aynen iftira atıyoruz canım burada 4 5 kişi delirdik çünkü demi ben kendimi n,metten sayıyorum en azından senin sandığın şeyden sanmıyorumHahahajaja güle güleymişkendini nimetten sanmaların yok mu bayılıyorum Daha 2-3 gün önce Allahtan Kurandan bahseden sen bugün emin olmadan bana iftira atıp günahıma giriyorsun. Benim işime gelir gerçi sorun yok.
Canım siz niye bukadar savunma halindesiniz ben anlamadım biri yazmışta vs. Bende baktım okudum hakaret falan görmedim baya beğenmedim demiş. Asıl soru şu olmalı bence şimdi beğenmedim neden çelişkili baktınız dedim diye bir falcının bunu paylaşması ne derece doğru şimdi ben baktırdım diyelim napcak ben beğenmedim dedim yalan yada doğru diye benim özelimimi paylaşıcak beni ifşamı edecek beni bu suç biliyorsunuz değilmi burdan diğer falcılara da bir uyarı olmalı.'beĞenmedim'. Sen de beğenenlere saldırgan tavır sergiledin? Mesela ben de bir an için tarot online’ın hesabında yayınladığı fake hesabın sana ait olduğunu düşündüm nedense. Alla alla neden acaba
Ya kızlar yapmayın artık.. daha önce başka falcılar için savunulurken yada yerilirken de aynı şeyi söyledim, şimdi de söylüyorum. Falcı ya bunlar.. kimse cebinizdeki parayı zorla verdirtmedi. Bu her türlü online yorumcu için geçerli.. beğenilir beğenilmez.. kimisine uyan kimisine uymuyor işte. kimseyi babanızın oğlu gibi savunmayın yada yermeyin. Şuraya paylaşım yapmaya geliyoruz beğendim beğenmedim diye. Boşuboşuna kendinizi geriyorsunuz. Bu yargıç konusunda da yaşandı, savaş atılgan konusunda da. Bir de neydi adı hatırlamıyorum binnazdaki biri için de o kadar kavga edildi. Sonradan fal sepeti savaş olduğu söylendi falan.. yapmayın artık. O kadar üye ban yedi şu gerginliklerden. Kendinizi hırpalıyorsunuz
Yooo takıktın bak; hatta burada da bir üyeye iftira atıp linçlemeye çalışıp hesabını kapattırma derdindeydin. Senin tek bildiğin şeyler bunlar galibakızlar bu arada elifsucana takık falan değilim nereden uyduruluyorsa asla kimseyide linçlemedim
evet benim bile unuttuğum mesajları çekip çıkarmışssın sağol şimdide oalyı çarpıtmaya çalışıyorsun sanırım elifsucan olduğunu düşünüyorum hala o kişinin ayrıca ama ben burda elifsucana bir linçleme görmedim sen nasıl gördün onu anlamadımYooo takıktın bak; hatta burada da bir üyeye iftira atıp linçlemeye çalışıp hesabını kapattırma derdindeydin. Senin tek bildiğin şeyler bunlar galibaLinçlemelee, iftira atmalar vs vs
Eki Görüntüle 2832309
Benim yorumumdan size ne peki? :) Eğer düzgün okusaydınız orada neyi savunduğumu anlardınız. Ben beğenmeyenleri değil, isteyen beğenir istemeyen beğenmez. Ben bazı beğenmeyenlerin beğenenlere ettiği laflara karşı savunma yaptım. Sonuçta ödediğim paranın, beğendiğim bakımın hesabını kimseye vermek zorunda değilim. Şimdi anladınız mı? :)Canım siz niye bukadar savunma halindesiniz ben anlamadım biri yazmışta vs. Bende baktım okudum hakaret falan görmedim baya beğenmedim demiş. Asıl soru şu olmalı bence şimdi beğenmedim neden çelişkili baktınız dedim diye bir falcının bunu paylaşması ne derece doğru şimdi ben baktırdım diyelim napcak ben beğenmedim dedim yalan yada doğru diye benim özelimimi paylaşıcak beni ifşamı edecek beni bu suç biliyorsunuz değilmi burdan diğer falcılara da bir uyarı olmalı.
Ayrıca size ne hesabın avukatımısınız ben anlamadım
Ya o konu cidden ayrı.. hikayelerine baktım ben de. Vaktiyle nakta gelip burda kendini savunmuş, bu durum daha fena, hikayeden laf çarpması yani çok kötü bir durum. Söyleyecek söz yok. Tam tabiri de bulamadım zaten. benim bu konuyla ilgili söyleyebileceklerim bu kadar. Ben aşırı beğenmiştim ve beğenimi sizlerle paylaşmak için buraya yazmıştım. Beğenmeyen herkes için ayrıca üzgünüm.Kuzum, falci kötü diye kizmadim
Ben.
Falci kötü dedigimiz icin bize hakaret etti diye kizdim.
o yüzden ortalik karisti. Tüm üyelere hikayesi üzerinden hakaretler etti, özel konusmalari paylasti. Ayip ya
Anlamamana inan gram şaşırmadımevet benim bile unuttuğum mesajları çekip çıkarmışssın sağol şimdide oalyı çarpıtmaya çalışıyorsun sanırım elifsucan olduğunu düşünüyorum hala o kişinin ayrıca ama ben burda elifsucana bir linçleme görmedim sen nasıl gördün onu anlamadım
Bu ne be. Üsluba bak. Gidip şu kadına para kazandırmayın. TerbiyesizBunlar, burada yorum yapanlara mı? Kdjdjsjsjs komik gerçekten ama en azından ne kadar kazandığı netleşmiş oldu
aynen canım linçlemeler iftiralar mesleğimden dolayı haksızlık görünce dayanamıyorum ne yapayım iftira olduğunuda düşünmüyorum ayrıcaYooo takıktın bak; hatta burada da bir üyeye iftira atıp linçlemeye çalışıp hesabını kapattırma derdindeydin. Senin tek bildiğin şeyler bunlar galibaLinçlemeler, iftira atmalar vs vs.
Eki Görüntüle 2832309
amaç şimdii olayı çarpıtmak mı noldu taktik mi değiştirdin masumu oynuyordunAnlamamana inan gram şaşırmadım
Masumum zatenamaç şimdii olayı çarpıtmak mı noldu taktik mi değiştirdin masumu oynuyordun
hadi canım yanlaya yanlaya beybisiMasumum zaten
Pes edeceğini biliyordum :) Cennet mahallesine selamlarhadi canım yanlaya yanlaya beybisi
Ne var simdi bunda anlamadim.aynen canım linçlemeler iftiralar mesleğimden dolayı haksızlık görünce dayanamıyorum ne yapayım iftira olduğunuda düşünmüyorum ayrıca
Kızlar bu mesajı yazabilmek için üye oldum. Naçizane öncelikle söylemek istediğim, bizler ücret karşılığında “fal” adı altında hizmet alıyoruz. Bu cümle çok önemli. Zira yukarıda yazan bir arkadaşın dediği gibi sanki size hayrına bakılıyormuşçasına kraldan çok kralcı olanlar var. Öyle cümleler yazıyorlar öyle konuşuyorlar ki şaşırıyorum. Bizler bu hizmeti almak için az buz paralar dökmüyoruz. Kimimiz günlüğü 100 liraya dahi gelmeyen paralara çalışıyor. Verdiğimiz paraları lütfen küçümsemeyin. Ve sanki para karşılığında değilde hayrına hizmet alıyormuşuz gibi falcılara tapmaya duygularımızı sömürmeye gerek yok. Züccaciyeden bir eşya aldığınızda satıcıya ölüp bitiyor musunuz ? Hayır. Zira para karşılığında hizmet/ürün alıyoruz. Üstelik fal dediğimiz şey; olasılık,tahmin kimi zaman yalan olan ucu açık şey. Aldığımız hizmet garanti olmuyor. Tekrar belirtiyorum biz “para” karşılığında hizmet alıyoruz üstelik yüksek rakamlara.
Bahsedilen tarot hesabına bende baktırmıştım. Burada bahsedildiği gibi woow demedim. Hatta büyük beklentiyle gittim sayfasını inceledikten sonra. Fakat en duyulası kilit noktaları bile söylemedi. Netlik çok yoktu. Klasik bir fal gibi oldu diğerlerinden ayıran bir özelliği yoktu çoğu sorum cevapsız kaldı neredeyse yüzeysel cevaplar aldım. Bilinçaltı/geçmiş durum, karakter olduğu için net kesin cevap alabileceğim soruda bile havada kaldı. Benim için sıradan bir fal oldu öyle mistik bir güç göremedim. Öngörülerde de net cümleler duymadım yüzeyseldi. Faldan sonra kafam bulandı açıkçası baktırmasaydım daha iyiydi diye düşündüm. Zira gidiş amacım bilinçaltı ve geçmiş analizi olarak net cümleler detaylı cümleler duymaktı. Zira yaptığı paylaşımlar reklamlara göre bu izlenimi veriyordu. Velhasıl umduğumu vaad edileni bulamadım. Klasik bir faldı. Fakat instagram paylaşımları ve burda konuşulanlardan sonra baktırdığıma pişman oldum. Sanırım yaşı epey genç zira bu konuşma üslubu profesyonellikten çok uzak. Konuşurken ki üslubu da öyleydi. Profesyonellikten uzak. o paylaşımları gördükten sonra emin oldum.
Ez cümle; burada söylenen her şeye atlamak, her söylenilene inanmak yapılacak en büyük yanlış olur.