Binnaz Abla

Kızlar bu konuda susuyorum çünkü daha önce nurvana hanımla daha doğrusu artık abla dediğim kadınla bu konuda ters düştüm ve o kadın bana insanlık yaptı çok üzüldüm sonra kendisinden özür de diledim kendisi şahit ben artık bu topun içine girmek istemiyorum bana mesaj bildirim gelmediği sürece buraya girmiyorum herkes her şeyi söylemekte özgür bende ilk öneren insanım ama devamıda geldi kimseyle bu konuda ters düşmem artık geçen günün hatrına hepinize saygım sonsuz kimse kimseninde savunucusu değil memnun olanlar ve olmayanlar olarak ikiye ayrıldık birbirimizin yüzünü görmedik hepimiz insanız birbirimizin günahını almayalım bunu istediğiniz şekilde yorulmayabilirsiniz
burada susmak yok bence o gün sen kendine bir şey yaptığını söyledik biz sustuk mu yanında olmaya çalıştı ama yalan ama gerçek burda 15 dakikadır yaptığın mesajları okumak çıkıp tek kelime etmedin üyelik tarihinde yeni şimdi yok karışmıyorum diyip kendini aklamaya çalışma bence ABLACIM

burada susmak yok bence o gün sen kendine bir şey yaptığını söyledik biz sustuk mu yanında olmaya çalıştı ama yalan ama gerçek burda 15 dakikadır yaptığın mesajları okumak çıkıp tek kelime etmedin üyelik tarihinde yeni şimdi yok karışmıyorum diyip kendini aklamaya çalışma bence ABLACIM
abla diyerekte manipülasyon yapıyorsun farkında değiliz sanki

Pes :) yanımda olduğunuz için teşekkür ederim ama bu konuda sizi tatmin edecek bir lafım yok kendimi müdafaa edecek bir durumum yok diğer türlüsünü yapacak gücüm yok biliyosunuz
billmiyorum buraya ilk yazan sizsiniz artı bir de kendisine falcı denmesini istemiyor kızlar diyede tanıtmışsınız bence size pes masum rolü yapmayın bence

Hayır bakın ben enerjisi de tutmamış olabilir ama burda her dediği doğru gibi bir algı oluştu öyle değil bakın bende tutmadı dedim bu laf çarpmak mıdır?
Değil tabi, ama nasıl sizin beğenmeme gibi bir hakkınız varsa benimde beğenmek gibi bir hakkım var. Sırf beğendim diye hemen ‘bence sen osun’ tarzı mesaj normal mi? Yoksa beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez herkes özgürdür

Pes :) yanımda olduğunuz için teşekkür ederim ama bu konuda sizi tatmin edecek bir lafım yok kendimi müdafaa edecek bir durumum yok diğer türlüsünü yapacak gücüm yok biliyosunuz
buu normal bir hareket değil yarım saattir tek kelime olaylarla ilgili yazmadınız evet kızlar bende çıktı falan demediniz burada herkes çıkıp çıkmadığını yazdı memnun kalıp kalmadığını dile getirdi sizin tek yaptığınız okumak oldu normalde her şeye atlıyordunuz ama demi enn dikkat çekici yanıda bu zaten o olduğnuz kanıtlanıyor en azından dürüstçe itiraf edin

Değil tabi, ama nasıl sizin beğenmeme gibi bir hakkınız varsa benimde beğenmek gibi bir hakkım var. Sırf beğendim diye hemen ‘bence sen osun’ tarzı mesaj normal mi? Yoksa beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez herkes özgürdür
sen o sun linçlerim bende eminim artık o olduğuna gözümüzü artık açtık hadi canım güle güle sana

Hayir, bence simdi masum rolüne girme.
Sen beyenmedim diyenlere saldirgan tavir sergiledin. Sorun orda

sanki sana kötü yorum yapmisiz gibi, kisisel algilama piskolojisine girdin. Bence o sun sen.

Sonuna kadar linclerim seni
Sen hala ciddiye alınmadığının farkına varamadın mı 🤦🏼‍♀️ Belirli dönemlerde sürekli birilerini linçlemekten ne zaman vazgeçeceksin? Bir zamanlar da elifsucan’a takıktın. Bakalım bir sonraki kim olacak ;(

Sen hala ciddiye alınmadığının farkına varamadın mı 🤦🏼‍♀️ Belirli dönemlerde sürekli birilerini linçlemekten ne zaman vazgeçeceksin? Bir zamanlar da elifsucan’a takıktın. Bakalım bir sonraki kim olacak ;(
elifsucana takık falan değildim ben yanlış hatırladın senide artık kimse ciddiye almaz tatlım üzülme

Hayir, bence simdi masum rolüne girme.
Sen beyenmedim diyenlere saldirgan tavir sergiledin. Sorun orda
'beĞenmedim'. Sen de beğenenlere saldırgan tavır sergiledin? Mesela ben de bir an için tarot online’ın hesabında yayınladığı fake hesabın sana ait olduğunu düşündüm nedense. Alla alla neden acaba 🥱

'beĞenmedim'. Sen de beğenenlere saldırgan tavır sergiledin? Mesela ben de bir an için tarot online’ın hesabında yayınladığı fake hesabın sana ait olduğunu düşündüm nedense. Alla alla neden acaba 🥱

Benim fake hesaba ihtiyacim yok, ben direk kendi hesabimdan yaziyorum
Zaten. ses kayitlari da var :) ayrica fake hesapdan yazmis olsam bile, orda yazanlar yalan degil.
O fake hesaba yaptigi Yorumlari aynen banada yapti. Ben ulu orta söyledim.

hem benim beyenmedim yazdigimda, yumusak g den bile rahatsizlik duyacak kadar takik bir insansan bu konuda bukadar gevsek davranmana anlam veremiyorum

sen o sun linçlerim bende eminim artık o olduğuna gözümüzü artık açtık hadi canım güle güle sana
Hahahajaja güle güleymiş 😂😂😂 kendini nimetten sanmaların yok mu bayılıyorum 😂 Daha 2-3 gün önce Allahtan Kurandan bahseden sen bugün emin olmadan bana iftira atıp günahıma giriyorsun. Benim işime gelir gerçi sorun yok.

Ya kızlar yapmayın artık.. daha önce başka falcılar için savunulurken yada yerilirken de aynı şeyi söyledim, şimdi de söylüyorum. Falcı ya bunlar.. kimse cebinizdeki parayı zorla verdirtmedi. Bu her türlü online yorumcu için geçerli.. beğenilir beğenilmez.. kimisine uyan kimisine uymuyor işte. kimseyi babanızın oğlu gibi savunmayın yada yermeyin. Şuraya paylaşım yapmaya geliyoruz beğendim beğenmedim diye. Boşuboşuna kendinizi geriyorsunuz. Bu yargıç konusunda da yaşandı, savaş atılgan konusunda da. Bir de neydi adı hatırlamıyorum binnazdaki biri için de o kadar kavga edildi. Sonradan fal sepeti savaş olduğu söylendi falan.. yapmayın artık. O kadar üye ban yedi şu gerginliklerden. Kendinizi hırpalıyorsunuz

Aaaa tarot online, paylastigi özel konusmalari silmissss :)) neden acaba??? Ses kaydi var; o fake hesap yalan konusmuyor bana da aynilarini söyledi dedigim
Icinmi, yoksa suc duyurusundan mi korktu?

X