwe'de bir daha baktirmam artik, cok kotu bir siteBi de kahin ismet var o nasıl bende bazen çıktı bazen çıkmadı dedikleri bir de çok alaylı bir adam canı istediğinde bakıyor
Ben ona geçen yıl baktırdım ama söyledikleri hiç çıkmadı. Bilemiyorum yani enerji meselesi falan diyorlar amaFalsepeti naz derin baktiran var mi kızlar ? Dikkatimi çektide bugün ama emin olamadım yorumlar da sahte gibi
selam kızlar. Medyum çetin cok olumsuz konusan aldatılmısım falan böyle saçma sapan icinde bitane iyi bisey olmayan bi fal yolladı. Dalga gecer gibi evlenicek adam böyle mi yapar falan bu konusmaları yaptı hemn sildim falı. Gördükleri öyle olsa bile uslup cok önemli bence. Ve söylediklerine inanmadım cünkü 3,5 senedir birlikteydik gözümün icine bakıyodu kolunda adım yazıyor insta sifresi bende whatsapta fotomuz her dakka yazar arardı ne aldatması biraz da olsa sezer anlardım. Binnaz da bi önce ki yorumumda da dedim elfin hanım anlık iyiydi söylediği olumsuzu yaşadım zaten. Tumay cenneti cok sevdim vadesi tutmadan 2. kez gittim anlık cok iyi vadeler hepsi birbirine yakın. Serkan batu mayıs 15 den sonra merve katre mayıs 2. hafta aslıhan yılmaz mayıs 2. hafta doğa dan mayıs melisa asya en uzak vade veren temmuzMerhaba, söylediklerini yaşadınız mı peki?
Moledro ve falcı telwe zaman olarak çıktı mı sanaÖnerdiğiniz biri var mı peki? Telvedekileri denedim. Bana çıkanlar medyum çetin moledro ve falcı telwe diye biri. Shayla dan ümitliydim ama başka hesapları var onu engelledim
Medyum cetinin bende de ilk falı zamanlı olarak çıktı ama 2. Falından sonra içimi aşırı bir sıkıntı kapladı kendime gelemedim ben deCanım bu Çetin’i bende denedim. Çok ağır enerjisi var. Fal baktırdıktan sonra yaşamak istemiyorsun sanki. Ben ona zaten birini sormadım sadece yeni kişi ne zaman çıkacak diye sordum ( fal baktırma sebebim kalan kredilerim; sorduğum kişiyi unuttum konuyu kapattım) . Gelecek için kötü konuştu ; hoşlandığın kişi şu an başka biri ile mutlu ve umrunda değilsin dediYarana tuz serpmeyi seviyor ya. Ben zaten bu kişi bana dönecek mi diye sormadım. Başka kişiyi sordum. İlla bunu yazması gerekiyordu.
Neyse haklı diyelim ama benim karakterimi bilemedi. Soruma göre yürüdü. Sen adım atmadın o yüzden kaybettin dedi ama ben çok adım attımYani takma onu canım.
Nedense hep olumsuz olanlar çıktı olumlular hiç çıkmadı ama çıkıyo o Adamın kiler ya tuhaf şekildeMedyum cetinin bende de ilk falı zamanlı olarak çıktı ama 2. Falından sonra içimi aşırı bir sıkıntı kapladı kendime gelemedim ben de