Binnaz Abla

Bence arkadaşlar işi MUNE ye havale edin o bulut. Evet burda bir tane reklam yapan var belki birden fazla da yapan var az çok hissediyoruz ki özellikle eski üyeler bu işin artık kitabını yazdı ama kimse evet ben REKLAM yaptım yada FALCIYIM demez ama eninde sonunda açık verir.kimse kimseyi kırmasın lütfen .

Yooo takıktın bak; hatta burada da bir üyeye iftira atıp linçlemeye çalışıp hesabını kapattırma derdindeydin. Senin tek bildiğin şeyler bunlar galiba 😂 Linçlemeler, iftira atmalar vs vs.

Eki Görüntüle 2832309
Ben de sizin artık o tarotcu kız olduğunuzu düşünüyorum şahsen bu kadar alevli bir tartışmaya girip ınsanları rencide edecek kadar öfke dolu olmanızı buna bağlıyorum

„fatma“ ile neyi ima ettin bilmiyorum :) ama adim yasemin, ve bunun bilinmesi benim icin kesinlikle bi sorun degil canim. Yani bana da saldirmazsan iyi olur, cünki seni bayaa gömebilirim sorun yok
HAHAHAHAHA gömermiş djdksk al işte kendini nimetten sayan biri daha 😂

Kızlar boşu boşuna birbirinizi kırdınız :) ne Lavinia16 Lavinia16 ne de K kumruPnr99 reklam yapmadı :) Bana asıl komik gelen şey '' ARABAMI '' yenileyecem diyebilecek kadar vizyonsuz ve alt tabaka birisine laf anlatmaya çalışmak :KK70: boşverin artık bu konuyu ve tekrar söylüyorum bu iki arkadaş bence reklamını felan yapmadı

Ben de sizin artık o tarotcu kız olduğunuzu düşünüyorum şahsen bu kadar alevli bir tartışmaya girip ınsanları rencide edecek kadar öfke dolu olmanızı buna bağlıyorum
Valla kardeşim düşünmekle olmuyor, kanıtlayın o zaman :) Ayrıca nerede kimi rencide etmişim? Beğendim diyorum bakımını, dediği iki şeyi yaşadım diyorum, RÖKLOM YOPOYORSON tarzı yorumlar alıyorum. Ya da inanmıyorum diyorlar. E inanmayın o zaman bana ne? Hayır yani galiba istiyorsunuz ki ben de sürü psikolojisi peşine takılıp diğerleri gibi onu karalayayım. Eğer kötülemezsem kesin onun yan hesabıyım, başka türlüsü mümkün değil çünkü sizlerin gözünde? Mesela kumru adlı kullanıcı onun adını buraya ilk taşıyan kişi diye hemen hesabının kapanmasını istedi birileri. Aylar önce de aynısını elifsucan’ı beğenen birine yapmıştı 🤦🏼‍♀️ Pardon da öfke dolu olan kim veya kimler? Eğer bir iftira atılıyorsa bana sonuna kadar savunurum kendimi. Herkesle aynı fikirde olmak zorunda değilim.

Su tarotcuya baktırmadıgım icin o kadar memnunum ki, bir de para falan gönderecektim ismimi vs görecekti numaramı görecekti. Simdi kisisel bilgilerimizi falan da paylaşırdı bu. İlk mesajımda da dedim hic profesyonel degil diye buradaki basit bir “begenmedim” mesajını bile okuyup deliriyor, halbuki herkes beğenmek zorunda degil önce bir bunu kabul etsin, ha cok iddialı ise ınssnlara olabilir olmayabilir dönebilir dönmeyebilir diye degil sayfasında paylaştığı gibi vade vererek kesin konuşarak yorum yapsın. Sayfasında paylaştığı kesin vade verip söylediği şeylerin çıktığı mesajları da kendi kendine yazdığını dusunuyorum. Fake hesaptan anne babasından kendine mesaj yazıyordur isimlerin üstünü kapatıyor nasılsa.

Valla kardeşim düşünmekle olmuyor, kanıtlayın o zaman :) Ayrıca nerede kimi rencide etmişim? Beğendim diyorum bakımını, dediği iki şeyi yaşadım diyorum, RÖKLOM YOPOYORSON tarzı yorumlar alıyorum. Ya da inanmıyorum diyorlar. E inanmayın o zaman bana ne? Hayır yani galiba istiyorsunuz ki ben de sürü psikolojisi peşine takılıp diğerleri gibi onu karalayayım. Eğer kötülemezsem kesin onun yan hesabıyım, başka türlüsü mümkün değil çünkü sizlerin gözünde? Mesela kumru adlı kullanıcı onun adını buraya ilk taşıyan kişi diye hemen hesabının kapanmasını istedi birileri. Aylar önce de aynısını elifsucan’ı beğenen birine yapmıştı 🤦🏼‍♀️ Pardon da öfke dolu olan kim veya kimler? Eğer bir iftira atılıyorsa bana sonuna kadar savunurum kendimi. Herkesle aynı fikirde olmak zorunda değilim.
beğenmeyen herkese saldırmayın o zaman. Siz begendım diye burada ısrarla mesaj yazabileceksiniz ama begenmedim diyenler kötu yorum yapınca saldıracaksınız. avukatı degılseniz bu şahsın karışmayın milletin yorumuna.

beğenmeyen herkese saldırmayın o zaman. Siz begendım diye burada ısrarla mesaj yazabileceksiniz ama begenmedim diyenler kötu yorum yapınca saldıracaksınız. avukatı degılseniz bu şahsın karışmayın milletin yorumuna.
Pardon da madem bu kadar doğrucu davutsunuz, o zaman bu lafı bana değil, asıl beğendiğim için beni reklamcılıkla, hatta o olmakla suçlayanlara edeceksiniz. Ben kimseye saldırmadım, hakkımı savundum sadece. Ve kusura bakmayın da siz rahatsız oluyorsunuz diye susup onlara hak veremem. Siz de benim yorumlarıma karışmayın! Gerçi karışsanız da pek fark etmez nasılsa takmıyorum :) Göz aradı edebilirsiniz mesela beni, o zaman mesajlarımı da görmezsiniz :) İyi geceler

Kızlar boşu boşuna birbirinizi kırdınız :) ne Lavinia16 Lavinia16 ne de K kumruPnr99 reklam yapmadı :) Bana asıl komik gelen şey '' ARABAMI '' yenileyecem diyebilecek kadar vizyonsuz ve alt tabaka birisine laf anlatmaya çalışmak :KK70: boşverin artık bu konuyu ve tekrar söylüyorum bu iki arkadaş bence reklamını felan yapmadı
Arabamı degıstırıcem mi demis puhahahahaahah. Daha birkac hafta önce herhalde sevgilisi midir nedir ıkı çikolata almıs onu paylaşıyordu serseri aşık bilmem ne erkeğinin dişisini etkilemek için yapmayacağı sey yoktur diye :KK70: yapmayacağı sey yoktur = bimde satılan ucuz çikolatalardan almak

Pardon da madem bu kadar doğrucu davutsunuz, o zaman bu lafı bana değil, asıl beğendiğim için beni reklamcılıkla, hatta o olmakla suçlayanlara edeceksiniz. Ben kimseye saldırmadım, hakkımı savundum sadece. Ve kusura bakmayın da siz rahatsız oluyorsunuz diye susup onlara hak veremem. Siz de benim yorumlarıma karışmayın! Gerçi karışsanız da pek fark etmez nasılsa takmıyorum :) Göz aradı edebilirsiniz mesela beni, o zaman mesajlarımı da görmezsiniz :) İyi geceler
Edicem su an, şikayet de ettim. Umarım sizi bir daha burada hic görmeyiz.

Ben aslinda bukadar tartismaya girmezdim.
Öncelerdede yorum yapardik, begenip begenmedigimizi söylerdik.
Begenmedigimi söyledim, nedenini de acikladim. Ama bi geri geldim, kiz direk bana hakaret etmis, yok sorunlu falan tarzinda cümleler kurmus. Yok bana olumsuz konustugu icin böyle yapiyorum imasinda bulunmus.
Hayir efendim; bana olumsuz konusmadi, hatta daha cok olumlu konustu, ama olmayadabilir dedi. Ama büyük ihtimalle olur dedi.
Yinede begenmedim. Cünki sayfasinda yaptigi reklam ile, baktigi tarotun uzaktan yakindan alakasi yoktu.

sonra burda bazi üyeler canla baska müdafa ya girdigi zaman ise, üstelik begenmedim diyen üyelere saldirarak bu üyenin kim oldugunu hepimiz anladik nerdeyse.

ben neden elin falcisini begenmedim diyen insanlara saldiriyimki? Ben begendiysem, digeri begenmediyse sorarim neden diye. Saldiriyorsam eger begenmedim diyen kisiye, bunu kisisel algiliyorum demektir :)

evet ya.... arabamı yenilicem nedir :işsiz: baktıran arkadaşlara geçmiş olsun, baktırmayanlara da ders olsun denilecek bir nitelikte. her şeyden önce üslup çok önemli. fal çıksın yada çıkmasın. zaten çıktıkları da yok. ama şahsen çıkmayan yine de üslubunu güzel bulduğum falcıya ikinci defa da gidiyorum, üçüncüye de.
ama tarotcu kız resmen baktıranları ifşalayıp, aşağılamış falan değişik bir tip :KK48::KK48: bir onlar çok zeki zaten.
herkes her şeyin farkında da... işte.... sosyal medyada, klavyeden laf anlatmaya bile değmez :KK48:

Sen bence delirmişsin olayı tutup tutup alakasız yerlere çekiyorsun caepitiyorsun evet istedim kapanmasını hesabının çok normal çünkü hepsi reklamcı ama konunun elifsucanla alakası yok carpitmaya calisiyorsun

Biriyle yaptıgı özel görüşmeleri internet ortamında yaymak suç ve büyük cezası var, ustelık bunu bir kişiye degil on kişiye yapmıs en az. Ne kadar ciddi bir suç işlediğinin farkında degil

Hanımlar,
yine yeniden bir tartışma sonrası topiğinize damladım, hiç mi bitmez tartışmalarınız?
Birkaç arkadaş yazmış, topikte kullanıcı adı vererek falanca reklamcı, üyeliğinin iptal edilmesini istiyorum demeniz kavga ve belki de reklam yapmayan birini töhmet altında bırakmaktan başka bir şeye yaramıyor, bunu bu topik defalarca deneyimledi, bizlerde her defasında gelip hem müdahale etmek zorunda kaldık hem de kendi aranızda tartışmak isim vermek yerine kim veyahut kimlerden şüphe ediyorsanız topikte yazmayın direkt şikayet et butonuna basarak rapor edin dedik ama ya biz anlatamıyoruz ya siz bildiğinizi okumaya devam etmekte ısrarcısınız, sebep hangisi bilmiyorum🤷‍♀️

Sistem böyle işlemiyor ki, falcı reklamı yapıldığından ya da falcının direkt reklam için geldiğine dair şüpheniz olduğunda şikayet et butonuna basın lütfen.

Tartıştığınızda sonuç hep aynı, yine sonuç değişmedi, Kazen veya ben geliyoruz, banlanmalar uyarı yazıları, 3-5 gün belki 1 ay ortalık sakin sonra yine reklamcısın, x kişi falanca falcının reklamını yapıyor hoooop kavga, bu döngüden sıkılmadınız mı?

X